Ben de yeni izledim videoyu. Agirlik calisin diyor. Nasil calisacaksak evde... jille mi basladinCanim yaglari nasil yakacagiz ozaman.internette ben okudugumda kosmadan kardiyo yapmadan yaglarin yakilamayacagini yaziyordu. Dis gorunus tamamda vucuttaki yag oranida onemli bence :) spor beni mutlu ediyor ya.cok sık yapamasamda yapinca ter atiyorum onunla birlikte stresimde gidiyor sanki. Dis gorunus arti saglik derim:)
Evet.leslie 3mil artik yetmiyordu.5mili de ck uzun gldi acikcasi.jillian 30 day shared baktm.her leveli 10 gun yapiosnBen de yeni izledim videoyu. Agirlik calisin diyor. Nasil calisacaksak evde... jille mi basladin
Ya bence spor spordur.onemli olan kendini sakatlamadan dogru hareketlerle calismak.vucut aldigi enerjinin belli kismini yakiyor.sen de destek olup daha da yakmasina sebep oluyorsun. Spor candir gencler :) bn gecte olsa fark ettm. 77 78 kilo olana kadar habire yemisimBen de yeni izledim videoyu. Agirlik calisin diyor. Nasil calisacaksak evde... jille mi basladin
Ammmiiiiinnn ben jilli birakmistim. Bastan skna yapan birini gorursem baslayacagim. Bence sen olabilirsin bu..Ya bence spor spordur.onemli olan kendini sakatlamadan dogru hareketlerle calismak.vucut aldigi enerjinin belli kismini yakiyor.sen de destek olup daha da yakmasina sebep oluyorsun. Spor candir gencler :) bn gecte olsa fark ettm. 77 78 kilo olana kadar habire yemisimsimdi 64 fln olana kadar devam. Rabbim yardimcimiz olsun.
Insallah canim:)Ammmiiiiinnn ben jilli birakmistim. Bastan skna yapan birini gorursem baslayacagim. Bence sen olabilirsin bu..
Kuzu acaba aksam mi tartildin. Gun sonunda tartilmak iyi bisey degil cnku. Arti cikarsin. Eger sabah ac karnina boyleyse. Kabizlik sorunun var mi. Eger o da yoksa. Bu hafta dikkat edersin canim. Aksam yemeklerini hafif gecirmek lazim.biz tam tersini yapioz ama olsun ogreniyorum bende:)kaptanım benim netimde sorun var sabah netş acamıyorum bi turlu o yuzden şimdi yazacam kiloyu malesef ilk kez artıdayım ve cok moralim bozukkk 81.3
Tebrik ederim.seninle bu hafta ayni gitmisiz miktar olarak:)Gunaydin.
Saat 3 te uyandim. Tartiya ciktim 65.4 idi. Aman allah im kaptana nasil aciklayacagim +0.2 yi dedim.
Sonra geri yattim uyudum namaz kilip. Saat 6.30 da tekrar uyandim. Bu sefer kiyafetleri de cikardim ve 64.7 ciktim. Bir kac kere ciktim çıktım indim vee sonuc ayni.
65.2/64.7 giden 500 gr kaptanim. Gerci sudan gitmistir muhtemelen ama yagdan gidecegi gunler yakindir.
Tebrik ederim:)Gunaydın kızlar
Gecen hafta;66.5
Bu hafta 65.7
Kilo kaybı;800 gr:)
Sana bir sey deyim mi. Duzenli olduktan sonra 2 3 kisi de yeter. Bence cok kisi olmaktansa az kisi olmasu daha iyi. Brn kendi takimimi actigimizda 5 kisydik. Gerci bizim kaptan sag olsun cok iyimset. Ben kök sokturuyordumSabah tam tahilli 2 dilimle sandvic yptm.
1Litre su
aynen bizim kaptanımız çok iyimser. hiç azarlamıyor bizi :) :) :) ama artık düzenli değil burası ya. eskisi gibi günü gününe yazmıyorlar. hepsinin bir nedeni vardır elbette. ama keşke düzenli olsa.Sana bir sey deyim mi. Duzenli olduktan sonra 2 3 kisi de yeter. Bence cok kisi olmaktansa az kisi olmasu daha iyi. Brn kendi takimimi actigimizda 5 kisydik. Gerci bizim kaptan sag olsun cok iyimset. Ben kök sokturuyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?