- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Allah kabul etsin canimson cumleye kadar gayet iyiydi. Son cumlede kahkahayi bastim...
kaptanim 5 ten mezun oldum. Sonra da mezun olur olmaz meslek askiyla kaptanliga soyundum ve yillardir kapali olan 10. Takimi actim. Hatta orada bir kaptanlik mesaji yayinladiydim.. hadi nasil dedektifmissin onu da bulsukrediyorum valla senin gibi bir kaptana denk geldigim icin
kendi kendini alintilayan insan drami... ben unutmuatum kaptan. Gene o etaplara bakayim nasil kilo vermisim. Ayni adimlari izleyim.
Bugunki menum.
Oruc.
Aksam biraz su
Bir ck bamya
4 ck kurufasulye 2 ck bulgur pilavi
1 dilim kek
Bolca cay
Canim sen ekmegi beyaz ekmek olarak mi yiyorsun yoksa tahilli falan mi. 2 dilim beyaz ekmekse cok geldi. Birde ekmekle yenilcek birsey yk sankim.yinede bilemedim.Kaptanim canım benim sen öyle ceza falan deme nolur.Bak agzınada yakışmadı.
Sabah menü
1 dilim ekmek, 1 dilim peynir çay
Öğle
Yarım poğaça, yarım muffin, Nescafe, 1 hurma (catkapi misafir geldi buzlukta ne varsa hemen ısırık ama çok az yedim
Aç kaldım resmen onlar yüzünden. Onlar gelmese tonlu salata yapıp yiyecektim günah onların
Aksam 5.bucukta anca gittiler hemen yemek hazırladım ama açım diye azıcık fazla yedim
1 kase Tavuk suyu Şehriye corbasi
2 dilim ekmek
Brokoli haşlanmış sarımsaklı Yoğurtlu
aslında sabahları cossan süper olur ya da yemeklerden cosmadan azar azar tadip çoğunlukla çorba vs içmeye çalışsan... ya aslında benim için de akşamları çok zor oluyor. gün içinde telastan insan aciktigini anlamıyor ama akşam bir yeme isteği, bir abur cubur dürtüsü... sırf bu yüzden erken yatıyorum ben artıkSlm kızlar nasılsınız:)evet benım problemımde h.sonunu cok iyi atlatıyorum spora falan gidiyorum.h.içi öglende evden götürüyorum hafif şeyler ama gel gör kı akşamları annem sag olsun döktürüyor.anneme sevmediğim seyleri yap dedikçe dahada hazırlık yapıyor.en sonunda yemın verıyo artık yiyim diye düşünün artık.kısaca bende h.içi akşamları cosuyorum.bi fikri olan var mı ne yapmalıyım
Annem uzakta.bnde kayinvalideme gittigm zaman cidden ck guzel yemekler yapiyor.ben bol salata yiyip agzimi oyaliyorm acikcasi. Kofte mi yapmis. 4 taneyi gecirmiyorm. Sote mi yapms. 4Kasik koyup birakiyorm. Pilav almicam diyorm. Biraz belki ben nazimi gecirebiliyorm. Cnku biraz dedigim dedik biriyim. Kendime zarar verecek biseyi niye yapiyimki. Ama tabi memlekete annemin yanina gittigmde durum nsl olr blmiyorm:)Slm kızlar nasılsınız:)evet benım problemımde h.sonunu cok iyi atlatıyorum spora falan gidiyorum.h.içi öglende evden götürüyorum hafif şeyler ama gel gör kı akşamları annem sag olsun döktürüyor.anneme sevmediğim seyleri yap dedikçe dahada hazırlık yapıyor.en sonunda yemın verıyo artık yiyim diye düşünün artık.kısaca bende h.içi akşamları cosuyorum.bi fikri olan var mı ne yapmalıyım
Merhaba hosgeldin. Daha once gelmis miydin. Kendini rica etsem tanitir misin. Yasin kac boyun kilon hedefin. Kaptanimizbu arada merhaba, ben az önce geldim hosgeldim. :)) heyecanlıyım. kendimi hep o beğendiğim elbisenin içinde hayal ediyorum.:) 'o elbise giyilecek' sloganım bu :))) hadi hepimize kolay gelsin
Kaptanim canım benim sen öyle ceza falan deme nolur.Bak agzınada yakışmadı.
Sabah menü
1 dilim ekmek, 1 dilim peynir çay
Öğle
Yarım poğaça, yarım muffin, Nescafe, 1 hurma (catkapi misafir geldi buzlukta ne varsa hemen ısırık ama çok az yedim
Aç kaldım resmen onlar yüzünden. Onlar gelmese tonlu salata yapıp yiyecektim günah onların
Aksam 5.bucukta anca gittiler hemen yemek hazırladım ama açım diye azıcık fazla yedim
1 kase Tavuk suyu Şehriye corbasi
2 dilim ekmek
Brokoli haşlanmış sarımsaklı Yoğurtlu
Hee onlar gelmeden ip atladım 200 kere
Kaptanımmm özele bakar mısınnnnZerosima
En kötü günün sporu ip atlamak tavsiye ederim. Çabuk oluyor eğlenceli uzun sürmüyor.Yaktığı kalori degerleride baya iyi.
son cumleye kadar gayet iyiydi. Son cumlede kahkahayi bastim...
kaptanim 5 ten mezun oldum. Sonra da mezun olur olmaz meslek askiyla kaptanliga soyundum ve yillardir kapali olan 10. Takimi actim. Hatta orada bir kaptanlik mesaji yayinladiydim.. hadi nasil dedektifmissin onu da bulsukrediyorum valla senin gibi bir kaptana denk geldigim icin
kendi kendini alintilayan insan drami... ben unutmuatum kaptan. Gene o etaplara bakayim nasil kilo vermisim. Ayni adimlari izleyim.
Bugunki menum.
Oruc.
Aksam biraz su
Bir ck bamya
1 dilim kek
Bolca cay
son cumleye kadar gayet iyiydi. Son cumlede kahkahayi bastim...
Bugunki menum.
Oruc.
Aksam biraz su
Bir ck bamya
1 dilim kek
Bolca cay
Slm kızlar nasılsınız:)evet benım problemımde h.sonunu cok iyi atlatıyorum spora falan gidiyorum.h.içi öglende evden götürüyorum hafif şeyler ama gel gör kı akşamları annem sag olsun döktürüyor.anneme sevmediğim seyleri yap dedikçe dahada hazırlık yapıyor.en sonunda yemın verıyo artık yiyim diye düşünün artık.kısaca bende h.içi akşamları cosuyorum.bi fikri olan var mı ne yapmalıyım
aslında sabahları cossan süper olur ya da yemeklerden cosmadan azar azar tadip çoğunlukla çorba vs içmeye çalışsan... ya aslında benim için de akşamları çok zor oluyor. gün içinde telastan insan aciktigini anlamıyor ama akşam bir yeme isteği, bir abur cubur dürtüsü... sırf bu yüzden erken yatıyorum ben artık
aslında sabahları cossan süper olur ya da yemeklerden cosmadan azar azar tadip çoğunlukla çorba vs içmeye çalışsan... ya aslında benim için de akşamları çok zor oluyor. gün içinde telastan insan aciktigini anlamıyor ama akşam bir yeme isteği, bir abur cubur dürtüsü... sırf bu yüzden erken yatıyorum ben artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?