Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Allah kabul etsin canim

Yapmayın ya .misafirin suçu benim değil. Okadar la bile kendimi çok zor tuttum

Canim sen ekmegi beyaz ekmek olarak mi yiyorsun yoksa tahilli falan mi. 2 dilim beyaz ekmekse cok geldi. Birde ekmekle yenilcek birsey yk sankim.yinede bilemedim.

Slm kızlar nasılsınız:)evet benım problemımde h.sonunu cok iyi atlatıyorum spora falan gidiyorum.h.içi öglende evden götürüyorum hafif şeyler ama gel gör kı akşamları annem sag olsun döktürüyor.anneme sevmediğim seyleri yap dedikçe dahada hazırlık yapıyor.en sonunda yemın verıyo artık yiyim diye düşünün artık.kısaca bende h.içi akşamları cosuyorum.bi fikri olan var mı ne yapmalıyım

aslında sabahları cossan süper olur ya da yemeklerden cosmadan azar azar tadip çoğunlukla çorba vs içmeye çalışsan... ya aslında benim için de akşamları çok zor oluyor. gün içinde telastan insan aciktigini anlamıyor ama akşam bir yeme isteği, bir abur cubur dürtüsü... sırf bu yüzden erken yatıyorum ben artık

bu arada merhaba, ben az önce geldim hosgeldim. :)) heyecanlıyım. kendimi hep o beğendiğim elbisenin içinde hayal ediyorum.:) 'o elbise giyilecek' sloganım bu :))) hadi hepimize kolay gelsin

Kizlar gunaydin
1bardak su 2 kuru kayisi

1h.yumurta
1Kasik lor
Marul
2 zeytin
Yarim dilim tam tahilli

Ekmekten iyice sogumaya basladim.bu gidisle ne olur bilmiyorm.doktorda bi yemezsen tum listeni ona gore yaparm oylede devam etmk zorunda kalirsin demisti

Annem uzakta.bnde kayinvalideme gittigm zaman cidden ck guzel yemekler yapiyor.ben bol salata yiyip agzimi oyaliyorm acikcasi. Kofte mi yapmis. 4 taneyi gecirmiyorm. Sote mi yapms. 4Kasik koyup birakiyorm. Pilav almicam diyorm. Biraz belki ben nazimi gecirebiliyorm. Cnku biraz dedigim dedik biriyim. Kendime zarar verecek biseyi niye yapiyimki. Ama tabi memlekete annemin yanina gittigmde durum nsl olr blmiyorm:)

Ayrica corba masum bisey degildir arkadaslar. Corbayi kalorisiz zannetmeyin. :)

bu arada merhaba, ben az önce geldim hosgeldim. :)) heyecanlıyım. kendimi hep o beğendiğim elbisenin içinde hayal ediyorum.:) 'o elbise giyilecek' sloganım bu :))) hadi hepimize kolay gelsin
Merhaba hosgeldin. Daha once gelmis miydin. Kendini rica etsem tanitir misin. Yasin kac boyun kilon hedefin. Kaptanimiz Zerosima . her gun menu paylasiyoruz. Brbrmze yormlar yapiyoruz. Yasakli seyler yiyenlerede ceza geldi. Ayrica sporda yapmamiz gerekiyor. Kisaca ozetledim. Hedefine ulasirsin insallah :)))

Oh oh poğaçalar muffinler şu çat kapı misafirlere de uyuz olurum zaten

Akşam aslında çok gibi gelmedi bana ekmeği kast ettin sanırım 1 dilimde olabilirdi yani

Haha birazcık kontrol edersem bulurum onu da canımm :)

Allah kabul etsin orucunu

Aynen kaptanim ekmeği dedim. Chemistry nasıl sogudun ekmek ten kuzum ya. Bende ekmeksiz sofradan kalkamam doymuyorum yoksa.Beyaz ekmek yemiyorum ama biraz azaltabilsem eminim faydası olur. Fikirlerinizi paylaşın

Haha kendimi gördüm bende anneme hep sevmediğim yemek yap diyordum gerçi yemek ayırt etmem de çok sevdiğim şeyi yaparsa dayanamıyordum

Bende yememk için erken yatanlardandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…