Samanyolu, evet ya çok şükür dün az yedim :)
Bugün yedıklerım:
sabah: 1 ekmek yanında süt
öğlen: haşlanmış tavuk göğsü 1 tabak salata
arada: meyveli yoğurt
Akşam: abim buzluktan lahmacun cıkarıp ısıtmıştı zorla yedim bitane ( ama merak etmeyin çapı on santim gelmez )
1 litre su içtim iş yerine ve istasyona yürümek derken yarım saate yürüyüş yapmış oldum..
Haticecim puanlamadım şimdiye kadar ama neden olmasın ben beğendim bu fikri yarın inşallah erken gelirsem yarınki mönünü puanlarım geç gelirsemde sen görürsün nasılsa
bakalım benımkıne kac puan vericeksinnn:26:
SA cım ben menünü çok güzel buldum, gayet sağlıklı. Lahmacunu da çok görmedim, olur arada öyle kaçamaklar, sonuçta tıka basa yememek önemli. Bendennazar boncuğuuu
bence puanlama işi süper oldu hatice, belki zamanları olup bakamamışlardır inceleyememişlerdir. devam etmekten yanayım, motivasyon oldu iyi oldu ...
MErhabalar kızlar..
Haticecim haklısın ara öğünler eksik.. fakat buda çalışma saatlerimden kaynaklanıyor..
eğer iş saatleri planında öğlen yemeği saat 1 de yazıyorsa saat 10 gibi 15 dakikalık ara verebiliyorum.. ama öğlen yemeği saat 11 veya 12 gibi yazıyorsa o 15 dakikayı sadece öğleden sonra kullanabiliyorum..
buda ara öğünün ya öğleden sonra yada sabah olması demek oluyor maalesef..
Kahvaltıya gelince ondada haklısın saat 06:45 te kalkıp 7:10 da evden çıkıyorum hergün işe trenle gidiyorum o yüzdende sadece ekmek su veya süt meyve suyu gibi şeyler tüketiyorum..
:) puanlama sisteminide bir kez daha anlatırmısın?
yarın sabah sırf kahvaltımı güzelcene etmek için daha erken uyanırım inşallah :)
Bugün se kepek ekmekli domatesli tost yedim sabah..
Ama tam oturtamadık bir türlü Bu arada şanslısın samanyolunun puanları bol biraz 2 lt su ve sporu unutmayalım bunlar 1er nazar boncuğu
1. nazar boncuğu ana öğünler
2. nazar boncuğu ara öğünler
3. nazar boncuğu spor
4. nazar boncuğu 2 lt su
5. nazar boncuğu kaçamak yoksa çikolata cips asitli içecekler bisküvi pasta vb
Ah ah keşke yazını daha önce okusaydım ne yazık ki ben de pasta yedimAma tamamen masumum beni siz çıldırttınız. Menüme gelince
SAHUR 1 bardak kefir
AKŞAM çorba+6 kaşık kuru fasülye+salata
ARA Yeşilçay+mozaik pasta
GECE Yarım nar
1 saat yürüyüş ve 150 mekik
TGULLCÜMCanım benim pastayı görme emi....
Arkadaşlar ben haftada 2 gün kursa gidiyorum.Yarın akşam girebilirim ancak...Kaçtı sanmayın beni....
Cuma günü için de perşembe akşamdan bildirim yaparım yada cuma sabah erkenden yazarım merak etmeyin....Hoşçakalınn....
Aslında puanlama işi kolay.. ..
insana moral de veriyor ya puan toplamak için hırsta veriyor
sabah
1 dilim kepek ekmeği kibrit kutusu kadar peynir meyve çayı
ara
yok
öğle
1 kepçe erişteli yeşil mercimek çorbası
1 kaşık patates yemeği 1 kaşık pilav
salata
ara
elma mandalina
akşam
1 tabak yoğurtlu ıspanak
2 yemek kaşığı mantı
ara
bitki çayı
2 lt su
spor 30 dk pilates yapacağım şimdi
Kurumeyve kuru yemiş güzel fikir.. fakat şef yakalarsa bana çok kızar.. satış elemanı olarak çalışıyorum.. nadiren yanlız kalıyorum :) ama deneyecem dediğini yarın nasılsa okul var ara öğünlerde yerim bişeler...
:) bugün tartıldımm :) fakat tabii yarın akşam yazıcambu rüyadan uyanmazsam
isteğin üzere seni puanlıyorum hatice
ana yemekler güzel seçim
ara menüde meyve güzel seçim, 1 tane ara yok ama olsun
su içmişsin, çok su içmeyen biri olarak imrendim
spor da süper
abur cubur hiç yok
benden toplam
doğru söylüyorsuun.. suyu çok ihmal ediyorum soğuk oluyor ya eriniyorum.spor içinde spor salonuna yazılmak istiyorum hatta görüştüm aylık 60 ve haftada üç gün pilateste olacak tı(bu arada fiyat nasıl sence iyi mi?) ama eşim istemiyor gitmemi nasıl ikna etsem bir akıl. aslında gitsem hiç ruhu duymaz ama gizli kaçak iş yapmak istemiyorum oofff...
aaa süper senin de notun bolmuş deryuska şımarırım ben hemen 5 puanı kolay kolay verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?