Benim boncuklarımı kim vericek :82:
sabah 15.30 da kalktım
mercimek çorbası yaptım kötü oldu ancak yarım tabak yiyebildim
lessie 5 milli açtım 3 mille kadar yaptım sonra ara vercim akşam devamını yapıcam:88:
Merhaba kızlar,
nasıl gidiyor?
beni hatırladınız mı? hani hedefine ulasıp aranızdan ayrılan saysaybitmiyor... eeee şey ben hedefimden biraz sastım bi 4 kilo kadar. beni yine aranıza alır mısınız?( Mart ayına kadar vermem gerek. Bugün basladım bakalım...
Bu arada kızlar kendimi tanıtıyım
23 yaşında üniversite öğrencisiyim
boyum1.68 sanırım ama 1.70 olduguna dair rivayetlerde var
72 kiloyum hedef kilom 54 (seneler sonra şu 36 bedeni görmek istiyorum)
ailemden ayrıyım istanbulda tek yaşıyorum o yüzden mükemmel sebze yemekleri yapıp anne yemekleriyle rejim yapamıycam
Daha çok kendi hazırladıklarımla serüvene devam edicem ama en büyük artım yarıyıl tatiline az kalmış olması ayın 24 de ailemin yanına gidicem orada vitaminli daha saglıklı bir diyet yapıcam 20 gün boyunca,ayrıca spor salonuna başladım bu arada final haftası oldugu için haftada 3 kere gitmek istiyorum sınavlar bittikten sonra 5 e çıkarıcam :82:
UMARIM SİZİNLE BİRLİKTE MUTLULUK DOLU BİR SERÜVENİN BAŞLANGICIDIR
hoşgeldin aramıza 1 hafta deneme sürecimiz var hergün yediklerini paylaş mutlaka kilo takip çizeelgesi yaparsan kilon gözümüzün önünde olur
bütün günü uyuyarak geçirmişsin maşallah çorban niye kötü oldu yemek yapmayı sevmiyor musun yoksa
Semo takım kaptanımız ben yardımcıyım nazar boncuğu işini sevdin mi Senin boncukları da saysaybitmiiyor versin
Teşekkür ederim
Malesef final haftam başlıyor gündüzleri okul oluyor geceleri çalışıyorum arada da kaçamak oluyor 4 e kadar yatıyorum,öğrenciyim ben ögrenci evindeki malzemelerle yaptım saçmasapan bir tadı oldu ancak yarım kase yiyebildim şimdi ara ögün elma yiyorum,bir de elma çayı içicem
Ayrıca nazar boncugu işini çok sevdim
Ayrıca cuma günleri o hafta en fazla nazar boncugu alan arkadaşımızıda kendi sayfamızdan duyurabiliriz sonuçta arada kilolarımız duruyor ama düzenli diyetimizi yapıyoruz nazar boncukları kilo vermesekte düzenli diyetimizin ödülü olur
Ay kıyamam yazık sana zor zamanlar ama geçecek son sınıfta mısın ben gece hiç ders çaalışamam sabah erken kalkarım beslenmene dikkat et ama çorbayla günü geçiştirmişsin tatlım
evet nazar boncuğu tablosu yapayım ben en iyisi
Canım aramıza hoşgeldin,güle güle harca harçlığını,bereketli olsun....Menün gayet güzel olmuş...Annemcim güzellik yapmış bugünden yatırmış harçlıgımı
dışarı çıkıp alışverişimi yaptım bütün aldıklarım pembe light ürünler
sebzeler meyveler zeytinyağları
Sabah (geç kalktıgım için)
4 kaşık mercimek çorbası
ara elma
Akşam
bir kase mercimek çorbası
2 dilim ekmek
1 kase yogurt
ara adaçaylı nane ve limon aromalı içicek (ilk defa içiyorum lezzeti harika tavsiye ederim soğuk soğuk ) :84:
su şimdililk 1 lt ama geç yatıcagım için 2 olur en az
spor; lessie 3 mill
45 dakika açık havada yürüyüş
Bu arada kimsecikler yok mu
Aaaa bak suyu yazmamışım,boncuğu kaçırdım,olsun ...hadi bakalım senin boncuklarıda verelim samanyolucuğum....
sahur ve iftar yani ana öğünler süper
aralar pasta olmasa iyiymiş ama pasta yüzünden kaçamak yapmama boncuğu iptal ama ara öğün boncuğu
sporumuzda vaar bak bak bak
su? su yok muuu aaa gitti su boncuğu...
günü üç boncukla kapattın.
notun çok bol samanyolu şımartma beni...
