Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bugün yediklerimi de söyleyeyim,

sabah: 1 kase nesfit
ara: leblebi
öğle: sebze çorbası, sulu tavuk yemeği, küçük bir dilim beyaz ekmek

akşamı yarın yazacağım

günde 1 saat yürüyüş ve akşamları da çok fazla olmasa da mekik çekiyorum

Son düzenleme:
Aaa bak sporu yazmayı unutmuşum yine 1 saat yürüyüş+150 mekik ...Sıvıya gelince 2 litreyi mutlaka tamamlıyorum merak etme..Bütün gece WC deyim bu yüzden...

ah canim benim, butun gece wc demi gecirdinnn
valla canim, guzel gidiyosun haaa, tebrik ederim ama $imarip diyeti bozma

merhaba nes'cim biz iyiyiz canim cok sukur.
kiyamam sana, ALLAH sabir versin canim, az daha SIK di$ini ALLAH'in izniyle istedigine ula$irsin.
kilo problem degil, onlari dert etme sen, piskolojim bozuk deme canim,
guclu olmaya cali$, kendini koyu verme, dimdik ayakta durmaya cali$, dua et,
Hakkinda hayirlisi olsun. amin

senin takimda'ki yerini kimse dolduramaz canim, senin yerin rezervasyon'lu
kendini ne zaman iyi hissedersen buyur gel, kapimiz acik sana.

Bizi özleyip mesaj yazmana cok sevindim
bizde seni özledik.

deryuschka cim, hesap ver bakalim nerelerdesin 4gündur
4gundur ne kacamaklar yaptin?
en son cuma gunu mesaj yazdin, bi daha'da girmedin.
Dûzenli payla$im yap cumaya kadar, yoksa deneme surecin uzayabilir. :18:

ben bugun spor salonuna gittim sonundaaaa...
kac aydir duzenli gidemiyorum, tatile gittim, oruc girdi, belim agridi, tekara tatile gittim, ders derken.
Sporu biraz salladim, itiraf ediyorum, beni falaka ya yatirabilirsiniz

tabi o kadar zaman gitmeyince, condisyon SIFIR olmu$.
30 dakika ko$u bandinda, soluk soluga kaldim.
strech yaptim ciktim, haftada 3 kere gitmeye özen gösterecegim söz.

simdi ben kacar, kendinize iyi bakinnn :82:

ben kilo cizelgemi degi$tirsem iyi olucak, goruntu yok.
site degi$ince benim kilo cizelgem yok olduuuu

cumaya kadar 300 gram veririm inschallah, hedefim bu. amiiiiinnnnnnn

araya yılbaşı girdi, sonra da hasta oldum yazamadım, bundan sonra devamlı yazmaya çalışacağım

Gerçekten çok güzel bir menü arkadaşım,hemde çok sağlıklı...zaten önemli olan sağlıklı beslenebilmek ve bunu yaşam tarzı haline dönüştürmek....Zaten bu nedenle kilo aldığımızı düşünüyorum ben,kilo verince yine eski beslenme şekline dönüyoruz ve kilolar da geri dönüyor...

ah canim benim, butun gece wc demi gecirdinnn
valla canim, guzel gidiyosun haaa, tebrik ederim ama $imarip diyeti bozma

Ayy sorma canım ya zaten 12 de yatıyorum 5 de sahura kalkıyorum sonra da 8 de oğlum için kalkıyorum ve bu arada 5 kez de wc için kalktım ben uyumak istiyorum ya.....Akşam çok su içiyorum bazen de yeşilçay şaşırdım valla..
Bu arada spora başlamana çok sevindim harikasın ama halleylerden uzak dur....:60

Son düzenleme:
kızlar bu puanlama işine bi düzen getirmek lazım evet tgullcüm iyi fikir herkes kendi eşininkini yorumlasın
Semo bu 2li gruplama ve pun fikirleri hoşuna gitmedi mi hiç yorum yapmammışsın
herbirimizi yeni kızlarla eşlemiştim
semo zinnur
tgull samanyolu
deryuska hatice S.A.

ama bu pek tutmadı galiba S A ve deryuska da hiç ilgilenmedi bu işle hoşunuza gider diye düşünmüştüm
tgullcüm nasıl yapalım sen ve samanyolu ne güzel yorumlamışsınız birbirinizi kıskandım
Samanyolu o magnumları yediğime pişmanım sen benim düştüğüm hataya düşme-

