Aaa bak sporu yazmayı unutmuşum yine 1 saat yürüyüş+150 mekik ...Sıvıya gelince 2 litreyi mutlaka tamamlıyorum merak etme..Bütün gece WC deyim bu yüzden...
yenive eski arkadaşlar herkeze merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli beni sorarsanızzz hiççç iyi değilimm çokkk kötüyüm hatta çok psikolojim bozuk aylardır doktor ve hastane koşuşturuyorum ama elime şuan koca bir sıfır ve daha önce bilmediğim yeni öğrendiğim bir sürü problemim var Allahtan aşılabilecek şeyler ama zaman geçiyorr bunları kabullenmek ve katlanmak zorr gerçekten tabi bende diyet falan kalmadı beni gruptan attınız ne yaptınızz 2 kilo aldımm ben bu arada tabi sürekli hormon ilaçları ve iğneleri kullanıyorum elimden geldiğince dikkat ettim ama yinede böle oldu şimdilik ben yine tatildeyimm yani geri dönemiyorumm kızlarr çüki şimdi birde diyet stresini kaldırabileceğimi sanmıyorumm,bi urayıp ne durumdasınız görmek istedim bir sürü yeni arkadaş var hepsi hoş gelmişler eskilere semo,tgull,hatice 84 ü görebildimm sizede çokk selamm kızlarr kendinize iyi bakın kilo falannn dert edilcek şey değill sağlığı etkilemedikçe hepinize ve bana boll sağlıklı günlerr ALLAH İNŞALLAH BÜTÜN DERDİ OLANLARA EN KISA ZAMANDA DERMANINI VERİR... AMİNNNNN
Merhaba kızlar,
Uzun zaman giremedim ama sağlıklı beslenme konusunda ısrarcıyım ve olumlu sonuçlar almaya başladım
Dün yediklerim:
Sabah: 1 kase nestle nesfit meyveli (light süt kullanmıyorum, sağlığa zararlı diyet ürünler)
Ara: leblebi
Öğle: 1 tabak çorba, 4-5 kaşık sulu köfte yemeği, 2 kaşık erişte
Akşam: Küçük bir tabak ıspanak, domates, 1 dilim kepekli ekmek
Arkadaşım sen zayıfladın mı dedi
ah canim benim, butun gece wc demi gecirdinnn
valla canim, guzel gidiyosun haaa, tebrik ederimama $imarip diyeti bozma
merhaba nes'cim biz iyiyiz canim cok sukur.
kiyamam sana, ALLAH sabir versin canim, az daha SIK di$ini ALLAH'in izniyle istedigine ula$irsin.
kilo problem degil, onlari dert etme sen, piskolojim bozuk deme canim,
guclu olmaya cali$, kendini koyu verme, dimdik ayakta durmaya cali$, dua et,
Hakkinda hayirlisi olsun. amin
senin takimda'ki yerini kimse dolduramaz canim, senin yerin rezervasyon'lu
kendini ne zaman iyi hissedersen buyur gel, kapimiz acik sana.
Bizi özleyip mesaj yazmana cok sevindim
bizde seni özledik.
deryuschka cim, hesap ver bakalim nerelerdesin 4gündur
4gundur ne kacamaklar yaptin?
en son cuma gunu mesaj yazdin, bi daha'da girmedin.
Dûzenli payla$im yap cumaya kadar, yoksa deneme surecin uzayabilir. :18:
Merhaba kızlar,
Uzun zaman giremedim ama sağlıklı beslenme konusunda ısrarcıyım ve olumlu sonuçlar almaya başladım
Dün yediklerim:
Sabah: 1 kase nestle nesfit meyveli (light süt kullanmıyorum, sağlığa zararlı diyet ürünler)
Ara: leblebi
Öğle: 1 tabak çorba, 4-5 kaşık sulu köfte yemeği, 2 kaşık erişte
Akşam: Küçük bir tabak ıspanak, domates, 1 dilim kepekli ekmek
:
ah canim benim, butun gece wc demi gecirdinnn
valla canim, guzel gidiyosun haaa, tebrik ederimama $imarip diyeti bozma
kızlar bu puanlama işine bi düzen getirmek lazım evet tgullcüm iyi fikir herkes kendi eşininkini yorumlasın
ama bu pek tutmadı galiba S A ve deryuska da hiç ilgilenmedi bu işle hoşunuza gider diye düşünmüştüm
tgullcüm nasıl yapalım sen ve samanyolu ne güzel yorumlamışsınız birbirinizi kıskandım
Samanyolu o magnumları yediğime pişmanım sen benim düştüğüm hataya düşme-
sabah
1 dilim kepek ekmeği kibrit kutusu kadar peynir meyve çay
spor 30 dk pilates yapacağım şimdi
hatice menün çok güzel olmuş,kıskandım şimdi seni ......umarım hepimiz en kısa zamanda istediğimiz kiloya ulaşırız....:80:Boyun kaç merak ettim 52 kilo çok az değil mi? Benim boyum 1.65 62-63 bana iyi geliyor...
Samanyolu, evet ya çok şükür dün az yedim :)
Bugün yedıklerım:
sabah: 1 ekmek yanında süt
öğlen: haşlanmış tavuk göğsü 1 tabak salata
arada: meyveli yoğurt
Akşam: abim buzluktan lahmacun cıkarıp ısıtmıştı zorla yedim bitane ( ama merak etmeyin çapı on santim gelmez )
1 litre su içtim iş yerine ve istasyona yürümek derken yarım saate yürüyüş yapmış oldum..
Haticecim puanlamadım şimdiye kadar ama neden olmasın ben beğendim bu fikri yarın inşallah erken gelirsem yarınki mönünü puanlarım geç gelirsemde sen görürsün nasılsa
bakalım benımkıne kac puan vericeksinnn:26:
kızlar naber.. moralim öyle bozukki
Haticecim hepsini okumadım ama yorumunu yazıcam yarın akşam..
bu arada herkes erken erken giriyor yazışıyor ben hergün saat 8 de geliyorum eve ama bu çarşamba çalışmıyorum..
yediklerim
sabah: 1 kücük kepekli ekmek yarım litre su
Öğlen: 3-4 yemek kaşığı kadar makarna (arkadaş zorla yedirdi) 1 tabak salata
Arada: meyveli yoğurt
Akşam: 1 haşlanmış patates yanına domates
kızlar bu puanlama işine bi düzen getirmek lazım evet tgullcüm iyi fikir herkes kendi eşininkini yorumlasın
Semo bu 2li gruplama ve pun fikirleri hoşuna gitmedi mi hiç yorum yapmammışsın
herbirimizi yeni kızlarla eşlemiştim
semo zinnur
tgull samanyolu
deryuska hatice S.A.
ama bu pek tutmadı galiba S A ve deryuska da hiç ilgilenmedi bu işle hoşunuza gider diye düşünmüştüm
tgullcüm nasıl yapalım sen ve samanyolu ne güzel yorumlamışsınız birbirinizi kıskandım
Samanyolu o magnumları yediğime pişmanım sen benim düştüğüm hataya düşme-
İşte benimkoruyucu meleğim nasılda kollar arkadaşını,helvaları görmezden gelir...Valla sorma dün atom karınca halt etmişti benim yanımda...
Köstepek pasta mıYa siz bana niye eziyet ediyorsunuz.biri halley yer,biri magnum,diğeri de köstebek pasta.. Yani beni de düşünün biraz aaa hangisini yesem önce acaba...
Şaka bir yana sabah biraz fazla olmuş gibi geldi bana.Çeyrek simit 1 dilim ekmeğe eşit diye dedim...Yine de güzel bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?