Canım aramıza hoşgeldin,güle güle harca harçlığını,bereketli olsun....Menün gayet güzel olmuş...
Aaaa bak suyu yazmamışım,boncuğu kaçırdım,olsun ...
Şimdi menüler güzel
Ara öğünler yok boncukta yok
Spor var
Kaçamak var
Su da içilmiş
Aferin benim arkadaşıma....Kayısı yiyip sıcak su içmeyi denedin mi sabahları...Genellikle iyi geliyor diyetisyen önermişti bana....
Ben itiraf ediyorum kesinlikle bugünkü menümle boncuk haketmedim...
Yarın tekrar oruç tutucam,bugün arkadaşa davetliydim,ısrarlarıyla bunalttı beni .....
Sadece yürüyüşümü ve bol su içmeyi ihmal etmedim....Yarın kendimi toparlarım cumaya 1 gün kaldı....
canım nasıl bir yere gittiğine göre değişir Ankarada lüx ve güzel spor salonları yıllık 1-2000 tl arası değişiyor eşin niye istemiyor kıskanç mı ne o da gizli yapma ikna et bence
aaa süper senin de notun bolmuş deryuska şımarırım ben hemen 5 puanı kolay kolay verme
çarşamba menü
sabah
az patates kızartması ceviz yoğurt zeytin peynir
ara
1 portakal
öğle
1 kase tavuklu pilav salata
1 tane un helvası
akşam
yoğurtlu ıspanak
ara meyve
45 dk yürüyüş
1lt su
Canım ya öncelikle Allah kavuştursun seni eşine....Bence sen evine kondisyon bisikleti veya yürüyüş bandı al,eşininde aklı sende kalmasın canım ya...Hem de istediğin zaman yaparsın,hem de 1 kere para verirsin ama hep spor yapmış olursun.Tabii bu benim düşüncem....yok çok lüx biryer değil ama küçük temiz sadece bayanlar için, çalıştıran aynı zamanda oranın ortağı güzel bir yere benziyor. 60 bana çok uygun geldi. eşim akşam eve geç kalacağım çok karanlık olacak Allah göstermesin yolda başıma bişi gelecek diye evham yapıyor ayrıca eşim askere gidince tek maaş kaldık "tek maaşla kendini geçindireceksin birde bana harçlık yolluyorsun exra masraf yapma sıkıntıya girme paran biter diyor" ikna olsa keşke ama nasıl?
Ya ben bu arkadaşımın kabızlık problemini nasıl çözücem probiyotik yoğurt denedin mi?kötü çok kötü bir gün geçirdiim....
dün öğlen;
-türlü ve çorba, yarım dilim ekmek
-akşam içli tava(yani bizim oranın hamsili pilavı,ağır oldu akşam yemeğim)
-9gibi yarım portakal,
-kahvaltıda 2yumurta yarım dilim ekmek,
ara yapmaya zamanım olmadı...
yemeklerden önce ikişer bardak su içiyorum ama çok sayılmaz çünkü 6bardak oluyor 2litre
içemiyorum
şişkinlik ve pantolon sıkması hala devam pantolunun beli sıktıkça sinirden beynim patlıyor. yarın için hiç umudum yok.
samanyolu mmmmmm, yesilcay idrar sökturucu dedi eltim.
ben ye$ilcay icinde cok wc ye gidiyorum dedi,, senin bu wc seruvenin cay'dan olabilir
hoşgeldin canım unutmadık seni nasılsın martta ne var bakayım
Bu arada ben de çarşamba menümü tam olarak yazayım, akşam yemeğini yazamamıştım, hepsini bir yazayım şimdi,
sabah
1 kase nesfit, 2 saat sonra yeşil çay
ara
leblebi
öğlen
1 kepçe sulu patates yemeği
2 kaşık makarna
sebze çorbası
ara
2 tane çikolatalı eti form ( normalde diyet ürünleri sevmem ama tatlı krizim tuttu)
şekersiz çay
akşam
2 dilim kepek ekmeği
1 kk beyaz peynir
domates, biber
şekersiz çay
yatmadan önce
portakal
spor olarak da günlük toplam 1 saat yürüyüş ve 10 tane mekik çektim
kışın susamadığım için çok fazla su içmiyorum, yalnızca 2 su bardağı su içtim :26:
Kızlar benim bugün yediklerim:
Sabah: domatesli diyet kaşarlı kepek ekmekli tost..
ara: 1 minik ekmek içinde peynir
Öğlen: ufak bir tabak sebzeli pilav
ara: 1 avuç kuru üzüm
tam 2 litre su içtim 4 defa yarım litrelik şişe aldım
spor yapmadım...
Veeeeeeeeeeeeeeeeee kilommmm 77.7
800 gram vermişimmm
yarın böyle geçersiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?