Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Seebucum göbek atacak enerjim yok ama pilates yapacğım gidiyorum şimdi

tamam haticecim sen pilatesini yap bende açlıktan ölüyorum başıma agrılar girdi dün hamburger yedim ama bugün bir tane ev pogaçasıyla ayakta kalıyorum 10dan beri tek lokma girmedi bogazıma kızdım kendimede zaten bişylr hazırlıyorum fırına kabakla havuç attım yogurtlayıp yiycem kendime geliyim bende lesie yapıcam

ne güzel kızlar herkes burda ama beni rahatlatın olur böyle şeyler yarın kendine geleceksin desenize
seebu yarından başlasak daha güzel olmaz mı ben bugünkü menümden utanıyorum da birazcık

tamam canım bugün pek kimseler yok zaten degerlendirmede olmayacak gibi ama olursada silerim bir nazar boncugunu şaka bir yana cnm azıcık plates yapıp yarında çok dikkat edip her zaman aldıgından daha az kalori alırsan bişycik olmaz ama alışkanlık yapma ödül vermiş oldun bugün kendine diye kendini teselli et kesinlkle bırakma

Hmm.. o halde Allah yardımcın olsun canım :)

bugün yediklerimide paylaşayım:

sabah: 1 tost
Öğlen: 3 küçük köfte azıcık pilav ve domates
akşam: fırında yaptığım içi yufka dolu olan böreklerden 2 tane yedim (sigara büyüklüğündeler..)
aralarda ise kuruyemiş yedim:)

spor yapamadım.. ama 2 litrelik su şişesini bitirdim :)

tamam canım giremeyeceğin zaman haber ver Semocum 12de sen hariç herkes kilosunu bildirmişti zaten kızlar buna dikkat ediyor

zinnur kayıp olduğuna göre saysaybitmiyoru takıma alabiliriz haber ver istersen tatlım

evet zinnur ortada yok, biraz devamsiz ögrenci.
daha listeye girmedi zaten, o zaman saysaybitmiyoru listeye aliyoruz.
zinnur geri gelirse, beklemeye koyuyoruz.

hosgeldin canim tabi gel, takimda sana yerimiz var;

menu cok guzel gorunuyor canim, tebrik ederim!

14 ocak listemiz boyle olucak

***3. TAKIM 188. ETAP***

Semo ( 67,70 / 67,70 / 0,00 / 0,00% )
hatice_84 ( 56,40 / 56,40 / 0,00 / 0,00% )
tgull ( 65,90 / 65,90 / 0,00 / 0,00% )
S_A ( 77,70 / 77,70 / 0,00 / 0,00% )
samanyolu ( 66,00 / 66,00 / 0,00 / 0,00% )
deryuschka ( 66,00 / 66,00 / 0,00 / 0,00% )
pinup ( 60,20 / 60,20 / 0,00 / 0,00% )geri donmek uzere ayrilmisti, geri dondu
seebu yeni uye
saysaybitmiyor mezun olmustu, tekrar aramiza katildi

3.takim toplam kilo ( 459,90 / 459,90 / 0,00 / 0,00% )

seebu
saysaybitmiyor

gecen hafta cuma ki kilonuzu listeye yazarmisiniz?

kizlar yarin sinavim var, bana dua edin.
yarin buyuk bir ihtimal giremem

Semo TEşekkür ederim :)

kızlar eğer tatile gidebilirsem martta gidecem... nişanlımı annemi kardeşimi çok ama çok özledim...

şimdiden içimde bir mutluluk var

herkese birer nazar boncuğu benden diyesim geliyor bakalım yarın tatil işi ne olacak..

semo Allah yardımcın olsun inşallah çok iyi gecer sınavın..

