Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aksam yemegi yemedim acikmadim cunku.

Cayin yaninda 3 kuru kayisi 1 adet diyet biskuvi ve cig kavrulmamis cok az kuruyemis yedim.

3Litre su

H
Hosgeldin aramiza :) guzel bir takimimiz var.sana elbette destek oluruz.yeterki ogun ogun bizimle paylas yaptiklarini.spor konusunda ben elimden geldigince yapiyorm. Jillian ve leslie yapiyorm. Spor salonu imkanim var ama tek basina sklıyorm.evde yapmak dha zevkli geliyor.leslie yi tavsiye ederm.ben smdi jillian yapiyorum.baya toparlandim. Basarilar dilerim hosgeldin:)

Hoşbuldum çok teşekkürler çok sıcak bir grup çok mutlu oldum aranıza katılmaktan

Bu akşam 7 gibi dana etli yeşilmercimekli bulgur pilavı yedim toplamda 5 yemek kaşığı kadardı 8:30 da bir kasenin 3 te ikisi kadar yoğurt yedim yoğurda 1 er çay kaşığı zerdeçal tarçın zencefil kattım

Elbette 1.68 boy 69 kilo 31 yaş
Geçici olarak ev hanımıyım hareketlilik anlamında biraz pasifim ama bugünddn sonra daha dikkat edeceğim
E yokmus fazla kilon :) insallah en kisa zamanda ulasirsin hedefe ki ulasirsin eminim moral motivasyon iyi oluyor burda :)

E yokmus fazla kilon :) insallah en kisa zamanda ulasirsin hedefe ki ulasirsin eminim moral motivasyon iyi oluyor burda :)
59 kilo olmak istiyorum aslında en son 7 yıl önce 59 dum yani düğünden önce :) o zaman giydiğimi yakıştırıyordum kendime çok özlüyorum o halimi

Inanki sen verdigin kilolari hic geri almicaksin bak ve yagdan gitmistir emin ol doktora gittiginde goreceksin supersin devam et
Yarin kontrolum vardi ama istanbul da kar basladi.gitmicem oyuzden:)
Ama sen boyle konusuyorsun beni cok mutlu ediyorsun yaaa:)canim benim hepberaber basaricaz bunu.biraz daha gayret. Kuzu sen kabizlik icin kuru kayisi falan yedin mi

59 kilo olmak istiyorum aslında en son 7 yıl önce 59 dum yani düğünden önce :) o zaman giydiğimi yakıştırıyordum kendime çok özlüyorum o halimi
bende 1.69 boyundaym. 78lerden 73lere kadar geldm 2 ayda. 63 64 falan olmak istiyorm. :)

aynen. Bu mesaji kopyaliyorum. Sadece 7 yerine 8 yazalim :))

Kizlar geyigi birakin. Kim spora kalkiyor????

Tebrik ederim çok iyi vermişsin darısı başıma 64 benim de ilk hedefim aslında her iki hamilelik öncesi ve sonrası uzun süreli kaldığım kilo :)
Bende kismet olursa yaza hamile olmak istiyorum.yaza kadar duz 60 olursam.hamileliktede dikkat edersem bu kiloma donerm.sonrada zaten veririm die hesap ediyorum :) Allah gonlumuze gore versin insallah :)
Yarin sabah baslarsin menulerine. Istersen leslie 3 mil yap cok zevkli. 10gunde farki gorursun canim:)

aynen. Bu mesaji kopyaliyorum. Sadece 7 yerine 8 yazalim :))

Kizlar geyigi birakin. Kim spora kalkiyor????
Ben kotuyum canim bu aksam.hafiften bi hastaligim var.spor temposunu kaldiramayabilirim.oyzdn aksam yemegide yemedim.bastim kuru kayisiyi ahahahaha:)

Çok sağol ufaklığımı uyutup başlıyım

Benim boy 172 kilo 81 sen 69 la yakistirmiyorsan kendine biseyi ben balkondan atlamaya gidiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…