Kızlar merhaba..
Samanyolu, neredesin bakayım hani seni puanlamak istediim şimdi yazmamışsın :)
Bugün yediklerim:
Sabah: 1 kücük ekmek yanında domates
Arada: 3 dilim kuru meyve
öğlen: haşlanmış tavuk eti yanında bir dilim ekmek
öğlen ekmek yediğim için arada birşey yemedim..
Akşam: 1 tabak salata ve 3 tane lahana sarması
2 Litre su içtim!!
yarım saat yürüyüş yaptım..
puanlarıımı bekliyorum samanyolu.. sanada vericem
Ben şimdi bu menüye ne diyeyim nasıl bahane bulayım kiMenü süper,kaçamak yok ,sular içilmiş,spor da yapılmış...
5hakettin arkadaşım....
Ben oruç tuttuğum için bana puan vermek zor,ama salıdan sonra oruçlara ara vericem biraz yoruldum çünkü
MENÜME gelince
SAHUR ! bardak kefir
aKŞAM çorba+izmir köfte+salata+Ekmek
GECE hurma
1 saat yürüyüş+2 litre su...Kaçamak olarak badem şekeri yedim itiraf ediyorum,regl dönemim yaklaşıyor ve tatlı krizlerim artıyor....
aynen oyle oluyor, cumalari fazla giremiyorum, her zaman bir i$im cikiyor.
daha dikkatli olurum, ve onceden haber veririm i$im olursa.
bide hatice cim, istersen cuma gunleri kilo bildirimi oglen saat 12den once bildirilsin,
veya persembe aksami. iyi olmazmi?
boncuk tablosu ba$kani bu hafta seebu mu oldu, kolay gelsin canim;
Kızlar merhaba..
Samanyolu, neredesin bakayım hani seni puanlamak istediim şimdi yazmamışsın :)
Bugün yediklerim:
Sabah: 1 kücük ekmek yanında domates
Arada: 3 dilim kuru meyve
öğlen: haşlanmış tavuk eti yanında bir dilim ekmek
öğlen ekmek yediğim için arada birşey yemedim..
Akşam: 1 tabak salata ve 3 tane lahana sarması
2 Litre su içtim!!
yarım saat yürüyüş yaptım..
puanlarıımı bekliyorum samanyolu.. sanada vericem
Ben şimdi bu menüye ne diyeyim nasıl bahane bulayım kiMenü süper,kaçamak yok ,sular içilmiş,spor da yapılmış...
5hakettin arkadaşım....
Ben oruç tuttuğum için bana puan vermek zor,ama salıdan sonra oruçlara ara vericem biraz yoruldum çünkü
MENÜME gelince
SAHUR ! bardak kefir
aKŞAM çorba+izmir köfte+salata+Ekmek
GECE hurma
1 saat yürüyüş+2 litre su...Kaçamak olarak badem şekeri yedim itiraf ediyorum,regl dönemim yaklaşıyor ve tatlı krizlerim artıyor....
suyunu içmişsin yürüyüş de var çok güzel menü ama ara öğünler açlığı yatıştırmak için önemli küçük de olsa bişeyler yesen nasıl olur
Çok teşekkür ederim... puanların için..
evet oruç tutunca puan zor ama
sporunu yapmışsın suyunu içmişsinbende bunlara puan vereyim..
şimdi çok tuaf birşey sorucam... neden oruç tutuyorsun? ramazan ayında tutmadıklarınmı vardı o yüzdenmi?
Allah kabul etsin canım ne güzel oruç tuttun öyle ben de başlamak istiyorum bir türlü fırsat olmuyor bir de işe gittiğim günler dayanamıyorum
Ay kızlar gülmükten öldüm yazdıklarınızı okurken Hiç bahane yok ben hala öğrenciyim ama yemeğimi de yapıyorum dikkat edin kendinize bir ara yalnız kalırken ve bekarken kahvaltıda cips ve kola yiyordum ama siz bunu duymadınız
Seebucum evet tablo işaretinden yapacaksın haftasonları da menülerimizi yorumlayalım ama hesaplamaya katma çünkü bazı arkadaşlar giremiyor tgull de yok gönüllü olmana çok sevindim
ya kızlar canım çok sıkılıyor çok yedim ve rahatsız oldum midem ağrıdı içimde aç bir kurt vr ve doymak bilmiyor
selammm kızlarr
yeriniz varsa bana ben geri dönmek istiyorum
sizden ayrıyken iyice bıraktım toplamaya bile çalışmadım takii kii dün alış veriş yapmaya gidipde 40 bedene anca girinceye kadar
daha önce 38 giyiyordum
artık dikkat etmek zorundayım dikkat ederkende sizden destek almak zorundayım
kızlar ben gideli epey hareketlenmiş arada okumaya çalıştım ama maşşallahh baya yazmışsıınız takip edemedim bi boncuk olayı var galiba bide kurallar ama kayboldum tam anlamadım
kuralları ,boncukları bide yeni gelen kızları bana biri özetlerse çokkk sevinirim
o zaman koca bir bardak yeşil çay iç hehehe ben nefret ediyorum yeşil çaydan içtin mi canın bişeycik istemez
olmadı spor yap bir de duş al zaman geçmiş olur oyala kendini kapısını kapat mutfagın
pinup hoşgeldin canım senin yerini doldurmadık merak etme şimdi ben 2li gruplar yaptım
tgull hatice
samanyolu S.A.
deryushka seebu
semo saysaybitmiyor
herkes eşine boncuk veriyor ve seebu kaydediyorr bu hafta su spor ana araöğünler ve kaçamak yapmamak birer boncuktan 5 boncuk
daha biişey yemem artık yapacağımı yaptım zaten vicdanımın sesiyle başbaşa bırakmayın beni ne olur
kalkıp spor yaparmısın lütfen !! hala otuyorsun aç müzik azıcık göbek at !! en azından yediklerini az da olsa eritmiş olur hadi!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?