bana dua edin tatilimi versin şeff

merhaba kızlar,

güzel bir hafta sizin olsun

dün yediklerim biraz dengesiz oldu çünkü pazar günü olduğundan geç kalktım kahvaltı öğle yemeği gibi oldu akşam geç yedim

sabah
2 dilim kepekli ekmek
domates biber
peynir
haşlanmış yumurta
şekersiz çay

ara
karışık kuruyemiş (tabi kalorili olanlardan değil )
meyveli soda

akşam
kepekli ekmek tost
ayran
yeşil zeytin

kızlar bol bol su içtim, 1 lt den fazla içmişimdir, kendimi şartladım ve yaptım
oldukça da hareketliydim yürüdüm biraz ev işi yaptım

işte böylee

merhaba seebu, ah şu hamburgerlerin gözü kör olsun hep aklımızı çeliyor
öğünler yine atlanmış
ama hareket etmişsin ve su içmişsin benden

merhaba tatlım menün çok güzel
ana ögün
ara öğün
kaçamak
su
spor

bir de kalbimden kocaman bir yıldızlı 5

Son düzenleme:

bu hafta demek birlikteyiz hatice...
cuma çok yoğundum sadece kilomu bildirebildim çok özür diliyorum saman yolunun boncuklarınıda veremedim. işten çıkınca doğru şehir dışına çıktım. özür diliyorum hepinizden...

günaydın kızlar,
hepinize çok iyi bir hafta diliyorum.
benim hafta pek iyi başlamadı sabah annemleri yolcu ettim çok zor geldi çok alışmıştım.moralim çok bozuk. başım da ağrıdan çatlıyor.
sabah ağlamaktan birşey yiyemedim zaten sadece 2bardak sıcak su içtim. sonra doktora gittim, kabızlık için daha fazla ihmal etmek istemedim ve iyiki gitmişim adını unuttum bişi dedi ama ilaç tedavisine başladı bağırsakta problem varmış geçmezse ameliyat dedi ama inşallah gerek kalmaz. herşey üstüste gelir ya başımın ağrısı hep kat kat arttı. şimdi öğlen yemeği yedim. bir bardak ayran ve yarım porsiyon nohut yedim,2kaşık kadar da bulgur pilavı.tabi yine yemekten önce 2bardak sıcak su içtim.akşam lahana çorbam var onu yerim.aradada ııı süt yada ayran içerim. çok kötü hissediyyorum bir önce gidip yatmak istiyorum.
evet bakalım Haticecim ne yedin ne yaptın boncuklarını vereyim.

Canım hoşgeldin,Allah kavuştursun..Doktora gitmen iyi olmuş ,inşaallah ilaçla tedavi edilebilir,yediklerine dikkat et ki barsakların rahat çalışsın....

Şimdi ara öğünler güzel
Ana öğünlerde öyle
spor yapılmamış
2 lire su da içilmiş
E kaçamak da yok
Sana 4 boncuk verdim S.A ama süt veya yoğurt tüketmeni ve meyve yemeni tavsiye ederim arkadaşım..Kilo verelim derken sağlığımızdan olmayalım...

kizlar yarin sinavim var, bana dua edin.
yarin buyuk bir ihtimal giremem

Canım Allah yardımcın olsun...İyi haberlerini bekliyoruz....

Dilerim her şey gönlünce olur arkadaşım,ailenden uzak olduğunu bilmiyordum..İnşaallah izin almışsındır. bir de nişanlı var allah yardımcın olsun,Düğün yakın mı?

Ben şimdi yemek hazırlığı yapayım sonra girer menümü yazarım,şu an canım herşeyi yemek istiyor,oruçluydum diye...Yarında tutup ara vericem,normal menüye dönerim artık,puanlama da kolaylaşır.hoşçakalın....

çok geçmiş olsun canım inşallah ilaçlarla geçer de ameliyat filan lafı bile olmaz :)

bugünkü menüm ;

sabah 2 yumurta az zeytinyagında tavada yaptım bu sefer :)
3 dilim kepek ekmek
krem peynir 3 çatal

ara ; yeşilçay

öğlen ; yarım tabak yeşil mercimek yemeği (ellerimle yaptım)
ara; salatalık

akşam; yarım tabak yeşil mercimek
2.5 ltre su
spor; yarım saat yürüyüş
kaçamak yok
yarın sınavım var malesef düzensiz olucak yemeğim
semacım sanada sınavında başarılar

Ben yine geldim....
Menümü yazayım dedim de
SAHUR 1 bardak kefir
İftar çorba+balık+salata+2 parça helva
GECE meyve yerim
1 saat yürüyüş+100 mekik
2 litre su olmasına az kaldı...İyi akşamlar hepinize..

sağol teşekkür ederim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…