- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Tamam artik haftada 1 seni etiketlicem:)))Ben anlamam. 2 kere efemi ozledogini yazmissin gecmiste. Kiskandim. Tamam listelere oynamiyorum kupamda yok. Ama beni de ozleyin ya.. yaziktir gunahtir
Ilahi.... :)) ya ben bir suru yere birden yaziyorum takip etmem gereken. Buraya da bildirim gelmeyince unutup gidiyorum. Ama artik unutmam heralde. Ya benim cocuklar benim spora mani oluyorlar. Daha az once isinma turum yari da kesildi. Cep telime saldiriyorlar. Esim yemek hazorlama ve toplama kisminds cocuklarla ilgilendigi icin yoruldu. O da bakmiyor.Tamam artik haftada 1 seni etiketlicem:)))
aynen öylecanım bende oyleyım anneme gıdınce cocuklarım oldugunu unutuyorum yaa rabbim kimseyi ailesiz bırakmasınnnn. bizim mesafe biraz uzak ben ankarada ailem elazıg da geliş gidiş biraz sıkıntılı yanii. bu arada elazığlıyımmm benn :)Canim annecigin gelmis. Ne guzel. Uzulme canim Allah saglik sihhat versin hepsine. Yeterki gidilebilecek mesafede olsunlar. Allah baska dertler acilar vermesin. Bende annemi cok ozledim. 2 3 ay sonra havalae duzelince gitmek istiyorum yanina. Ben normalde sabahlari gec kalkmam.en gec 9.30falandir. Ama anneme gidince saat 11 de olsa o uyku cok tatli gelir. Evlendigimi falan unutur onlarin kucuk kizi olurum. Rabbim kimseye ailesinin acisini gostermesin.
yaaa cok şekersin kız dur ben seni özleyimBeni ozlemedin mi. Beni etiketleyecek bir gonullu ariyorum.mavi1000 seninle aynindonem girmistik sen de olabilirisn.
Bildirimsoz ben unutuyorum girmeyi.
Bugunki menumu yazayim
Sabah 2 pogaca
Oglen 4 kasik kisir
Arqda sekerli nescafe
Aksami da et ile kapatacam
yaaa cok şekersin kız dur ben seni özleyim
Mrb kızlar sabah;bir yumurta,ıkı çatal peynir,bir yeşil zeytın,bir gün kurusu
Ögle;yarım tabak barbunya,bir kase yoğurt
Ara;ıkı gün kurusu,ıkı ceviz,bir elma
Aksam;yarım tabak bezelye yogurt ins
2.5 lt su
Beni ozlemedin mi. Beni etiketleyecek bir gonullu ariyorum.mavi1000 seninle aynindonem girmistik sen de olabilirisn.
Bildirimsoz ben unutuyorum girmeyi.
Bugunki menumu yazayim
Sabah 2 pogaca
Oglen 4 kasik kisir
Arqda sekerli nescafe
Aksami da et ile kapatacam
Beni ozleyin anacim :))) zaten memur kentinde yasiyoruz. Hava gri puslu.. kaptanim niyetli misin?
Sabah 2bardak su ictim.
1Kasik lor peynir
3 zeytin
Marul
1 dilim tam tahilli
1 sekersiz cay
Kaptanim senin boy kilo kacti?Gayet güzel
Sana fotosunu bile gostermisti.hikayesinin linkini atmisti. Huuuhuuu unuttun mu komsuuu:)Kaptanim senin boy kilo kacti?
Kaptanim senin boy kilo kacti?
Kizlar oglen
Yemek guzel deildi yarim kase corbadan ictim.disari ciktik. Yulafli ekmege kucuk bir sandvic yedim.
2Litre su
EFEMMMMM86 in dedesi vefat etmisti. Ondan ugrayamiyor sanirim.
M Mely30 . Da sabah onceki gunum menusunu yaziyor.
Kizlar toplanalim ya. Az kisi kaldikburalar bir zamanlar mesajlar kaynardi. Hersey eskisi gibi olsun
Canim yaglari nasil yakacagiz ozaman.internette ben okudugumda kosmadan kardiyo yapmadan yaglarin yakilamayacagini yaziyordu. Dis gorunus tamamda vucuttaki yag oranida onemli bence :) spor beni mutlu ediyor ya.cok sık yapamasamda yapinca ter atiyorum onunla birlikte stresimde gidiyor sanki. Dis gorunus arti saglik derim:)Bir de kardiyo ile kilo verilmiyormus. Kilo vermeye takilmamiz lazimmis. Dis gorunuse odaklanmaliymisiz. Biraz spor topuklerini kurcaladim da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?