arkadaşlar merhaba
önceden bu gruptaydım..hamile kaldım ve askıya almıştık..maalesef düşük yaptım..ve kendimi ancak toparlayabildim..3 aylık hamileliğimde biraz kilo aldım..şu an 83 üm..
tekrar başlayabiliyormuyum..
Geçmiş olsun cnm tabi hoşgeldin tekrar aramıza
saol canım..
ben gittiğimden beri kurallar değiştimi..mesela ben haftaya cumadan itibaren bildirime başlayabilirmiyim..yani listeye girebilirmiyim..
kızlar meraba. İstanbuldaki elektrik kesintilerini biliyorsunuzdur. yazdıklarınızı gördüm fakat cevap veremedim lütfen kusura bakmayın. Öncelikle sizin gibi tatlı insanlar nasıl böyle hepsi aynı gruba geldi bilemiyorum ama Allah hepinizden razı olsun. Ben böyle tripli nazlı görünmek istemiyorum ama insanlarn bazı dönemleri oluyor ve işin içinden çıkamıyor. üstünede uğraşıp kilo veremeyince umutsuz oluyor. sizi kendimle uğraştırdğm için özür dilerim.chemistry_eng sen kararında kesin misin cnm
kızlar meraba. İstanbuldaki elektrik kesintilerini biliyorsunuzdur. yazdıklarınızı gördüm fakat cevap veremedim lütfen kusura bakmayın. Öncelikle sizin gibi tatlı insanlar nasıl böyle hepsi aynı gruba geldi bilemiyorum ama Allah hepinizden razı olsun. Ben böyle tripli nazlı görünmek istemiyorum ama insanlarn bazı dönemleri oluyor ve işin içinden çıkamıyor. üstünede uğraşıp kilo veremeyince umutsuz oluyor. sizi kendimle uğraştırdğm için özür dilerim.
EFEMMMMM86 canımmm başın sağolsun Allah sabır versin. Anneciğinede Rabbim yardım etsin acısını hafifletsin.
betnaz M Mely30 chentiq T tudeel ne tatlısınız siz öyle :)
@zerosima kaptanım ilgin ve sabrın için teşekkür ederim. kilom 74.5 malesef. bazen olmuyor sanırım :)
sizi kendimle uğraştırdığm için özür dilerim. ben burdayım tamam :) iş yerinde çok stresliyiz. yılsonu ve sayımlar var. ve sürekli bilgisayar başında sistemle uğraşıyorum. elektrik kesintisinin bana şu faydası oldu. işyerinde iş yapamıyoruz elektrik yok :)) biraz dinlenmek iyi geldi bna ya. tükendiğimi hissettm. hem çalışmak hem evli olmak hem ev idare etmek ne kadar zormuş. bir de anne olmayı düşününce korkularm artıyor :)
kızlar meraba. İstanbuldaki elektrik kesintilerini biliyorsunuzdur. yazdıklarınızı gördüm fakat cevap veremedim lütfen kusura bakmayın. Öncelikle sizin gibi tatlı insanlar nasıl böyle hepsi aynı gruba geldi bilemiyorum ama Allah hepinizden razı olsun. Ben böyle tripli nazlı görünmek istemiyorum ama insanlarn bazı dönemleri oluyor ve işin içinden çıkamıyor. üstünede uğraşıp kilo veremeyince umutsuz oluyor. sizi kendimle uğraştırdğm için özür dilerim.
EFEMMMMM86 canımmm başın sağolsun Allah sabır versin. Anneciğinede Rabbim yardım etsin acısını hafifletsin.
betnaz M Mely30 chentiq T tudeel ne tatlısınız siz öyle :)
@zerosima kaptanım ilgin ve sabrın için teşekkür ederim. kilom 74.5 malesef. bazen olmuyor sanırım :)
sizi kendimle uğraştırdığm için özür dilerim. ben burdayım tamam :) iş yerinde çok stresliyiz. yılsonu ve sayımlar var. ve sürekli bilgisayar başında sistemle uğraşıyorum. elektrik kesintisinin bana şu faydası oldu. işyerinde iş yapamıyoruz elektrik yok :)) biraz dinlenmek iyi geldi bna ya. tükendiğimi hissettm. hem çalışmak hem evli olmak hem ev idare etmek ne kadar zormuş. bir de anne olmayı düşününce korkularm artıyor :)
Evet canim cok haklisin. Psikolojin gittikce o kilo gitmio.surekli pozitif fln olmak gerekio.evet kilo veriyorm gramda olsa veriyorm demek lazm.vucuda bu sinyalleri hissettirmek lazm:) bu hafta nolmus bize ya.bence nazar degdi :)Kalma kararı verdiğine sevindim cnm eminim burda daha güzel motive olup vereceksin sadece kendini kasma kastığın zaman gitmiyor tecrübeyle sabit :)
Evet canim cok haklisin. Psikolojin gittikce o kilo gitmio.surekli pozitif fln olmak gerekio.evet kilo veriyorm gramda olsa veriyorm demek lazm.vucuda bu sinyalleri hissettirmek lazm:) bu hafta nolmus bize ya.bence nazar degdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?