Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Evet canim haklisin.aksami hafif gecirmek lazim. Yani agir yemek yemesin demek istedim ama yanls anlasildm sanirim:)))

Kizlar her aksam betnaz bize leslie 3mil yaptigini en az 2.5litre su ictigini. Aciktgnda salatalik yogurt yesil elma yedigini bildirecek. Soz verdi. Ve biz ona guveniyoruz. W whitequeenn . Ben isten basimi kaldiramazsam sen denetle arkadasim betnazi:) 2haftalik tempon baslamistir. Bugun ilk gunun. Herkes arkadasimizi alkislasin. 14ten geri saycam her gun :)

Süper ben güveniyorum hemcinsime
Bir kadının isteyipde başaramadığı görülmüş şey mi ben 3 kilo garanti verirsin diye düşünüyorum betnaz hadi kolay gelsin senin kilondan başka konuşacak şey bulamayan dilipabuçgiller sus pus olsun oh sefamız olsun

Aynen spor çok etki ediyor cnm mesela ben 52-53 kg iken beni 48-49 sanıyorlardı sonra bıraktım sporu bir düzene bindirmek istiyorum bendee

Canım sen bir defa o laflara takılırsan asla bir yol kat edemezsin öncelikle hedefini belirleyeceksin ve ne yapıyorsan kendin için yapacaksın milletin ağzına tıkamazsan bazı şeyleri hep üzülen sen olursun maleseff

Bence sen o cıssları da söyle bundan sonra ceza gelecek cısslar için :)

Kesinlikle katılıyorumm

Çok güzel özetlemişsin cnmm

Kizim 6 yasinda ben biraz genc anne oldum dun dedi ki bana anne uzulme ben seni boyle de seviyorum daha cok agladim o yuzden

KIzına yansıtma sakın bu tür şeyleri sonra büyüyünce ergenliğinde ya da şimdi kilo takıntısı olabilir benim kardeşime ben bilmeden bunu vermişim ve şimdi hiç birşey yemiyor kilo alırım diye daha 10 yaşında ben diyete başladığım dönemler kzınla aynı yaştalardı psikolojilerini bozmayalım ve ne yapacaksak kendimiz için yapalım ağlamak yasak bundan sonra cnm

Aynen çok güzel anlatmışsın cnm

chemistry_eng W whitequeenn canlarim malesef etrafimda kilomdan dolyi vuran o kadar cok kisi varki anlatsam soylediklerini sasardiniz. Baska bisey bulamiyorlar bunun farkindayim ama psikolojimi bozdular ya

Hepsine ya kulağını kapatacaksın ya da ağızlarında lafı koyacaksın başka türlü baş edemezsin cnm öyle insanlar her yerde varlar malesef hepsine çokta tın deyip geçiyoruzz

Süpersin tam destak hep destek yanındayım yanındayız canım kimsenin bizi seni onu bunu üzmesine asla izin vermeyeceğiz herkese haddinni bildirme zamanıı

Aynen cnm bir kadının isteyipte yapamayacağı hiç bişey yokk

KIzlar çok yumuşak yüzlüsün hiç kızmıyorsunn dedinizz bende bir karar aldımm bugünden itibaren menüler tam paylaşılacak ve yok cıs yazmım etmim yok o menü yazılacak cıss yapanlar ise ceza alacak bu uygulamayı kabul edenler ??

Edilmiştir teşekkürler :))

:) bugün cıs yapmadım valla yalnız en tehlikeli saatlerdeyim bir elma aldım elime küçük oğlum geldi hemen yanıma beraber yiyoruz bugünü de atlatırım inşallah

Unutmayın kızlar alışkanlıklar 21 günde elde edilir sabredelim ve muradımıza erelim
Şu koca ömürde 21 gün ne ki
Bu arada yazdım mı hatırlamıyorum
Öğlen 1 dolu kase sebzeli mercimek çorbası içtim 1 dilim tam tahıllı ekmek ile akşamada fırında köfte yapcam 4-5 tane yerim küçük köftrlerimden 1 saat sonrada klasik yarım kase yoğurtla kapanış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…