Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben anlamam. 2 kere efemi ozledogini yazmissin gecmiste. Kiskandim. Tamam listelere oynamiyorum kupamda yok. Ama beni de ozleyin ya.. yaziktir gunahtir
Tamam artik haftada 1 seni etiketlicem:)))

Tamam artik haftada 1 seni etiketlicem:)))
Ilahi.... :)) ya ben bir suru yere birden yaziyorum takip etmem gereken. Buraya da bildirim gelmeyince unutup gidiyorum. Ama artik unutmam heralde. Ya benim cocuklar benim spora mani oluyorlar. Daha az once isinma turum yari da kesildi. Cep telime saldiriyorlar. Esim yemek hazorlama ve toplama kisminds cocuklarla ilgilendigi icin yoruldu. O da bakmiyor.

aynen öylecanım bende oyleyım anneme gıdınce cocuklarım oldugunu unutuyorum yaa rabbim kimseyi ailesiz bırakmasınnnn. bizim mesafe biraz uzak ben ankarada ailem elazıg da geliş gidiş biraz sıkıntılı yanii. bu arada elazığlıyımmm benn :)

yaaa cok şekersin kız dur ben seni özleyim

Sabah 2bardak su ictim.

1Kasik lor peynir
3 zeytin
Marul
1 dilim tam tahilli
1 sekersiz cay

Gayet güzel cnm

Yediklerin sanki çok hamur işi vs olmuş

Kizlar oglen
Yemek guzel deildi yarim kase corbadan ictim.disari ciktik. Yulafli ekmege kucuk bir sandvic yedim.

2Litre su

EFEMMMMM86 in dedesi vefat etmisti. Ondan ugrayamiyor sanirim.

M Mely30 . Da sabah onceki gunum menusunu yaziyor.

Kizlar toplanalim ya. Az kisi kaldik buralar bir zamanlar mesajlar kaynardi. Hersey eskisi gibi olsun

Bir de kardiyo ile kilo verilmiyormus. Kilo vermeye takilmamiz lazimmis. Dis gorunuse odaklanmaliymisiz. Biraz spor topuklerini kurcaladim da..

Aksam. 4kasik barbunya bol salata

2.5litre su

Jillian level 1/6.gun

Bir de kardiyo ile kilo verilmiyormus. Kilo vermeye takilmamiz lazimmis. Dis gorunuse odaklanmaliymisiz. Biraz spor topuklerini kurcaladim da..
Canim yaglari nasil yakacagiz ozaman.internette ben okudugumda kosmadan kardiyo yapmadan yaglarin yakilamayacagini yaziyordu. Dis gorunus tamamda vucuttaki yag oranida onemli bence :) spor beni mutlu ediyor ya.cok sık yapamasamda yapinca ter atiyorum onunla birlikte stresimde gidiyor sanki. Dis gorunus arti saglik derim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…