Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizlar ben buaksam jillian michaelse basliyorum 30days shared. Oncesi sonrasi fotolari beni benden aldi. 3 level var. 1 level 10 gun yapiosnz. Insanlar cok degismis cok incelmis. Herhangi bir rahstsizliginiz varsa yapmayin demisler. Kk da bu konuda bi baslik var.okudm ben. Buaksam basliyorm.baslamak isteyenler olursa bi arastirsin. Artik leslie den biras ilerlemek gerek sanirim azicik hizlaniyim diyorm ama beceremezsem leslie yine donerim:)

kızlar ara olarak
6 çiğ badem 1 kuru kayısı yarım pakette süt içtim.

akşam
fırında köfte yicem. pilav yemem sanırım.

Jillian michaels level 1 yapmayı düşünüyorum inşallah

su 2 litre oldu. bugünü 3 ile kapatmak lazım :)

Hadi bakalım cnm

Hadi inş cnm bende iftarı bekliyorum çok acıktığımı hissediyorum

Tatlım sen söleyince bi bakıyım dedim ablam maşallah şınav neyim çektiriyo valla bendemi denesem acep
Kuzuuu kiyamam sana sen bi elma mi yiceksin.
aynen canım sadece elma yicem kendime ceza olsun oh bana iyi oluyo

Tatlım sen söleyince bi bakıyım dedim ablam maşallah şınav neyim çektiriyo valla bendemi denesem acep

aynen canım sadece elma yicem kendime ceza olsun oh bana iyi oluyo
Canim ayagini falan sakatlayan oluyor. Yinede dikkatli ol eger yaparsan.zorlama kendini. Bende eger diz ayak fln sakatlarim die korkuom

Slm kızlar bende geldim. Haftasonu çok yoğun geçiyor. Bende spor yapıyorum fırsat oldukça. Hergün yürüyüş +mekik + ip aldım atlamaya başladım. Küçük oğlumun doğum günü 15 ocak bakalım ozamana kadar ne kadar vericem. Çok sıkı diyet yapamıyorum maalesef emzirdigim için. Bide şunu söyliyim diyet ve spor adet düzenimizi etkiliyor. Benim hiç aksamazken 7 gün gecikti. Aklınızda olsun benim gibi korkmayın. Herkese iyi geceler dilerim

Hoşgeldin cnm emzirirken de çok güzel diyet yapabilirsin cnm burda @NzLi arkadaşımız 2 ayda nerdeyse 20 kg verdi

Jillian level 1/1.gun
Leslie 1/3mil yapildi

2.5litre su
maşallah tatlım süpersin
Küçük kuzucuğa şimdiden nice senelere tatlım

Kızlar Günaydın
hemen menümü paylaşıyorum elma dışında bişey olmayan menümü
şaka bi yana kızlar dün çok acıkmadım ve 2 tane elma anca yiyebildim
şuan sabah kahvaltımı yapıyorum
1 yumrta
5-6 cherry domates
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 dilim kepek ekmeği
yeşil çayım yanımda valla 1 günde bile farkediyo kızlar kesinlikle tavsiye ederim

Supersin canim benim:)

Sabah 1 kuru kayisi 2 su bardagi
Kahvalti
1 h.yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
Bol dereotu
Yesilcay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…