Bu da sporun onemini bir kez daha kanitliyor.Ben 1.69 boyundaym. 74e kadar indim. 4 kilo vermisim smdi bakiom da kendime:) normalde 38 giyince sirttan falan kasardi.basenden gecmezdi.giyemezdm.spordan midir blmiyorm.elbisenin bedenide genis die de olms olablr.ama ust trfm m benim.daha s yi goremedim.kot pantlnda da 29 30 arasi gidip geliom.boydan kurtariom belki biraz.boyum 1.55fln plsa 74kilo bende baya bi dururdu sanirim:) smdi bile fazla gerci.65olsam rhtlicam:)
Canim benim inan bizde de moral kalmadi. Istanbulda yasamak cok zor. Her gun is icin cikiyoruz disari yada gezmek icin yada ailemizi ziyaret icin. Hep kafamin bi yerinde bi haine rastgelmeyiz insallah die dua ediyorum. Rabbim kotu insanlardan korusun.Günaydın kızlar... yeni yılın ilk günü kötü başladı aslında. Nasıl bir insan diyorum insan hayatını böyle değersiz görür...sonra hatırlıyorum ki dünya böyleleriyle dolu iyi kalpli insanlar için yaşanacak yer değil...
Kahvaltı yaptım dün sadece... hiç keyfim yok bu aralar.
Canim ben 38lik insan degilim zaten.elbisenin kalibindan olms olablr.ama bunu hissetmek bile guzelmis.Bu da sporun onemini bir kez daha kanitliyor.
1.72 boyundayim
Kilom 65
Ama rahat değilim. Cunku 3g ile bağlanıyorum hayata... olculerim hic iyi degil. Yarin unutmazsam sabah kalkonca ac karnina bir olculecegim. Benim de hayalim 80 63 92 olmak.
Allah kabul etsin canim.Kaptancigim oruca basladim ben. Esim olur musun
Amin. Kilo alirsam benden degil oructan haaAllah kabul etsin canim.
evet canım..sonu. nedir..Öncelikle izne ayrıldığın kilona dönmen gerek ama seni hamilelik nedeni ile ayırmıştık sanırım onda nasıl bir yol izliyorduk bakayım
Canim snn boyunda var ve kilon cok normal.ben 1.69 boyundym doktorm 64 65 66 olur kilon dedi.senin suan zayiflama caban olmamali bence.ben olsam sevinirdim:) ama spor yapabilirsin tabi.snn suan 38e giriyosundur. L sana buyuk gelir:)Amin. Kilo alirsam benden degil oructan haa
Ay o elbiseden ben de satin almaliyim. Bedenine karar veremeyen insan dramini yasiyorum. 38.40.42. M l xl her seyi alip giriyorum kabine :))
Oyle olmuyor. Dun zorla gittim xl taydi m ile degistirdim. Ittire kaktira girdim. Tayt ya esniyor. Kilo iyi de... gormen lazim. Kendime kasik surat diyorumCanim snn boyunda var ve kilon cok normal.ben 1.69 boyundym doktorm 64 65 66 olur kilon dedi.senin suan zayiflama caban olmamali bence.ben olsam sevinirdim:) ama spor yapabilirsin tabi.snn suan 38e giriyosundur. L sana buyuk gelir:)
Kaptancigim oruca basladim ben. Esim olur musun
evet canım..sonu. nedir..
evet canım..sonu. nedir..
Kolay gelsin canim.valla napalim gram oynamio:)))) bende anlamadim.cuamrtesi kontrolum var.ne yuzle gitcem doktora blmiom.stres oluyorm.oldukca hic gitmicek gliba:) elma diyeti ise yarar mi senceKIzlar selamlar nasıl gidiyor bakalım sayım işlerim bitti saonunda biraz rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?