Zat
en listede degil miyim ki anlamadim ben :)
3. Takima gel :) bir kaptanlari var. Cok iyi..:)
ben de geldim ne yapacam şimdi şu saat olmuş daha kahvaltı yapmadımevime azda olsa düzen getirdiniz bayan anneanne kılık lı , şu yeme işine de getirseniz hmmm ne dersiniz
Kızlar slm nasılsınız sabah;bir haşlanmış yumurta,çok küçük tulum peyniri, ıkı zeytın,yarım muz
Öğle;bir kase mercimek çorbası,yarım dılım ekmek
Kaptanim arkadastan ben bahsedeyim. Kendisi 32 yasinda bi cocuk anasidir. Cok iyi spor yapar yeterki gaza getiren olsun. Bogazina pek duskundur ama takim kurallarini soylersek o guzelim fizik icin cabalayacagini dusunuyorum. Galiba 7 kilo fazlasi vardi. Tuttum kolundan getirdimGayet iyi cnm
Aaa benim gibi yeni uyeye kanaat kullanip ilk haftadan listeye sokmaniz lazimdiYeni üyeler 2 hafta denemeden sonra gerçek listeye giriyor ya cnm
Hoşgeldin cnm biraz kendinden bahsetsen bizde tanısak seni
hoşbuldum tanıtayım kendimi gerçiKaptanim arkadastan ben bahsedeyim. Kendisi 32 yasinda bi cocuk anasidir. Cok iyi spor yapar yeterki gaza getiren olsun. Bogazina pek duskundur ama takim kurallarini soylersek o guzelim fizik icin cabalayacagini dusunuyorum. Galiba 7 kilo fazlasi vardi. Tuttum kolundan getirdim
Hoşgeldin aramıza:)bende arada gazla çalışıyorumhoşbuldum tanıtayım kendimi gerçichentiq biraz bahsetmiş hemen gaza gelir hemen sönen biriyim ,ama dediği gibi 7 kilo değil fazlam çünkü boyun 1.60 kilom 75/76 arasında gidip geliyor inşallah kilo veririm çünkü ikinci çocuk istiyorum bu kiloyla ve astım hastası olduğum için biraz zor olur
hoşbuldumm acaba yapabilir miyimHoşgeldin aramıza:)bende arada gazla çalışıyorumbende adanalıyım birbuçuk yasında kızım var.özel bir bankada çalışıyorum.dogum kılolarını verıp işe başlayınca ye iç otur modunda tekrar kılo alınca geri döndüm.inş istediğin kıloya ulasırsın en kısa surede
ben 3 hafta bekledim. Ucccccccc koca haftaAaa benim gibi yeni uyeye kanaat kullanip ilk haftadan listeye sokmaniz lazimdi
elmayi rendeleyip tarcin ceviz az cevirsen tavada olmami yaaaCanlar ben iki tane kucuk sosis yarim haslanmis yumurta minicik esmer ekmek domates yedim kahvaltida
Oglen yine bir kasik kuskus salatasi ve yogurt
Aksam yumurtali ispanak yagsiz
Azonce de nesfitin cilekli barini yedim. Canim feci tatli istiyor. Regl olacagim bildiniz gibi degil
pisman olmayacaksan git o göbeği salla salla otur..hoşbuldumm acaba yapabilir miyim
Bu akşam hiç kendimi tutamadım ya annemdeyim (paniki) diye bi yemek var bizim burada off çatkayana kadar yedim vallaha,işin kötü yanı pişmanda değilim
ben 3 hafta bekledim. Ucccccccc koca hafta
elmayi rendeleyip tarcin ceviz az cevirsen tavada olmami ya
Kaptanim arkadastan ben bahsedeyim. Kendisi 32 yasinda bi cocuk anasidir. Cok iyi spor yapar yeterki gaza getiren olsun. Bogazina pek duskundur ama takim kurallarini soylersek o guzelim fizik icin cabalayacagini dusunuyorum. Galiba 7 kilo fazlasi vardi. Tuttum kolundan getirdim
Aaa benim gibi yeni uyeye kanaat kullanip ilk haftadan listeye sokmaniz lazimdi
hoşbuldum tanıtayım kendimi gerçichentiq biraz bahsetmiş hemen gaza gelir hemen sönen biriyim ,ama dediği gibi 7 kilo değil fazlam çünkü boyun 1.60 kilom 75/76 arasında gidip geliyor inşallah kilo veririm çünkü ikinci çocuk istiyorum bu kiloyla ve astım hastası olduğum için biraz zor olur
Canlar ben iki tane kucuk sosis yarim haslanmis yumurta minicik esmer ekmek domates yedim kahvaltida
Oglen yine bir kasik kuskus salatasi ve yogurt
Aksam yumurtali ispanak yagsiz
Azonce de nesfitin cilekli barini yedim. Canim feci tatli istiyor. Regl olacagim bildiniz gibi degil
Akşam;bir kepçe çorba,3 sarma 2 çok küçük dolma 3 4 kasık yogurt yedım.bakınca çok gibi duruyor ama gercekten azdı yediğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?