Nes özledik seni gel artık canım ya üzülme sen herşey gönlünce olur inş

Zinnurcum sana da geçmiiş olsun canım

deryushka canım dünkü ve bugünkü menün için ana öğünler güzel ara öğünler eksik spor güzel kaçamak yapmamışsın
toplamda pzt 3 salı 3 6 nazar boncuğun oldu bakalım cumaya kadar ne yapazaksın

sabah
1 dilim kepek ekmeği kibrit kutusu kadar peynir meyve çayı

ara
yok

öğle
1 kepçe erişteli yeşil mercimek çorbası
1 kaşık patates yemeği 1 kaşık pilav
salata

ara
elma mandalina

akşam
1 tabak yoğurtlu ıspanak
2 yemek kaşığı mantı

ara
bitki çayı

2 lt su

spor 30 dk pilates yapacağım şimdi

Ah ah keşke yazını daha önce okusaydım ne yazık ki ben de pasta yedimAma tamamen masumum beni siz çıldırttınız.Menüme gelince
SAHUR 1 bardak kefir
AKŞAM çorba+6 kaşık kuru fasülye+salata
ARA Yeşilçay+mozaik pasta
GECE Yarım nar
1 saat yürüyüş ve 150 mekik
TGULLCÜMCanım benim pastayı görme emi....

Arkadaşlar ben haftada 2 gün kursa gidiyorum.Yarın akşam girebilirim ancak...Kaçtı sanmayın beni....
Cuma günü için de perşembe akşamdan bildirim yaparım yada cuma sabah erkenden yazarım merak etmeyin....Hoşçakalınn....

sabah
1 dilim kepek ekmeği kibrit kutusu kadar peynir meyve çay

spor 30 dk pilates yapacağım şimdi

hatice menün çok güzel olmuş,kıskandım şimdi seni ......umarım hepimiz en kısa zamanda istediğimiz kiloya ulaşırız....:80:Boyun kaç merak ettim 52 kilo çok az değil mi? Benim boyum 1.65 62-63 bana iyi geliyor...

Son düzenleme:
Samanyolu, evet ya çok şükür dün az yedim :)

Bugün yedıklerım:

sabah: 1 ekmek yanında süt
öğlen: haşlanmış tavuk göğsü 1 tabak salata
arada: meyveli yoğurt
Akşam: abim buzluktan lahmacun cıkarıp ısıtmıştı zorla yedim bitane ( ama merak etmeyin çapı on santim gelmez )

1 litre su içtim iş yerine ve istasyona yürümek derken yarım saate yürüyüş yapmış oldum..

Haticecim puanlamadım şimdiye kadar ama neden olmasın ben beğendim bu fikri yarın inşallah erken gelirsem yarınki mönünü puanlarım geç gelirsemde sen görürsün nasılsa

bakalım benımkıne kac puan vericeksinnn:26:

bugun birden bire 65 i tekrar grdüm tartırda..yine dalgalanmalar başladı:S sabah 1 adet tost öğlen kereviz yemeği bir dilim peynirli börek ayran.aksamda iki dilim ekmek ve biraz zeytin yedim...spor sart yoksa olmayacak sanki:S

benim boyum kısa canım 1.60 60 kilo olsan daha bi güzel olurdu bence

tatlı kaçamağın yok spor ve sıvı alımı için 3 naazar boncuğu veriyorum çok bile verdim kahvaltı olmamış ara öğünler eksik ana öğünlerde de her besin grubundan yemeye çalış uzun süre aç kalma evet kilo verirsin ama bu yağlardan olmaz

bu menüye de 2 puan veriyorum toplamda 5 naazar boncuğun var deryuska senin önünde niye moralin bozuk canım bişey mi kaçırdım

pzt
salı

bence puanlama işi süper oldu hatice, belki zamanları olup bakamamışlardır inceleyememişlerdir. devam etmekten yanayım, motivasyon oldu iyi oldu ...

evet sabah fazla oldu o tam simit.bu arada notun bayağı bol ben olsam kendime 2boncuktan fazla vermezdim köstebekle diyet mi olur dayak bana...

günaydıın herkese,
işim yoğunlaşmadan hemencik paylaşayım,
yine öğlenden başlayıp;
dün öğlen; az makarna4çatal falan ve bezelye yemeği,kompostonunda sadece üzümleri,
akşam; şehriye çorbası ve 4çiğköfte bol salata azcık ekmekle,
akşam misafirim vardı 2kuru pasta yedim çayla,
kahvaltıda yeşil biber ve 1dilim ekmek...söylemeyi unuttum dün yine tabanı yanık gibi gezdim valla.okuldan 3de çıktım 6da evdeydim.
yemeklerden önce ılık suya devam ama bu sabah unuttum acayip şişim 2gündür wcye çıkamıyorum yine pantolonun beli sıkıyor şu anda. bunun kendiliğinden geçeceği yook benimde doktora gidecek vaktim yok napacam bilmiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…