Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben şimdi bu menüye ne diyeyim nasıl bahane bulayım kiMenü süper,kaçamak yok ,sular içilmiş,spor da yapılmış...
5 hakettin arkadaşım....
Ben oruç tuttuğum için bana puan vermek zor,ama salıdan sonra oruçlara ara vericem biraz yoruldum çünkü
MENÜME gelince
SAHUR ! bardak kefir
aKŞAM çorba+izmir köfte+salata+Ekmek
GECE hurma
1 saat yürüyüş+2 litre su...Kaçamak olarak badem şekeri yedim itiraf ediyorum,regl dönemim yaklaşıyor ve tatlı krizlerim artıyor....

Çok teşekkür ederim... puanların için..
evet oruç tutunca puan zor ama

sporunu yapmışsın suyunu içmişsin bende bunlara puan vereyim..
şimdi çok tuaf birşey sorucam... neden oruç tutuyorsun? ramazan ayında tutmadıklarınmı vardı o yüzdenmi?

tamam canım giremeyeceğin zaman haber ver Semocum 12de sen hariç herkes kilosunu bildirmişti zaten kızlar buna dikkat ediyor

zinnur kayıp olduğuna göre saysaybitmiyoru takıma alabiliriz haber ver istersen tatlım

suyunu içmişsin yürüyüş de var çok güzel menü ama ara öğünler açlığı yatıştırmak için önemli küçük de olsa bişeyler yesen nasıl olur

Allah kabul etsin canım ne güzel oruç tuttun öyle ben de başlamak istiyorum bir türlü fırsat olmuyor bir de işe gittiğim günler dayanamıyorum

Allah kabul etsin canım ne güzel oruç tuttun öyle ben de başlamak istiyorum bir türlü fırsat olmuyor bir de işe gittiğim günler dayanamıyorum

Ben lise dönemindeyken annem zayıfsın der oruç tutturmazdı bana ...Şimdi içim rahat etmiyor borcum var diye...Onları tutuyorum 5 yılcık borcum var gözünüz korkmasın...2 yıl 10 günü bitti...Boncuklarım için teşekürler....
HATİCECanım günler kısa diye bu ara rahat oluyor oruç tutmak,iş ortamında zor olur haklısın....Ben evdeyim bu aralar yanımda yiyip içen biri olsa zor olurdu....
HATİCE

selammm kızlarr

yeriniz varsa bana ben geri dönmek istiyorum

sizden ayrıyken iyice bıraktım toplamaya bile çalışmadım takii kii dün alış veriş yapmaya gidipde 40 bedene anca girinceye kadar
daha önce 38 giyiyordum

artık dikkat etmek zorundayım dikkat ederkende sizden destek almak zorundayım

kızlar ben gideli epey hareketlenmiş arada okumaya çalıştım ama maşşallahh baya yazmışsıınız takip edemedim bi boncuk olayı var galiba bide kurallar ama kayboldum tam anlamadım

kuralları ,boncukları bide yeni gelen kızları bana biri özetlerse çokkk sevinirim

ya kızlar canım çok sıkılıyor çok yedim ve rahatsız oldum midem ağrıdı içimde aç bir kurt vr ve doymak bilmiyor

hehe bahane yokki keşke yapabilsem vaktim olunca yapıyorum ama
o zaman tabloları pazar günü değerlendirelim haftasonlarıda değerlendirme olur pazardan pazara bugün başlıyor o zaman haftaya pazara tabloyu oluşturucam o zaman

ya kızlar canım çok sıkılıyor çok yedim ve rahatsız oldum midem ağrıdı içimde aç bir kurt vr ve doymak bilmiyor

o zaman koca bir bardak yeşil çay iç hehehe ben nefret ediyorum yeşil çaydan içtin mi canın bişeycik istemez
olmadı spor yap bir de duş al zaman geçmiş olur oyala kendini kapısını kapat mutfagın

pinup hoşgeldin canım senin yerini doldurmadık merak etme şimdi ben 2li gruplar yaptım
tgull hatice
samanyolu S.A.
deryushka seebu
semo saysaybitmiyor

herkes eşine boncuk veriyor ve seebu kaydediyorr bu hafta su spor ana araöğünler ve kaçamak yapmamak birer boncuktan 5 boncuk

o zaman koca bir bardak yeşil çay iç hehehe ben nefret ediyorum yeşil çaydan içtin mi canın bişeycik istemez
olmadı spor yap bir de duş al zaman geçmiş olur oyala kendini kapısını kapat mutfagın

daha biişey yemem artık yapacağımı yaptım zaten vicdanımın sesiyle başbaşa bırakmayın beni ne olur

hoşbuldukkk canııımm

kural koydunuz mu peki yapılmayacak yada yapılması gereken şeyler var mı?

dün ;
sabah 2 yumurta
4 çatal krem peynir
3 dilim kepek ekmek
domates salatalık biber

öğlen; hamburger (dışarıdaydım )

akşam; 3 çatal krem peynir
domates salatalık
zeytin

bügün;
sabah 1 pogaça
çay

öğlen atladım gezmece tozmacadan aklıma bile gelmedi

sahlep içtim şekerliydi biraz

akşam ;(hazırlıyorum)
kabak ve havuç az zeytinyagında kızartıp yogurt dökücem üstüne

1.5 lt su şimdilik
spor yok (sokaklarda fıldır fıldır gezdim )

ne güzel kızlar herkes burda ama beni rahatlatın olur böyle şeyler yarın kendine geleceksin desenize
seebu yarından başlasak daha güzel olmaz mı ben bugünkü menümden utanıyorum da birazcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…