Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yarin kontrolum vardi ama istanbul da kar basladi.gitmicem oyuzden:)
Ama sen boyle konusuyorsun beni cok mutlu ediyorsun yaaa:)canim benim hepberaber basaricaz bunu.biraz daha gayret. Kuzu sen kabizlik icin kuru kayisi falan yedin mi
Canimm denemedigim sey kalmadi zeytin yaglari kuru kayisilar yesil cayy malesef yok olmuyor bu kezde karisik bitki cayi aldim aktardan uc gundur iciyorum sanki bi tik iyi gibi ama bakacaz sonuca bu destegin icin sagol basaracaz kiz valla olcak

Benim boy 172 kilo 81 sen 69 la yakistirmiyorsan kendine biseyi ben balkondan atlamaya gidiyorummm
Öyle deme ya benim bel bölgem çok kalın göbeğim var bacaklarım basenim o kadar değil, dengesiz olunca giydiğim yakışmıyor belki senin daha dengelidir kilo dağılımın kas kütlen daha fazladır belki hiç 81 göstermiyosundur vs :)

Canimm denemedigim sey kalmadi zeytin yaglari kuru kayisilar yesil cayy malesef yok olmuyor bu kezde karisik bitki cayi aldim aktardan uc gundur iciyorum sanki bi tik iyi gibi ama bakacaz sonuca bu destegin icin sagol basaracaz kiz valla olcak
Kullandığınız karışıma dikkat edin nolur sinameki mesela ilk başta rahatlatır ama uzun süreli kullanımında bağırsaklar alışır ve bıraktığınızda daha büyük problemlerle karşılaşabilirsiniz
Kabızlık için incir hurma yulaf da çok etkili denemediyseniz tavsiye ederim

Simdi baktim icinde sinameki de varmis kullanmiyim miiii

Şu an şikayetleriniz çok fazlaysa aşırı şişkinlik 3-4 günü bulan kabızlık vs bir kaç gün daha kullanın ama sonra kesin 1 haftayı geçirmemeye çalışın sonrasında dediklerimi kullanırsansanız ve sebzeye ağırlık verip suyu artırır kabızlık yapan şeyleri de kısarsanız patates pirinç gibi düzene girer bence buna rağmen geçmiyorsa doktorunuzla görüşmeniz gerekir tahlil vs isteyebilir

Birde bagirsaklar icin hareket etmende gerekiyor diye biliyorum.hareketsiz yasam bunlara sebep olabiliyormus.biraz egzersiz yap kuzum.mekik cek.azicik leslie falan yap.inan daha rahat cikarsin.
Doktorum kabizlik icin sabah uyaninca kasiga zeytinyagi ve limon sık yut dedi.ustune ilik su ic dedi. Kahvaltinida bundan 30dk snra falan yap demisti.birazcikta spor yap kuzu evde.ac zumbayi oyna zipla.ter at. Rahatlicaksin bak gor :)

Benim boy 172 kilo 81 sen 69 la yakistirmiyorsan kendine biseyi ben balkondan atlamaya gidiyorummm
Aaaaaaaa soyleme oyle laflar. Kizarim bak. Herkesin vucut yapisi bir degilki canim.mesela benim her yerimde var kilo.toptan boyle kilolu duruyorm.kimisinin kilosu yok ama ust trfi var.kimisinin ust trf ince basenler genis.herseyden once mukemmel olmak yada modanin dayattigi olculerde olmak zorunda degiliz.kadinlar guzel olmak zorunda da degil.
Biz herseyi herkesi kenara birakip.once kendimiz icin yasamaliyiz ve bunlari kendimiz icin yapmaliyiz.biz kendimizi nasil guzel hissediyorsak oyle guzelizdir.baskasindan onaylanmaya ihtiyacimiz yok.ben burdan senin kalbinin guzelligini goruyorum.eminim bedenende oyle guzelsindir.degerlisiniz kizlar.bu dunyada kalbi temiz kalmis guzel insanlardasiniz
Saglikli ve kendimizi iyi hissettigimiz kilomuza ulasmak dilegiyle

2. mi oldunuz ? Haberim yok daha

Selam kızlar :) sabah 1 yumurtalı mantarlı omlet ve 1 dilim ekmek
Öğle etli türlü ve 2 yk kısır (midem halaa berbat )
Akşam Yoğurtlu karnabahar 1 kase mercimek çorba bol su 1 sade kahve 1 minik napoliten çikolata :) regl olamayıp tüm sıkıntılarını çekiyorum yaa

Canim yaaaaa cok seviyorum siziiiiii bende her yerden aliyorum gorenlrr en fazla 75 76 kilosun diyorlar sanirim boydan dolayi ama yine de kotu durdugunu hissediyorum ne biliyim ya hareketbde ediyorum bebegim vallaa ama olmuyor afedersiniz 5-6 gun cikmadigim oluyor yaa ama soyledigin gibi su miktarini biraz artirayim bakayim belki ise yarar ayricaaaa senin de kalbinin guzelligi asiri yansiyor buraya inan buna samkmiyetin cok guzel guven veren bi tavrin var eminim cok guzel bi dost ve arkadassindir o yuzdennn cok sansliyimmmmmmmmmm seni tanidigim icin ve diger kizlari da tabikiiiiii

1 hafta kullanip birakacam tatlim tamm ve duzelmezse doktoraaaaaa :)

Gecenin karanlığından tüm takıma ve canım kaptanıma günaydın :) haftasonu geldi aman düzen bozmayalım aldanmayalım kahvaltıda kızartmalara böreklere kızlar kayınvalideme gidicem bi korku sardı da yemesem kızım beğenmedin miii yesem pişmanlık

Canım sinamekinin uzun vadede zararı çok... kesinlikle bağırsak florana zarar vermeyecek çözümlerden yana kullan şansını. Arkadaşlara katılıyorum incir kayısı ve hurma iyi geliyor ama sabah aç karnına kahvaltıdan yarım saat önce ve bol su ile.yulaf ezmesi ve yulaf kepeği de iyi bağırsak temizleyicilerinden.her bünyede aynı etkiyi yapar mı bilmem ama ılık su bal limon üçlüsü de sabah aç karnına işe yarayabilir.

Kızlar sinameki gibi geçici çözümler bağırsakları tembelleştirmenin yanı sıra faydalı bakterileri döküyormuş. Bu seferde bağırsakda zararlı bakteriler ve mantarlar artıyormuş. Candida mantar hastalığı diyr araştırırsanız çok ciddi bi sorun aslında. betnaz arkadaşım aman dikkat...

Kizlar gunaydin. Cok kar yagiyorrrr. Balkona ekmek parcalari birakir misiniz. Birde evde artan yemekleri hayvanlara verir misiniz lutfeeeen.

Kuzular ben uyandim.
Sütlü omlet yaptim cok severim hafif pul biberli yanina peynir ve tam tahilli 2dilim ekmek veee 1 yesil cay.

Bugun yesil mercimek salatasi yapicam.tadi cook guzel. Denemeyen varsa tavsiye ederim :)

Günaydınn
Bende bu sabah 2 haşlanmış yumurta peynir zeytin ve 1 dilim tam tahıllı ekmekle kahvaltı yaptım
Ara öğündede nescafeli 100 ml süt ile azıcık fındık badem yiyeceğim 11 gibi
Dün gece yatmadan 20 dk leslile yapabildim

Bu arada bu sayfa feci bagimlilik yapti mezun olsamda hep geliceemmm
Ayy korktum vallaaa sagligim bozulsun istememmm sagolun canim arkadaslarimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…