Allah kabul etsin canim:)
kızlar benim paylaşağım bi menüm olmucak bu hafta tek yediğim elma olacak çünkü
Kuzuuu kiyamam sana sen bi elma mi yiceksin.kızlar benim paylaşağım bi menüm olmucak bu hafta tek yediğim elma olacak çünkü
Kizlar ben buaksam jillian michaelse basliyorum 30days shared. Oncesi sonrasi fotolari beni benden aldi. 3 level var. 1 level 10 gun yapiosnz. Insanlar cok degismis cok incelmis. Herhangi bir rahstsizliginiz varsa yapmayin demisler. Kk da bu konuda bi baslik var.okudm ben. Buaksam basliyorm.baslamak isteyenler olursa bi arastirsin. Artik leslie den biras ilerlemek gerek sanirim azicik hizlaniyim diyorm ama beceremezsem leslie yine donerim:)
kızlar ara olarak
6 çiğ badem 1 kuru kayısı yarım pakette süt içtim.
akşam
fırında köfte yicem. pilav yemem sanırım.
Jillian michaels level 1 yapmayı düşünüyorum inşallah
su 2 litre oldu. bugünü 3 ile kapatmak lazım :)
Tatlım sen söleyince bi bakıyım dedim ablam maşallah şınav neyim çektiriyo valla bendemi denesem acepKizlar ben buaksam jillian michaelse basliyorum 30days shared. Oncesi sonrasi fotolari beni benden aldi. 3 level var. 1 level 10 gun yapiosnz. Insanlar cok degismis cok incelmis. Herhangi bir rahstsizliginiz varsa yapmayin demisler. Kk da bu konuda bi baslik var.okudm ben. Buaksam basliyorm.baslamak isteyenler olursa bi arastirsin. Artik leslie den biras ilerlemek gerek sanirim azicik hizlaniyim diyorm ama beceremezsem leslie yine donerim:)
aynen canım sadece elma yicem kendime ceza olsun oh bana iyi oluyoKuzuuu kiyamam sana sen bi elma mi yiceksin.
Canim ayagini falan sakatlayan oluyor. Yinede dikkatli ol eger yaparsan.zorlama kendini. Bende eger diz ayak fln sakatlarim die korkuomTatlım sen söleyince bi bakıyım dedim ablam maşallah şınav neyim çektiriyo valla bendemi denesem acep
aynen canım sadece elma yicem kendime ceza olsun oh bana iyi oluyo
Mrb kızlar nasılsınız menümü yazayım
Sabah;bir muz,25 gr dil peyniri
Öğle; yarım tabak pırasa,bir kase yoğurt
1.5 lt su şimdilik
Kızlar aksam yemegım yarım tabak kıymalı patates,ıkı kasık bulgur pilavı,yarım kase cacık
2.5 lt olmustur su
Jillian level 1/1.gun
Leslie 1/3mil yapildi
2.5litre su
Slm kızlar bende geldim. Haftasonu çok yoğun geçiyor. Bende spor yapıyorum fırsat oldukça. Hergün yürüyüş +mekik + ip aldım atlamaya başladım. Küçük oğlumun doğum günü 15 ocak bakalım ozamana kadar ne kadar vericem. Çok sıkı diyet yapamıyorum maalesef emzirdigim için. Bide şunu söyliyim diyet ve spor adet düzenimizi etkiliyor. Benim hiç aksamazken 7 gün gecikti. Aklınızda olsun benim gibi korkmayın. Herkese iyi geceler dilerim
maşallah tatlım süpersinJillian level 1/1.gun
Leslie 1/3mil yapildi
2.5litre su
Küçük kuzucuğa şimdiden nice senelere tatlımSlm kızlar bende geldim. Haftasonu çok yoğun geçiyor. Bende spor yapıyorum fırsat oldukça. Hergün yürüyüş +mekik + ip aldım atlamaya başladım. Küçük oğlumun doğum günü 15 ocak bakalım ozamana kadar ne kadar vericem. Çok sıkı diyet yapamıyorum maalesef emzirdigim için. Bide şunu söyliyim diyet ve spor adet düzenimizi etkiliyor. Benim hiç aksamazken 7 gün gecikti. Aklınızda olsun benim gibi korkmayın. Herkese iyi geceler dilerim
Supersin canim benim:)Kızlar Günaydın
hemen menümü paylaşıyorum elma dışında bişey olmayan menümü
şaka bi yana kızlar dün çok acıkmadım ve 2 tane elma anca yiyebildim
şuan sabah kahvaltımı yapıyorum
1 yumrta
5-6 cherry domates
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 dilim kepek ekmeği
yeşil çayım yanımda valla 1 günde bile farkediyo kızlar kesinlikle tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?