Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Allah kabul etsin canım. bazne insana zaman yetmiyor evet.

Kizlar oglen firinda makarna patates fln vardi.en masum olanlari ymk istedm.
3tane icli kofte
Yarim kase corba
Yogurt ve salata

1.5litre su

Ara olarak
Yarim yesil elma
6cig badem

Shealth mi kullaniyorsun

EFEMMMMM86 in dedesi vefat etmisti. Ondan ugrayamiyor sanirim.

M Mely30 . Da sabah onceki gunum menusunu yaziyor.

Kizlar toplanalim ya. Az kisi kaldik buralar bir zamanlar mesajlar kaynardi. Hersey eskisi gibi olsun

Kizlar toplanalim ya. Az kisi kaldik buralar bir zamanlar mesajlar kaynardi. Hersey eskisi gibi olsun

Aynen yaa bir zamanlar çokl aktifti şimdi eskisi gibi değil

Bir de kardiyo ile kilo verilmiyormus. Kilo vermeye takilmamiz lazimmis. Dis gorunuse odaklanmaliymisiz. Biraz spor topuklerini kurcaladim da..
Bir de kardiyo ile kilo verilmiyormus. Kilo vermeye takilmamiz lazimmis. Dis gorunuse odaklanmaliymisiz. Biraz spor topuklerini kurcaladim da..

Kardio incelmede bayağı etkili ama yaa ben 15 dk yapıyorum pert oluyorum

Aynen spor yapınca bende kendimi daha iyi hissediyorum valla

Sana bir sey deyim mi. Duzenli olduktan sonra 2 3 kisi de yeter. Bence cok kisi olmaktansa az kisi olmasu daha iyi. Brn kendi takimimi actigimizda 5 kisydik. Gerci bizim kaptan sag olsun cok iyimset. Ben kök sokturuyordum
Sana bir sey deyim mi. Duzenli olduktan sonra 2 3 kisi de yeter. Bence cok kisi olmaktansa az kisi olmasu daha iyi. Brn kendi takimimi actigimizda 5 kisydik. Gerci bizim kaptan sag olsun cok iyimset. Ben kök sokturuyordum

Ben kızamıyorum ya öyle bir yapım yok :)

Canim malesefki kabizlik sorunu cekiyorum hep simdi karisik bi bitki cayina basladim insallah bu care olur

Selam kızlar ya ben bugün cuma olduğunu bile unutmuşum kiloları paylaştığınızı görünce şaşırdım kusura bakmayın gerçekten işlerimi bitirip geldim hemen listeleri alıp geliyorum :)

Sabah
3 dilim peynir bi dilim ekmek
3 bardak cay ictim
Ogle bi kac catal patates kizartmasi
Aksam yemegi yemicem bu hafta bide boyle denicem bakalim veriyor muyum
3 haftadir resmen takili kaldim veremiyorum ya cok mutsuzum (((((

***3. Takım 499.Etap***

betnaz: (80,9/81,3/+0,4/%-0,49)
Mely30: (78,5/77,3/1,2/%1,53)
chemistry_eng: (74,5/73,6/0,9/%1,21)
EFEMMMMM86 : (100,8///%)
chentiq: (65,1/64,7/0,4/%0,61)
mavi1000: (70,8///%)

3.Takım ortalaması : %

EFEMMMMM86 ve mavi1000 kızlar sizler kaldınız

***3.takım 499.etap free listesi***

tudeel: (66,5/65,7/0,8/%1,20) 472.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü

Sabah
3 dilim peynir bi dilim ekmek
3 bardak cay ictim
Ogle bi kac catal patates kizartmasi
Aksam yemegi yemicem bu hafta bide boyle denicem bakalim veriyor muyum
3 haftadir resmen takili kaldim veremiyorum ya cok mutsuzum (((((

Akşam yemeklerinde pulbiberli yoğurt ye bol bol su iç farkı göreceksin hiç yemek yemeden olmaz

Selam kızlar ya ben bugün cuma olduğunu bile unutmuşum kiloları paylaştığınızı görünce şaşırdım kusura bakmayın gerçekten işlerimi bitirip geldim hemen listeleri alıp geliyorum :)
ciftwer cifter alinti yapmışsın. Neden acaba :)) yardimcin var mi kaptanim

Akşam yemeklerinde pulbiberli yoğurt ye bol bol su iç farkı göreceksin hiç yemek yemeden olmaz
Kaptanim grubun ortalamasini dusurdugum icin ozur dileim ama cidden bunaldim ya 3 haftadir gram oynamiyorr bide pulbiberli yogurdu deneyeyim bakalimm (

Soru bana mıydı arkadaşım? :)
Evet telefonda uygulama var bi de cepli bişey giymişsem minik bir adımsayarım var ikisini de kullanıyorum.
Evet. S health uygulamasi bende de var. Arkadas ekle berabet yarisin gibi bir sey soyluyor da. Eger mail adresi ile ekleniyorsa kendimiz yarisalum diye yazmistim

Kaptanim grubun ortalamasini dusurdugum icin ozur dileim ama cidden bunaldim ya 3 haftadir gram oynamiyorr bide pulbiberli yogurdu deneyeyim bakalimm (

Kesinlikle faydasını görürsün hatta içine limonda sıkabilirsin ya da zencefil dökebilirsin ben zenvefil ve pulbiber karıştırıp yiyiorum genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…