Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Nazar boncukları süper daha da motive oldum

Dün akşam yediğimi söylememiştim. Akşam 2 dilim kepekli ekmek ve döner, salata ve acılı ezme yedim.

Akşam saat 10 gibi de 1 portakal 2 mandalina, çok az birşey de kuruyemiş yedim.

Tam gaz devam

Yalnız bizim baskülle ilgili bir sorun var, çok dengesiz. Bir de tartılmak için en uygun zaman ne zaman kızlarrr :44:

SA cım ben menünü çok güzel buldum, gayet sağlıklı. Lahmacunu da çok görmedim, olur arada öyle kaçamaklar, sonuçta tıka basa yememek önemli. Benden nazar boncuğuuu

SA cım ben menünü çok güzel buldum, gayet sağlıklı. Lahmacunu da çok görmedim, olur arada öyle kaçamaklar, sonuçta tıka basa yememek önemli. Benden nazar boncuğuuu

Canım sen mesajları okumadın mı bu puanlamanın nasıl olacağını açıkladık bi onlara bak istersen 3 kişi olmamız işleri biraz karıştırdı kim kiminkini yorumlayacak yeni bir arkadaş geldiğinde daha güzel olur ben S.A. nın menüleri yorumlamıştım zaten sen benimkilere puan ver pazartesi ve salı için

bence puanlama işi süper oldu hatice, belki zamanları olup bakamamışlardır inceleyememişlerdir. devam etmekten yanayım, motivasyon oldu iyi oldu ...

Ama tam oturtamadık bir türlü Bu arada şanslısın samanyolunun puanları bol biraz 2 lt su ve sporu unutmayalım bunlar 1er nazar boncuğu

MErhabalar kızlar..

Haticecim haklısın ara öğünler eksik.. fakat buda çalışma saatlerimden kaynaklanıyor..

eğer iş saatleri planında öğlen yemeği saat 1 de yazıyorsa saat 10 gibi 15 dakikalık ara verebiliyorum.. ama öğlen yemeği saat 11 veya 12 gibi yazıyorsa o 15 dakikayı sadece öğleden sonra kullanabiliyorum..

buda ara öğünün ya öğleden sonra yada sabah olması demek oluyor maalesef..

Kahvaltıya gelince ondada haklısın saat 06:45 te kalkıp 7:10 da evden çıkıyorum hergün işe trenle gidiyorum o yüzdende sadece ekmek su veya süt meyve suyu gibi şeyler tüketiyorum..

:) puanlama sisteminide bir kez daha anlatırmısın?

yarın sabah sırf kahvaltımı güzelcene etmek için daha erken uyanırım inşallah :)

Bugün se kepek ekmekli domatesli tost yedim sabah..

yanına kurumeyve, kuruyemiş götürürsen çalışırken de atıştırabilirsin aralarda

1 nazar boncuğu ana öğünler
2. nazar boncuğu ara öğünler
3. nazar boncuğu spor
4. nazar boncuğu 2 lt su
5. nazar boncuğu kaçamak yoksa çikolata cips asitli içecekler bisküvi pasta vb

Kurumeyve kuru yemiş güzel fikir.. fakat şef yakalarsa bana çok kızar.. satış elemanı olarak çalışıyorum.. nadiren yanlız kalıyorum :) ama deneyecem dediğini yarın nasılsa okul var ara öğünlerde yerim bişeler...

:) bugün tartıldımm :) fakat tabii yarın akşam yazıcam bu rüyadan uyanmazsam

Ama tam oturtamadık bir türlü Bu arada şanslısın samanyolunun puanları bol biraz 2 lt su ve sporu unutmayalım bunlar 1er nazar boncuğu

doğru söylüyorsuun.. suyu çok ihmal ediyorum soğuk oluyor ya eriniyorum.spor içinde spor salonuna yazılmak istiyorum hatta görüştüm aylık 60 ve haftada üç gün pilateste olacak tı(bu arada fiyat nasıl sence iyi mi?) ama eşim istemiyor gitmemi nasıl ikna etsem bir akıl. aslında gitsem hiç ruhu duymaz ama gizli kaçak iş yapmak istemiyorum oofff...

1. nazar boncuğu ana öğünler
2. nazar boncuğu ara öğünler
3. nazar boncuğu spor
4. nazar boncuğu 2 lt su
5. nazar boncuğu kaçamak yoksa çikolata cips asitli içecekler bisküvi pasta vb

evet kızlar ana öğün,ara öğün, spor, 2lt su ve kaçamak yapmamak birer boncukluk.herşey dört dörtlük olunca 5boncuklu gün geçirmiş oluyoruz. hepimiz haticenin bu sistemine göre yapalım puanlamayı ortak olsun.
birdeee herkes eşinin puanlamasını yapsın....

hadi bakalım senin boncuklarıda verelim samanyolucuğum....
sahur ve iftar yani ana öğünler süper
aralar pasta olmasa iyiymiş ama pasta yüzünden kaçamak yapmama boncuğu iptal ama ara öğün boncuğu
sporumuzda vaar bak bak bak
su? su yok muuu aaa gitti su boncuğu...

günü üç boncukla kapattın.
notun çok bol samanyolu şımartma beni...

Aslında puanlama işi kolay.. ..
insana moral de veriyor ya puan toplamak için hırsta veriyor

Aslında puanlama işi kolay.. ..
insana moral de veriyor ya puan toplamak için hırsta veriyor

evet bencede,
sanki bu şekilde takım biraz daha canlandı gibi geldi bana.ve puanlama olduğu için herkes yaptığını yediğini daha istekli paylaşacak.

Bugün yediklerim:

sabah
1 kase nesfit, 2 saat sonra yeşil çay

ara
leblebi

öğlen
1 kepçe et çorbası
1 kepçe sulu papates yemeği
2 kaşık makarna

akşamı da yarın veririm

bu arada hergün işe yürürken toplam 1 saati buluyorum, bazen eve gittiğimde de mekik çekiyorum

isteğin üzere seni puanlıyorum hatice

ana yemekler güzel seçim
ara menüde meyve güzel seçim, 1 tane ara yok ama olsun
su içmişsin, çok su içmeyen biri olarak imrendim
spor da süper
abur cubur hiç yok

benden toplam

canım ya zormuş senin işin kaç kilo oldun çok merak ettim günlerdir açsın süper kilo vermişsindir

aaa süper senin de notun bolmuş deryuska şımarırım ben hemen 5 puanı kolay kolay verme

canım nasıl bir yere gittiğine göre değişir Ankarada lüx ve güzel spor salonları yıllık 1-2000 tl arası değişiyor eşin niye istemiyor kıskanç mı ne o da gizli yapma ikna et bence

Merhaba arkadaşlar yeni üyenizim sabahtan beri can sıkan şeylerden sonra ilk güzel haberim bu oldu
umarım her şey çok güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…