- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Allah kabul etsin canım. bazne insana zaman yetmiyor evet.Bu hafta daha az ve bazen de saçma yedim aslında. Niyetliydim kaza oruçlarıma başladım bi de hesabıma ulaşamadım bi ara silindi filan diye paranoya bile yaptım genelde 10000 adımı tamamlamaya çalıştım tabii ki bırakmak yok kızlar sadece bugünlerde zamana yetişemiyorum... sanki yaptığım herşey eksik kalıyor gibi hissediyorum
EFEMMMMM86 in dedesi vefat etmisti. Ondan ugrayamiyor sanirim.
M Mely30 . Da sabah onceki gunum menusunu yaziyor.
Kizlar toplanalim ya. Az kisi kaldikburalar bir zamanlar mesajlar kaynardi. Hersey eskisi gibi olsun
Kizlar toplanalim ya. Az kisi kaldikburalar bir zamanlar mesajlar kaynardi. Hersey eskisi gibi olsun
Bir de kardiyo ile kilo verilmiyormus. Kilo vermeye takilmamiz lazimmis. Dis gorunuse odaklanmaliymisiz. Biraz spor topuklerini kurcaladim da..
Bir de kardiyo ile kilo verilmiyormus. Kilo vermeye takilmamiz lazimmis. Dis gorunuse odaklanmaliymisiz. Biraz spor topuklerini kurcaladim da..
Canim yaglari nasil yakacagiz ozaman.internette ben okudugumda kosmadan kardiyo yapmadan yaglarin yakilamayacagini yaziyordu. Dis gorunus tamamda vucuttaki yag oranida onemli bence :) spor beni mutlu ediyor ya.cok sık yapamasamda yapinca ter atiyorum onunla birlikte stresimde gidiyor sanki. Dis gorunus arti saglik derim:)
Canim yaglari nasil yakacagiz ozaman.internette ben okudugumda kosmadan kardiyo yapmadan yaglarin yakilamayacagini yaziyordu. Dis gorunus tamamda vucuttaki yag oranida onemli bence :) spor beni mutlu ediyor ya.cok sık yapamasamda yapinca ter atiyorum onunla birlikte stresimde gidiyor sanki. Dis gorunus arti saglik derim:)
Kizlar gunaydin.
Bu hafta yeri geldi 74.9 bile gordum.pes etmedim.pozitif olmaya calistim.
Sonuc:73.6
600gram ne zaman gitcek ya:)
Kizlar gunaydin.
Bu hafta yeri geldi 74.9 bile gordum.pes etmedim.pozitif olmaya calistim.
Sonuc:73.6
600gram ne zaman gitcek ya:)
Sana bir sey deyim mi. Duzenli olduktan sonra 2 3 kisi de yeter. Bence cok kisi olmaktansa az kisi olmasu daha iyi. Brn kendi takimimi actigimizda 5 kisydik. Gerci bizim kaptan sag olsun cok iyimset. Ben kök sokturuyordum
Sana bir sey deyim mi. Duzenli olduktan sonra 2 3 kisi de yeter. Bence cok kisi olmaktansa az kisi olmasu daha iyi. Brn kendi takimimi actigimizda 5 kisydik. Gerci bizim kaptan sag olsun cok iyimset. Ben kök sokturuyordum
Canim malesefki kabizlik sorunu cekiyorum hep simdi karisik bi bitki cayina basladim insallah bu care olurKuzu acaba aksam mi tartildin. Gun sonunda tartilmak iyi bisey degil cnku. Arti cikarsin. Eger sabah ac karnina boyleyse. Kabizlik sorunun var mi. Eger o da yoksa. Bu hafta dikkat edersin canim. Aksam yemeklerini hafif gecirmek lazim.biz tam tersini yapioz ama olsun ogreniyorum bende:)
Sabah
3 dilim peynir bi dilim ekmek
3 bardak cay ictim
Ogle bi kac catal patates kizartmasi
Aksam yemegi yemicem bu hafta bide boyle denicem bakalim veriyor muyum
3 haftadir resmen takili kaldim veremiyorum ya cok mutsuzum(((((
ciftwer cifter alinti yapmışsın. Neden acaba :)) yardimcin var mi kaptanimSelam kızlar ya ben bugün cuma olduğunu bile unutmuşum kiloları paylaştığınızı görünce şaşırdım kusura bakmayın gerçekten işlerimi bitirip geldim hemen listeleri alıp geliyorum :)
Soru bana mıydı arkadaşım? :)Shealth mi kullaniyorsun
Kaptanim grubun ortalamasini dusurdugum icin ozur dileim ama cidden bunaldim ya 3 haftadir gram oynamiyorr bide pulbiberli yogurdu deneyeyim bakalimmAkşam yemeklerinde pulbiberli yoğurt ye bol bol su iç farkı göreceksin hiç yemek yemeden olmaz
Evet. S health uygulamasi bende de var. Arkadas ekle berabet yarisin gibi bir sey soyluyor da. Eger mail adresi ile ekleniyorsa kendimiz yarisalum diye yazmistimSoru bana mıydı arkadaşım? :)
Evet telefonda uygulama var bi de cepli bişey giymişsem minik bir adımsayarım var ikisini de kullanıyorum.
ciftwer cifter alinti yapmışsın. Neden acaba :)) yardimcin var mi kaptanim
ciftwer cifter alinti yapmışsın. Neden acaba :)) yardimcin var mi kaptanim
Kaptanim grubun ortalamasini dusurdugum icin ozur dileim ama cidden bunaldim ya 3 haftadir gram oynamiyorr bide pulbiberli yogurdu deneyeyim bakalimm(
Kaptanim grubun ortalamasini dusurdugum icin ozur dileim ama cidden bunaldim ya 3 haftadir gram oynamiyorr bide pulbiberli yogurdu deneyeyim bakalimm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?