Ben yine geldim....
Menümü yazayım dedim de
SAHUR 1 bardak kefir
İftar çorba+balık+salata+2 parça helva
GECE meyve yerim
1 saat yürüyüş+100 mekik
2 litre su olmasına az kaldı...İyi akşamlar hepinize..
puanlıyorum:
spor güzel
madem 2 litreye az kaldı oda güzel
sahur neden böyle az??
kaçamak yok
ana öğünlerde güzel
puanlar için teşekkür ederim.. evet bende bugün öyle düşündüm ve biraz süt içtim.. meyve yemeyi pek sevmem..
evet nişanşlıyım aslında ailem le yurt dışında yaşıyorum.. fakat kardeşim türkiyede annemde çoğuzaman onun yanında bende babamla ve abimle buradayım... düğün kısmetse son bahar yada kasım gibi..
tatil işide yarn belliolcak
yediklerim:
sabah ufak bir parça peynirli
arada: 2dilim kuru meyve bir avuç kuru yemiş
öğlen: biraz makarna
arada: meyveli yoğurt 3 dilim kuru meyve
akşam: azıcık salata 2 kaşık mantı 1 doğranmış domates yanında zeytin
2 litre su + bir bardak süt..
çok yemişim gibime geliyor ama makarna dışında yanlış bulamadım
menün gayet güzel canım ama hem mantı hemde makarna ikiside hamur işi birinden birini yemeseydin keşke ama olsun yarına telafi edersin inşallah
kızlar oğlum hasta yine acile gidip gidip geliyoruz antibiyotik tedavisi yapılıyor o yüzden giremedim dün bütün gün hastahanedeydim
tgullcüm geçmiş olsun lifli gıdalar ve bol su unutma o menüneboncuk verebilirim ancak sen bana hiç verme
dünkü menü
sabah ceviz az helva peynir zeytin yoğurt
öğle 1 simit ve ayran
akşam 1 gofret eve gelince de az rus salatası 5 tane de badem
su yok spor yok ara öğün de yok offff of çok uykum var ya az dinleneyim tekrar gideceğim hastahaneye size haber vereyim dedim
çok geçmiş olsun napacaksın haticecim önce sağlık.kızlar oğlum hasta yine acile gidip gidip geliyoruz antibiyotik tedavisi yapılıyor o yüzden giremedim dün bütün gün hastahanedeydim
tgullcüm geçmiş olsun lifli gıdalar ve bol su unutma o menüneboncuk verebilirim ancak sen bana hiç verme
dünkü menü
öğle 1 simit ve ayran
su yok spor yok ara öğün de yok offff of çok uykum var ya az dinleneyim tekrar gideceğim hastahaneye size haber vereyim dedim
yediklerim:
sabah ufak bir parça peynirli
arada: 2dilim kuru meyve bir avuç kuru yemiş
öğlen: biraz makarna
arada: meyveli yoğurt 3 dilim kuru meyve
akşam: azıcık salata 2 kaşık mantı 1 doğranmış domates yanında zeytin
2 litre su + bir bardak süt..
çok yemişim gibime geliyor ama makarna dışında yanlış bulamadım
çok geçmiş olsun napacaksın haticecim önce sağlık.
ben bol su içmeye başladım özellikle yemeklerden önce ılık su içiyorum 2bardak kadar.gerçekten iyi geldi ılık su.
dün yaptıklarımı hemen paylaşayım.
dün öğlen yarım nohut yemeği ve 1bardak ayran, sonra arkadaşın doğum günü vardı 1küçük dilim yaşpasta ara öğün olmuş oldu.
1,5saat kadar yürüme niyetli mağazada gezdim.
akşamda lahana çorbası 1yağsız pişmiş baget yedim.
akşam süt yoğurt yiyecektim ama canım çok çekti ara öğün 1gofret oldu.
su ya gelincede çoook içtim hemde ılık ılık. 2litre olmuştur.
çookk geçmiş olsun canım Allah şifa versin biran önce iyileşir inşallah dualarım oglunla
Canım çok geçmiş olsun,umarım şimdi daha iyidir oğlun..Nesi var soğukalgınlığı mı?kızlar oğlum hasta yine acile gidip gidip geliyoruz antibiyotik tedavisi yapılıyor o yüzden giremedim dün bütün gün hastahanedeydim
t offff of çok uykum var ya az dinleneyim tekrar gideceğim hastahaneye size haber vereyim dedim
Canım çok geçmiş olsun,umarım şimdi daha iyidir oğlun..Nesi var soğukalgınlığı mı?
ay kıyamam ben ona geçmiş olsun.Tahlil yapıldıysa anlaşılır allerji olup olmadığı...benim oğlumda da var allerji çok zor gerçekten...Göğüs hastalıkları teşhis koymuştu bize.8 aylıkken anlaşıldı,şimdi 15 yaşında ama arada tekrarlıyor,özellikle grip olunca...Sağol canım hırıltı solunumu var ve nefes almakta zorlanıyor alerjik olabileceğini düşünüyorum tekrarlıyor çünkü
kızlar oğlum hasta yine acile gidip gidip geliyoruz antibiyotik tedavisi yapılıyor o yüzden giremedim dün bütün gün hastahanedeydim
dünkü menü
öğle 1 simit ve ayran
tgullcüm bugünkü menümü de yazayım ikisini birden yorumla
sabah 2 dilim kepek ekmeği ile beyaz peynirli tost domates salatalık
ara biraz fındık ve portakal suyu
öğle yarım porsiyon profiterol ve sahlep (pastanedeki adım çok ısrar etti sahlep içmem için hiç de hayır diyemedim:))
ara 1/4 elma bir avuç antep fıstığı
akşam balık salata
ara meyve
suyu bugün 2 litreye tamamlayacağım
bugün malum sınav vardı sınavdan sonra kahvatımı ettim oda ancak 2 gibi oldu :)
kaşarlı zeytinyaglı tavada yumurta
2 dilim kepek ekmeği
krem peynir 3 çatal
3 tane salam
kahvaltımı çok yaptımo yüzden canım hiç birşey istemiyor
bu arada arkadaşlar ben akşam yemeği yememeye karar verdim çünkü akşam yemeği yiyince ben onu malesef sindiremiyorum midem de agrı yapıyor onun yerine salatalık domates havuç yada her hangi bir meyve yiycem bir de süt içicem deryuska değerlendirirken bu şekilde değerlendirsin beni hem de dikkat ettiğim üzere ben akşam yemeği yemeden daha iyi kilo veriyorumayrıca benim gün içinde kalkmam yatmam çok farklı saatlerde oldugu için akşam yemeğinin düzenini oturtamıyorum o yüzden böyle bir karar vermiş durumdayım :119::122::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?