Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Lesliede baya bi kondisyon yapmisim. Jilliani dun es vermeden yapabildim. Ama bacaklarm aciyo. Leslieden sonra baana cok kisa geldi. Leslie peynir ekmekmis kizlar. Jilliandan sonra dedimki ne cısss yerim ne de bundan snra kilo alrm. Bu kadinin yaptirdklri aklima geldikce onume ne koyarsan koy yemem

Helal olsun tatlım valla ne güzel üstesinden gelmişsin tebrik ederim bende dün yapıyım dedim ama bi üşüme tuttu beni kendimi iyi hissetmediğim için yapmadım bişey inşallah bugün yaparım

Iyi seneler simdiden. Huzurlu saglikli bereketli bir omur dilerim.
Saol balım sanada iyi seneler. Teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah yeni senede incecik bayanlar oluruz

Canimmmm gecmis olsun kiyamam.
Jillian zorluo ama ya. Eger denersen kendini zorlama. Incitebilirdin bilegini falan.

Yaaa iyiki buraya uye olmusum. Nasilda guzel olduk biz boyle

Kizlar oglen
1Kase mercimek corbasi
4 5 kasik kuru fasulye
Yogurt
Salata
1.5litre su

Canimmmm gecmis olsun kiyamam.
Jillian zorluo ama ya. Eger denersen kendini zorlama. Incitebilirdin bilegini falan.

Yaaa iyiki buraya uye olmusum. Nasilda guzel olduk biz boyle
Bencede bu aralar da yaptığım en güzel şey sizlerin arasına katılmak oldu.Seviyorum sizleri
Yaptırdığı şınav hariç hareketleri daha önce gittiğim spor salonunda yaptım tatlım ama yinede dikkatli olurum sonuçta çok zaman geçti aradan vücut hamladı
Kizlar oglen
1Kase mercimek corbasi
4 5 kasik kuru fasulye
Yogurt
Salata
1.5litre su
Afiyet olsun tatlım gayet güzel
Slm kızlar sabah;bir muz,25 gr dil peyniri
Ögle;brokoli havuç haslama yogurtlu,4 kasık pilav
Tatlım sen her sabah muz yiyosun galiba tok tutuyomu

kızlar sabah kahvaltıdan sonra 1 adet elma yedim birazdan 1 tane daha yicem
suyum 1,5 litre oldu yatana kadar 2,5-3 litreyi bulurum inşallah
akşam iyi olursam sporumuda yapıcam daha fazla ara vermek istemiyorum kötü oluyo
Bide bu ara bu ara niye bu kdr ıssız nerdesiniz kızlaaaaarrrrrr

Beni tok tutuyor ama ogleden sonra mutlaka gün kurusu yiyorum bağırsakları çalıştırsın diye

Kizlar aksamda kuru fasulye vardi malesef:)
4 kasik kuru fasulye
1 kase cacik

Jillian level 1/2.gun

2.5litre su

Canim spordan once elma yemek iyi bisey degil.spor yaparken ztn asit birikiyor kaslarda. Elma desen asit. Oyzdn spor oncesi muz fln tavsiye ediolar. Internetten bi arastir sen yinede.

Gunaydin
2 kayisi 3 bardak su

Karabugdayli ekmek almstm. Kucuk dilimli ztn. Ondan beyaz peynirli marullu bir sandvic yaptm.yanina sekersiz cay

Buarada kimse yazmiyor. Iyi misiniz. Bukadar sessiz olmazdi burasi.

Süpersin cnm

Hahaha o da güzel bende bakayım o nasıl bişeymiş

Buarada kimse yazmiyor. Iyi misiniz. Bukadar sessiz olmazdi burasi.

Aynen kızlar ıssızlaştı bayağı bir çağırayım üyeleri nerelerdelermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…