Canimm denemedigim sey kalmadi zeytin yaglari kuru kayisilar yesil cayy malesef yok olmuyor bu kezde karisik bitki cayi aldim aktardan uc gundur iciyorum sanki bi tik iyi gibi ama bakacaz sonuca bu destegin icin sagol basaracaz kiz valla olcakYarin kontrolum vardi ama istanbul da kar basladi.gitmicem oyuzden:)
Ama sen boyle konusuyorsun beni cok mutlu ediyorsun yaaa:)canim benim hepberaber basaricaz bunu.biraz daha gayret. Kuzu sen kabizlik icin kuru kayisi falan yedin mi
Öyle deme ya benim bel bölgem çok kalın göbeğim var bacaklarım basenim o kadar değil, dengesiz olunca giydiğim yakışmıyor belki senin daha dengelidir kilo dağılımın kas kütlen daha fazladır belki hiç 81 göstermiyosundur vs :)Benim boy 172 kilo 81 sen 69 la yakistirmiyorsan kendine biseyi ben balkondan atlamaya gidiyorummm
Kullandığınız karışıma dikkat edin nolur sinameki mesela ilk başta rahatlatır ama uzun süreli kullanımında bağırsaklar alışır ve bıraktığınızda daha büyük problemlerle karşılaşabilirsinizCanimm denemedigim sey kalmadi zeytin yaglari kuru kayisilar yesil cayy malesef yok olmuyor bu kezde karisik bitki cayi aldim aktardan uc gundur iciyorum sanki bi tik iyi gibi ama bakacaz sonuca bu destegin icin sagol basaracaz kiz valla olcak
Simdi baktim icinde sinameki de varmisKullandığınız karışıma dikkat edin nolur sinameki mesela ilk başta rahatlatır ama uzun süreli kullanımında bağırsaklar alışır ve bıraktığınızda daha büyük problemlerle karşılaşabilirsiniz
Kabızlık için incir hurma yulaf da çok etkili denemediyseniz tavsiye ederim
Şu an şikayetleriniz çok fazlaysa aşırı şişkinlik 3-4 günü bulan kabızlık vs bir kaç gün daha kullanın ama sonra kesin 1 haftayı geçirmemeye çalışın sonrasında dediklerimi kullanırsansanız ve sebzeye ağırlık verip suyu artırır kabızlık yapan şeyleri de kısarsanız patates pirinç gibi düzene girer bence buna rağmen geçmiyorsa doktorunuzla görüşmeniz gerekir tahlil vs isteyebilirSimdi baktim icinde sinameki de varmiskullanmiyim miiii
Birde bagirsaklar icin hareket etmende gerekiyor diye biliyorum.hareketsiz yasam bunlara sebep olabiliyormus.biraz egzersiz yap kuzum.mekik cek.azicik leslie falan yap.inan daha rahat cikarsin.Şu an şikayetleriniz çok fazlaysa aşırı şişkinlik 3-4 günü bulan kabızlık vs bir kaç gün daha kullanın ama sonra kesin 1 haftayı geçirmemeye çalışın sonrasında dediklerimi kullanırsansanız ve sebzeye ağırlık verip suyu artırır kabızlık yapan şeyleri de kısarsanız patates pirinç gibi düzene girer bence buna rağmen geçmiyorsa doktorunuzla görüşmeniz gerekir tahlil vs isteyebilir
Aaaaaaaa soyleme oyle laflar. Kizarim bak. Herkesin vucut yapisi bir degilki canim.mesela benim her yerimde var kilo.toptan boyle kilolu duruyorm.kimisinin kilosu yok ama ust trfi var.kimisinin ust trf ince basenler genis.herseyden once mukemmel olmak yada modanin dayattigi olculerde olmak zorunda degiliz.kadinlar guzel olmak zorunda da degil.Benim boy 172 kilo 81 sen 69 la yakistirmiyorsan kendine biseyi ben balkondan atlamaya gidiyorummm
2. Olmamizla alakasi yok degil mi
W whitequeenn tebrik ederim en guzel takima geldin. Sayisiz birinciligimiz ve ikiciliklerimiz var. Hikayeni okudum cuma topiginde. Yalniz sut olsun diye 7 ayda nasil onlarca kilo aldin hayret. Ve sonraki hamilelik doneminde nasil verdin. Yani senin diyetisyen destegi de alman sart. Kisa araliklarla cok kilo alip vermissinm sarkmalar olmustur. Acaba kas kaybin olmis mudur.. destek ile beraber gitmeni oneririm.. bir de iki cocuk. Spor yapmaya vakit bulabiliyor musun? Emzirme devam mi?
Canim yaaaaaAaaaaaaa soyleme oyle laflar. Kizarim bak. Herkesin vucut yapisi bir degilki canim.mesela benim her yerimde var kilo.toptan boyle kilolu duruyorm.kimisinin kilosu yok ama ust trfi var.kimisinin ust trf ince basenler genis.herseyden once mukemmel olmak yada modanin dayattigi olculerde olmak zorunda degiliz.kadinlar guzel olmak zorunda da degil.
Biz herseyi herkesi kenara birakip.once kendimiz icin yasamaliyiz ve bunlari kendimiz icin yapmaliyiz.biz kendimizi nasil guzel hissediyorsak oyle guzelizdir.baskasindan onaylanmaya ihtiyacimiz yok.ben burdan senin kalbinin guzelligini goruyorum.eminim bedenende oyle guzelsindir.degerlisiniz kizlar.bu dunyada kalbi temiz kalmis guzel insanlardasiniz
Saglikli ve kendimizi iyi hissettigimiz kilomuza ulasmak dilegiyle
1 hafta kullanip birakacam tatlim tamm ve duzelmezse doktoraaaaaa :)Şu an şikayetleriniz çok fazlaysa aşırı şişkinlik 3-4 günü bulan kabızlık vs bir kaç gün daha kullanın ama sonra kesin 1 haftayı geçirmemeye çalışın sonrasında dediklerimi kullanırsansanız ve sebzeye ağırlık verip suyu artırır kabızlık yapan şeyleri de kısarsanız patates pirinç gibi düzene girer bence buna rağmen geçmiyorsa doktorunuzla görüşmeniz gerekir tahlil vs isteyebilir
Canım sinamekinin uzun vadede zararı çok... kesinlikle bağırsak florana zarar vermeyecek çözümlerden yana kullan şansını. Arkadaşlara katılıyorum incir kayısı ve hurma iyi geliyor ama sabah aç karnına kahvaltıdan yarım saat önce ve bol su ile.yulaf ezmesi ve yulaf kepeği de iyi bağırsak temizleyicilerinden.her bünyede aynı etkiyi yapar mı bilmem ama ılık su bal limon üçlüsü de sabah aç karnına işe yarayabilir.Simdi baktim icinde sinameki de varmiskullanmiyim miiii
Ayy korktum vallaaaKızlar sinameki gibi geçici çözümler bağırsakları tembelleştirmenin yanı sıra faydalı bakterileri döküyormuş. Bu seferde bağırsakda zararlı bakteriler ve mantarlar artıyormuş. Candida mantar hastalığı diyr araştırırsanız çok ciddi bi sorun aslında.betnaz arkadaşım aman dikkat...
merhaba arkadaşlar ben geldim :)
Merhaba canım, hoşgeldin :)
Arkadaşlar şimdi burda yok sanırım, gelince konuşursunuz :)
Zerosima Kaptanım, arkadaşı ben davet ettim
4. takımdan sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?