Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Benim boncuklarımı kim vericek :82:
sabah 15.30 da kalktım
mercimek çorbası yaptım kötü oldu ancak yarım tabak yiyebildim
lessie 5 milli açtım 3 mille kadar yaptım sonra ara vercim akşam devamını yapıcam:88:

Merhaba kızlar,

nasıl gidiyor?

beni hatırladınız mı? hani hedefine ulasıp aranızdan ayrılan saysaybitmiyor... eeee şey ben hedefimden biraz sastım bi 4 kilo kadar. beni yine aranıza alır mısınız? ( Mart ayına kadar vermem gerek. Bugün basladım bakalım...

hoşgeldin aramıza 1 hafta deneme sürecimiz var hergün yediklerini paylaş mutlaka kilo takip çizeelgesi yaparsan kilon gözümüzün önünde olur
bütün günü uyuyarak geçirmişsin maşallah çorban niye kötü oldu yemek yapmayı sevmiyor musun yoksa
Semo takım kaptanımız ben yardımcıyım nazar boncuğu işini sevdin mi Senin boncukları da saysaybitmiiyor versin

hoşgeldin canım unutmadık seni nasılsın martta ne var bakayım

Bu arada kızlar kendimi tanıtıyım
23 yaşında üniversite öğrencisiyim
boyum1.68 sanırım ama 1.70 olduguna dair rivayetlerde var
72 kiloyum hedef kilom 54 (seneler sonra şu 36 bedeni görmek istiyorum )
ailemden ayrıyım istanbulda tek yaşıyorum o yüzden mükemmel sebze yemekleri yapıp anne yemekleriyle rejim yapamıycam
Daha çok kendi hazırladıklarımla serüvene devam edicem ama en büyük artım yarıyıl tatiline az kalmış olması ayın 24 de ailemin yanına gidicem orada vitaminli daha saglıklı bir diyet yapıcam 20 gün boyunca,ayrıca spor salonuna başladım bu arada final haftası oldugu için haftada 3 kere gitmek istiyorum sınavlar bittikten sonra 5 e çıkarıcam :82:
UMARIM SİZİNLE BİRLİKTE MUTLULUK DOLU BİR SERÜVENİN BAŞLANGICIDIR

sen kararlı ol biz peşini bırakmayız kiloları vermeden ayrılmak yok yataktan erken kalkmanı tavsiye ediyorum öncellikle

Teşekkür ederim
Malesef final haftam başlıyor gündüzleri okul oluyor geceleri çalışıyorum arada da kaçamak oluyor 4 e kadar yatıyorum,öğrenciyim ben ögrenci evindeki malzemelerle yaptım saçmasapan bir tadı oldu ancak yarım kase yiyebildim şimdi ara ögün elma yiyorum,bir de elma çayı içicem
Ayrıca nazar boncugu işini çok sevdim
Ayrıca cuma günleri o hafta en fazla nazar boncugu alan arkadaşımızıda kendi sayfamızdan duyurabiliriz sonuçta arada kilolarımız duruyor ama düzenli diyetimizi yapıyoruz nazar boncukları kilo vermesekte düzenli diyetimizin ödülü olur

çarşamba menü

sabah
az patates kızartması ceviz yoğurt zeytin peynir

ara
1 portakal

öğle
1 kase tavuklu pilav salata
1 tane un helvası

akşam
yoğurtlu ıspanak

ara meyve

45 dk yürüyüş
1lt su

Ay kıyamam yazık sana zor zamanlar ama geçecek son sınıfta mısın ben gece hiç ders çaalışamam sabah erken kalkarım beslenmene dikkat et ama çorbayla günü geçiştirmişsin tatlım
evet nazar boncuğu tablosu yapayım ben en iyisi

Ellerine saglık canım tablo için 3 sınıfım ama bölümüm zor bir de gece çalışmazsam bitmez okull
bugün malesef böyle geçicek
Yarın aylık harclıgım yatıcak ev alışverişini filan yarın yapıcam bugün evde çorba kalmış bir tek

meyve yeşil çay filan idare edicem yarın güzel bol proteinli bir kahvaltı edip bugün kemiklerden gideni telafi edicem

Annemcim güzellik yapmış bugünden yatırmış harçlıgımı
dışarı çıkıp alışverişimi yaptım bütün aldıklarım pembe light ürünler
sebzeler meyveler zeytinyağları

Sabah (geç kalktıgım için )
4 kaşık mercimek çorbası

ara elma

Akşam
bir kase mercimek çorbası
2 dilim ekmek
1 kase yogurt

ara adaçaylı nane ve limon aromalı içicek (ilk defa içiyorum lezzeti harika tavsiye ederim soğuk soğuk ) :84:

su şimdililk 1 lt ama geç yatıcagım için 2 olur en az

spor; lessie 3 mill
45 dakika açık havada yürüyüş

Bu arada kimsecikler yok mu

Canım aramıza hoşgeldin,güle güle harca harçlığını,bereketli olsun....Menün gayet güzel olmuş...

