Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben de geldim ne yapacam şimdi şu saat olmuş daha kahvaltı yapmadımevime azda olsa düzen getirdiniz bayan anneanne kılık lı, şu yeme işine de getirseniz hmmm ne dersiniz

Hoşgeldin cnm biraz kendinden bahsetsen bizde tanısak seni

Kaptanim arkadastan ben bahsedeyim. Kendisi 32 yasinda bi cocuk anasidir. Cok iyi spor yapar yeterki gaza getiren olsun. Bogazina pek duskundur ama takim kurallarini soylersek o guzelim fizik icin cabalayacagini dusunuyorum. Galiba 7 kilo fazlasi vardi. Tuttum kolundan getirdim

Hoşgeldin cnm biraz kendinden bahsetsen bizde tanısak seni

hoşbuldum tanıtayım kendimi gerçi chentiq biraz bahsetmiş hemen gaza gelir hemen sönen biriyim ,ama dediği gibi 7 kilo değil fazlam çünkü boyun 1.60 kilom 75/76 arasında gidip geliyor inşallah kilo veririm çünkü ikinci çocuk istiyorum bu kiloyla ve astım hastası olduğum için biraz zor olur

Canlar ben iki tane kucuk sosis yarim haslanmis yumurta minicik esmer ekmek domates yedim kahvaltida

Oglen yine bir kasik kuskus salatasi ve yogurt

Aksam yumurtali ispanak yagsiz

Azonce de nesfitin cilekli barini yedim. Canim feci tatli istiyor. Regl olacagim bildiniz gibi degil

Akşam;bir kepçe çorba,3 sarma 2 çok küçük dolma 3 4 kasık yogurt yedım.bakınca çok gibi duruyor ama gercekten azdı yediğim.

Hoşgeldin aramıza:)bende arada gazla çalışıyorum bende adanalıyım birbuçuk yasında kızım var.özel bir bankada çalışıyorum.dogum kılolarını verıp işe başlayınca ye iç otur modunda tekrar kılo alınca geri döndüm.inş istediğin kıloya ulasırsın en kısa surede

hoşbuldumm acaba yapabilir miyim
Bu akşam hiç kendimi tutamadım ya annemdeyim (paniki) diye bi yemek var bizim burada off çatkayana kadar yedim vallaha,işin kötü yanı pişmanda değilim

chentiq kız şu telefona indirilen programlar var spor falan yapılıo indiren varmı sizde hangisini tavsiye edersiniz takım olarak evede yapayamım

Aaa benim gibi yeni uyeye kanaat kullanip ilk haftadan listeye sokmaniz lazimdi
ben 3 hafta bekledim. Ucccccccc koca hafta

elmayi rendeleyip tarcin ceviz az cevirsen tavada olmami yaaa

hoşbuldumm acaba yapabilir miyim
Bu akşam hiç kendimi tutamadım ya annemdeyim (paniki) diye bi yemek var bizim burada off çatkayana kadar yedim vallaha,işin kötü yanı pişmanda değilim
pisman olmayacaksan git o göbeği salla salla otur..

Haha iyi yapmışsınn

Günaydın:)
Kızlar sabah küçük bir muz,ıkı üç çatal peynir yedim.
İnş yarın eksileri görürüz

Evet boyuna göre kilon fazla ama 2-3 ay dikkat edip eminim verirsin ideal kilon normalde 54 olmalı ama sen ilk hedefini 60 tut başla bir yerden bende öyle başlamıştım ideal kilom 52 normalde ben hedefimi 55 tutup yavaş yavaş 50ye düşmüştüm :)

Tatlı isteği için tarçınlı süt içebilirsin biraz tutar seni cnm ya da yarım muzun üstüne kakao döküp yiyebilirsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…