OlacaaaaaakkkkkkkkKizlar her aksambetnaz bize leslie 3mil yaptigini en az 2.5litre su ictigini. Aciktgnda salatalik yogurt yesil elma yedigini bildirecek. Soz verdi. Ve biz ona guveniyoruz. @Flygkts. Ben isten basimi kaldiramazsam sen denetle arkadasim betnazi:) 2haftalik tempon baslamistir. Bugun ilk gunun. Herkes arkadasimizi alkislasin. 14ten geri saycam her gun :)
KIzlar çok yumuşak yüzlüsün hiç kızmıyorsunn dedinizz bende bir karar aldımm bugünden itibaren menüler tam paylaşılacak ve yok cıs yazmım etmim yok o menü yazılacak cıss yapanlar ise ceza alacak bu uygulamayı kabul edenler ??
Edilmiştir teşekkürler :))
:) bugün cıs yapmadım valla yalnız en tehlikeli saatlerdeyim bir elma aldım elime küçük oğlum geldi hemen yanıma beraber yiyoruz bugünü de atlatırım inşallah
Unutmayın kızlar alışkanlıklar 21 günde elde edilir sabredelim ve muradımıza erelim
Şu koca ömürde 21 gün ne ki
Bu arada yazdım mı hatırlamıyorum
Öğlen 1 dolu kase sebzeli mercimek çorbası içtim 1 dilim tam tahıllı ekmek ile akşamada fırında köfte yapcam 4-5 tane yerim küçük köftrlerimden 1 saat sonrada klasik yarım kase yoğurtla kapanış
chentiq cnm sen daha önce hangi takımdan mezun oldunn
Kaptanim dedektif gibisinTamam buldum 5.takımdan mezun olmuşsun 2011 yılında girmişsin 307.etapta mezun olmuşsun doğru mu ??
Kaptanim dedektif gibisin
Gencler ara olarak 1 yesil elma yedim.
2Litre su ictim.
Aksam 4 kasik tavuk sote yanina yogurt yerim. Benden bukdr :)
Jillian level 1/9.gun onu yaparsam tamamdir
Kar cok yagiyor.eve erken varir miyim bilmiyorm.ama yapicam insallah sporumu.
Bende bi kase corba ictim
2 bardak yesil cay
2 litre suu
Kaldi leslie 3 mil onuda saat yedi gibi acak baslarim :)
son cumleye kadar gayet iyiydi. Son cumlede kahkahayi bastim...KIzlar çok yumuşak yüzlüsün hiç kızmıyorsunn dedinizz bende bir karar aldımm bugünden itibaren menüler tam paylaşılacak ve yok cıs yazmım etmim yok o menü yazılacak cıss yapanlar ise ceza alacak bu uygulamayı kabul edenler ??
Edilmiştir teşekkürler :))
kaptanim 5 ten mezun oldum. Sonra da mezun olur olmaz meslek askiyla kaptanliga soyundum ve yillardir kapali olan 10. Takimi actim. Hatta orada bir kaptanlik mesaji yayinladiydim.. hadi nasil dedektifmissin onu da bulchentiq cnm sen daha önce hangi takımdan mezun oldunn
kendi kendini alintilayan insan drami... ben unutmuatum kaptan. Gene o etaplara bakayim nasil kilo vermisim. Ayni adimlari izleyim.Tamam buldum 5.takımdan mezun olmuşsun 2011 yılında girmişsin 307.etapta mezun olmuşsun doğru mu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?