Aaaa bak suyu yazmamışım,boncuğu kaçırdım,olsun ...
Şimdi menüler güzel
Ara öğünler yok boncukta yok
Spor var
Kaçamak var
Su da içilmiş
Aferin benim arkadaşıma....Kayısı yiyip sıcak su içmeyi denedin mi sabahları...Genellikle iyi geliyor diyetisyen önermişti bana....

Ben itiraf ediyorum kesinlikle bugünkü menümle boncuk haketmedim...
Yarın tekrar oruç tutucam,bugün arkadaşa davetliydim,ısrarlarıyla bunalttı beni .....
Sadece yürüyüşümü ve bol su içmeyi ihmal etmedim....Yarın kendimi toparlarım cumaya 1 gün kaldı....

kizlaaaaaaar
Gözlerim dolduuuu benim yaaahh, bilgisayara baka kaldim öyle.
dünden bugune kadar, mesajlari okumaktan TAM 5 sayfa yazmi$siniz bugun!!!!

bende hepinize bugun 5 boncuk veriyorum, bugun payla$im tavan yapmi$$ yaahhh
hehehehe supersiniz :82:, ben cok mutluyum bu takim takim olali boyle payla$im görmedii

araya yılbaşı girdi, sonra da hasta oldum yazamadım, bundan sonra devamlı yazmaya çalışacağım

tm canim ;-)
bu arada gecmi$ olsun, devamli payla$im yap deryuschka cim, hem senin icin, hem takim icin
daha guzel olur, gunluk yediklerini yazarsan, bizde duzltiriz menu'nu, sende bizimkini tabiii.
cuma gunu kilo bildirimi unutma, liste'ye yazacagim seni.

samanyolu mmmmmm, yesilcay idrar sökturucu dedi eltim.
ben ye$ilcay icinde cok wc ye gidiyorum dedi,, senin bu wc seruvenin cay'dan olabilir

hatice cim, senin bu boncuk verme fikri, iyi i$e yariyor galiba.
tm bende varim canim :76:
nasildi, önce ögrenmem laim tabi
ana ogun
ara ogun
spor
su
abur cubur yok
ahhh cabuk ogrendim :82:

Merhaba arkadaşlar yeni üyenizim sabahtan beri can sıkan şeylerden sonra ilk güzel haberim bu oldu
umarım her şey çok güzel olur

ho$geldin yar, yureyime, bosverde elalem ne derse desin hadi hadi hadi hadiiiiiiii
icimden geldi, sana bu parcayi armagan etmek istiyorum

slm canim, hatirladikkk tabiki 4kiloooo muuuu dedin????
simdi sana, dayakmi, i$kencemi, falakami yapalim?
valla canim takimda yer varmi diye bakmam lazim.
mesaj yazarim simdi

ceza lardan ceza begen kendine samanyolu cummmm.
sana 3tane secenek veriyorum, bak yine insafliyim
1 secenek 1saat spor.
2 secenek 2 litre su
3 secenek yarin iftar yapma

samanyolu
zinnur
deryuschka

yeni kizlar, gecen cuma ki kilonuzu yazarmisiniz?
sizi listeye eklicem.

simdi takimda 7 kisiyiz
***3. TAKIM 188. ETAP***

Semo 67,70 67,70 0,00 0,00
hatice_84 56,70 56,70 0,00 0,00
tgull 65,30 65,30 0,00 0,00
S_A 78,50 78,50 0,00 0,00
samanyolu (yeni uye)
zinnur (yeni uye)
deryuschka (yeni uye)
3.takim toplam kilo 268,20 268,20 0,00 0,00

geri gelicek arkadaslar, 4kisi
nes84 64,50
burakefsa 67,00
pinup 60,20
female 69,00

takimda suan 11 kisiyiz.
seebu
1 hafta deneme surecin var canim, duzenli payla$im yaparsan,
haftaya cuma takima girebilirsin. anla$tikmi?

dolunay arkadas, 4. takima girmis.
saysaybitmiyor cum, seni beklemeye alsak, biri cikinca sen girsen takima olurmu canim?

Son düzenleme:
kizlar ben kaciyorum, hayirli aksamlar.
ders yapayim biraz.

cuma gunu i$i olan arkadaslar, kilosunu persembe aksami yazsin lutfen.
cuma gunu kilo bildirimi, öglen 12den önce yapilsin lutfen.
liste sirasi, bu hafta bizde, liste hazirlancak.

saygilar, sevgiler :82:

Teşekkür ederim canım
deneme sürecinde kendime başarılar diliyorum

kızlarrr merhabaaa sizziii özledim ama bu hafta değilde öbür cuma paylaşım yapıcam kendimi hatrlatmak için geldim

Semocum bence saysaaybitmiyor bize katılaabilir çünkü diğeerlerinin ne zaman dönneceği belli değiil 4 kilocuk verir hemen mezun ederiz ne dersin
takımda paylaşım olmasına ben de çok seviindim kimse bişey yazmıyordu yeni kızlar süperrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…