hoşbuldumm acaba yapabilir miyim
Bu akşam hiç kendimi tutamadım ya annemdeyim (paniki) diye bi yemek var bizim burada off çatkayana kadar yedim vallaha,işin kötü yanı pişmanda değilim
chentiq kız şu telefona indirilen programlar var spor falan yapılıo indiren varmı sizde hangisini tavsiye edersiniz takım olarak evede yapayamım
Günaydın:)
Kızlar sabah küçük bir muz,ıkı üç çatal peynir yedim.
İnş yarın eksileri görürüz
kaptan kuralları cigneme degil esnetme diyelim ve bence.. eger kilo vermislerse tabiKuralları çiğneyemiyoruz cnm bir defa yaptım kabul edilmedi :)
ay nesfit bitti. Sen de kurtuldin bizde. Yalniz spora ani bir dalis yaptin gipta ile izliyorum. Nasil bu kadar istikrarlisin masallah. Su ilitmak da ise yaramos gorunuyir. Bayagi icmissin. Onumuzdeki hafta icim 2 lt koyalim mi?Günaydın kızlar 3. günümü de başarı ile bitirdim kendimi tebrik ediyorum ilk defa tekrardan eski motivemi yakaladığımı düşnüüyorum ilk gün çok acıktım zorlandım ama diğer iki gün hissetmedim iyiki varsınız destekleriniz var gelelim menüme,
Sabah 2 haşlanmış yumurta 1 bardak süt
Ara 1 sade nescafe
Saat 2ye doğru 1 kase nestle nesfit (bitti paket çok şükür :) )
Ara 2 küçük kuru incir
Akşam 1 büyük kase ton balıklı salata (beyaz lahana-mor lahana-marul-yeşil biber tuz çok azdı limon pulpiber nane ile yaptım)
Su 1,5 litreye yakın
Spor
55 mekik
200 bisiklet hareketi
95 twister hareketi
20 dk yürüyüş
akşam değildim ama şimdi pişmanımben 3 hafta bekledim. Ucccccccc koca hafta
elmayi rendeleyip tarcin ceviz az cevirsen tavada olmami yaaa
pisman olmayacaksan git o göbeği salla salla otur..
ben aslında biraz dikkat etsem hemen veririm ama o dikkat etme işini çok yapamıyorum aslında ben en çok gergin, üzgün, sinirliyken çok yerim ve bu olaylar benim en sık yaşadığım duygular o yüzden kilom aldı başın ı gittiEvet boyuna göre kilon fazla ama 2-3 ay dikkat edip eminim verirsin ideal kilon normalde 54 olmalı ama sen ilk hedefini 60 tut başla bir yerden bende öyle başlamıştım ideal kilom 52 normalde ben hedefimi 55 tutup yavaş yavaş 50ye düşmüştüm :)
çok basit aslında söylrim ama takımdan atmak yok ,içli köftenin hamuru varya işte onu yuvarlak yapıp yumurtada kızartıyorsın yanına salata ve ayranNasıl bir yemek o işte onlara öncelikle ya yok demeyi öğreneceğiz ya da azaltmayı bence azaltma yolunu seç
kaptan kuralları cigneme degil esnetme diyelim ve bence.. eger kilo vermislerse tabibu haftadan listeye ekleyelim..
ay nesfit bitti. Sen de kurtuldin bizde. Yalniz spora ani bir dalis yaptin gipta ile izliyorum. Nasil bu kadar istikrarlisin masallah. Su ilitmak da ise yaramos gorunuyir. Bayagi icmissin. Onumuzdeki hafta icim 2 lt koyalim mi?
Bir de madem bu kadar az kaldik beni spor konusunda durter misin sık sık. Yapamiyorum ya. Kendini mecbur zorunlu hissetmem lazim
Mesela dun 9 dan sonra bostum. Uyumayi sectim cok yorgun oldugum icin. Bufun de sabah 40 dk boslugum vardi ortalik temizlemeyi sectim. Mecbur hissetmem lazim
.
ben aslında biraz dikkat etsem hemen veririm ama o dikkat etme işini çok yapamıyorum aslında ben en çok gergin, üzgün, sinirliyken çok yerim ve bu olaylar benim en sık yaşadığım duygular o yüzden kilom aldı başın ı gitti
çok basit aslında söylrim ama takımdan atmak yok ,içli köftenin hamuru varya işte onu yuvarlak yapıp yumurtada kızartıyorsın yanına salata ve ayran
Bende tam tersı.canım sıkkınken hayatta agzıma bıse surmemBende cnm sıkkınken çok yerim artık kendimi onları yememk için evde bulundurmamayı seçtim
ben çok kötüyüm bu konu da bulundurmadan bile turşu yerim yani illaha yerim kaçış yokBende cnm sıkkınken çok yerim artık kendimi onları yememk için evde bulundurmamayı seçtim
evet bu sabah çok az yedim devamı gelir inşallahOhh ohh maşallah :) bundan sonra dikkat ediyoruz tabiki
Bende tam tersı.canım sıkkınken hayatta agzıma bıse surmem
ben çok kötüyüm bu konu da bulundurmadan bile turşu yerim yani illaha yerim kaçış yok
evet bu sabah çok az yedim devamı gelir inşallah
Bende tam tersı.canım sıkkınken hayatta agzıma bıse surmem
Sevincliyken yerim. Mutsuzken yerim. Sıkkınken yerim. Bir tek korktugumsa agzima bir sey suremem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?