Şimdi menüler güzelgünaydıın herkese,
işim yoğunlaşmadan hemencik paylaşayım,
yine öğlenden başlayıp;
dün öğlen; az makarna4çatal falan ve bezelye yemeği,kompostonunda sadece üzümleri,
akşam; şehriye çorbası ve 4çiğköfte bol salata azcık ekmekle,
akşam misafirim vardı 2kuru pasta yedim çayla,
kahvaltıda yeşil biber ve 1dilim ekmek...söylemeyi unuttum dün yine tabanı yanık gibi gezdim valla.okuldan 3de çıktım 6da evdeydim.
yemeklerden önce ılık suya devam ama bu sabah unuttum acayip şişim 2gündür wcye çıkamıyorum yine pantolonun beli sıkıyor şu anda. bunun kendiliğinden geçeceği yook benimde doktora gidecek vaktim yok napacam bilmiyorum
araya yılbaşı girdi, sonra da hasta oldum yazamadım, bundan sonra devamlı yazmaya çalışacağım
Gerçekten çok güzel bir menü arkadaşım,hemde çok sağlıklı...zaten önemli olan sağlıklı beslenebilmek ve bunu yaşam tarzı haline dönüştürmek....Zaten bu nedenle kilo aldığımızı düşünüyorum ben,kilo verince yine eski beslenme şekline dönüyoruz ve kilolar da geri dönüyor...
Ayy sorma canım ya zaten 12 de yatıyorum 5 de sahura kalkıyorum sonra da 8 de oğlum için kalkıyorum ve bu arada 5 kez de wc için kalktım ben uyumak istiyorum ya.....Akşam çok su içiyorum bazen de yeşilçay şaşırdım valla..
Bu arada spora başlamana çok sevindim harikasın ama halleylerden uzak dur....:60
kızlar bu puanlama işine bi düzen getirmek lazım evet tgullcüm iyi fikir herkes kendi eşininkini yorumlasın
Semo bu 2li gruplama ve pun fikirleri hoşuna gitmedi mi hiç yorum yapmammışsın
herbirimizi yeni kızlarla eşlemiştim
semo zinnur
tgull samanyolu
deryuska hatice S.A.
ama bu pek tutmadı galiba S A ve deryuska da hiç ilgilenmedi bu işle hoşunuza gider diye düşünmüştüm
tgullcüm nasıl yapalım sen ve samanyolu ne güzel yorumlamışsınız birbirinizi kıskandım
Samanyolu o magnumları yediğime pişmanım sen benim düştüğüm hataya düşme-
Merhaba arkadaşlar yeni üyenizim sabahtan beri can sıkan şeylerden sonra ilk güzel haberim bu oldu
umarım her şey çok güzel olur
Merhaba kızlar,
nasıl gidiyor?
beni hatırladınız mı? hani hedefine ulasıp aranızdan ayrılan saysaybitmiyor... eeee şey ben hedefimden biraz sastım bi 4 kilo kadar. beni yine aranıza alır mısınız?( Mart ayına kadar vermem gerek. Bugün basladım bakalım...
Ben itiraf ediyorum kesinlikle bugünkü menümle boncuk haketmedim...
Yarın tekrar oruç tutucam,bugün arkadaşa davetliydim,ısrarlarıyla bunalttı beni .....
Sadece yürüyüşümü ve bol su içmeyi ihmal etmedim....Yarın kendimi toparlarım cumaya 1 gün kaldı....
samanyolu
zinnur
deryuschka
yeni kizlar, gecen cuma ki kilonuzu yazarmisiniz?
sizi listeye eklicem.
simdi takimda 7 kisiyiz
***3. TAKIM 188. ETAP***
Semo 67,70 67,70 0,00 0,00
hatice_84 56,70 56,70 0,00 0,00
tgull 65,30 65,30 0,00 0,00
S_A 78,50 78,50 0,00 0,00
samanyolu (yeni uye)
zinnur (yeni uye)
deryuschka (yeni uye)
3.takim toplam kilo 268,20 268,20 0,00 0,00
geri gelicek arkadaslar, 4kisi
nes84 64,50
burakefsa 67,00
pinup 60,20
female 69,00
takimda suan 11 kisiyiz.
seebu
1 hafta deneme surecin var canim, duzenli payla$im yaparsan,
haftaya cuma takima girebilirsin. anla$tikmi?
dolunay arkadas, 4. takima girmis.
saysaybitmiyor cum, seni beklemeye alsak, biri cikinca sen girsen takima olurmu canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?