Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hoşbuldumm acaba yapabilir miyim
Bu akşam hiç kendimi tutamadım ya annemdeyim (paniki) diye bi yemek var bizim burada off çatkayana kadar yedim vallaha,işin kötü yanı pişmanda değilim

Nasıl bir yemek o işte onlara öncelikle ya yok demeyi öğreneceğiz ya da azaltmayı bence azaltma yolunu seç

chentiq kız şu telefona indirilen programlar var spor falan yapılıo indiren varmı sizde hangisini tavsiye edersiniz takım olarak evede yapayamım

Benim tlfda program yok ama youtube de videolar var onlardan bazılarını devamlı yapmaya çalışıyorum yaparsam

Günaydın:)
Kızlar sabah küçük bir muz,ıkı üç çatal peynir yedim.
İnş yarın eksileri görürüz

Gayet iyi

İnşallah cnm ya bende bu hafta gayet başarılı olduğumu düşünüyorum ekmek bile vurmadım ağzıma ki menülerimi görmüşsündür

Günaydın kızlar 3. günümü de başarı ile bitirdim kendimi tebrik ediyorum ilk defa tekrardan eski motivemi yakaladığımı düşnüüyorum ilk gün çok acıktım zorlandım ama diğer iki gün hissetmedim iyiki varsınız destekleriniz var gelelim menüme,

Sabah 2 haşlanmış yumurta 1 bardak süt

Ara 1 sade nescafe

Saat 2ye doğru 1 kase nestle nesfit (bitti paket çok şükür :) )

Ara 2 küçük kuru incir

Akşam 1 büyük kase ton balıklı salata (beyaz lahana-mor lahana-marul-yeşil biber tuz çok azdı limon pulpiber nane ile yaptım)

Su 1,5 litreye yakın

Spor

55 mekik
200 bisiklet hareketi
95 twister hareketi
20 dk yürüyüş

Günaydın kızlar kahvaltım 2 lokma poğaça attım ağzıma o kadar

Kuralları çiğneyemiyoruz cnm bir defa yaptım kabul edilmedi :)
kaptan kuralları cigneme degil esnetme diyelim ve bence.. eger kilo vermislerse tabi bu haftadan listeye ekleyelim..

ay nesfit bitti. Sen de kurtuldin bizde. Yalniz spora ani bir dalis yaptin gipta ile izliyorum. Nasil bu kadar istikrarlisin masallah. Su ilitmak da ise yaramos gorunuyir. Bayagi icmissin. Onumuzdeki hafta icim 2 lt koyalim mi?

Bir de madem bu kadar az kaldik beni spor konusunda durter misin sık sık. Yapamiyorum ya. Kendini mecbur zorunlu hissetmem lazim
Mesela dun 9 dan sonra bostum. Uyumayi sectim cok yorgun oldugum icin. Bufun de sabah 40 dk boslugum vardi ortalik temizlemeyi sectim. Mecbur hissetmem lazim
.

ben 3 hafta bekledim. Ucccccccc koca hafta

elmayi rendeleyip tarcin ceviz az cevirsen tavada olmami yaaa

pisman olmayacaksan git o göbeği salla salla otur..
akşam değildim ama şimdi pişmanım

ben aslında biraz dikkat etsem hemen veririm ama o dikkat etme işini çok yapamıyorum aslında ben en çok gergin, üzgün, sinirliyken çok yerim ve bu olaylar benim en sık yaşadığım duygular o yüzden kilom aldı başın ı gitti

Nasıl bir yemek o işte onlara öncelikle ya yok demeyi öğreneceğiz ya da azaltmayı bence azaltma yolunu seç
çok basit aslında söylrim ama takımdan atmak yok ,içli köftenin hamuru varya işte onu yuvarlak yapıp yumurtada kızartıyorsın yanına salata ve ayran

Ben spor yapmayınca kilo verdiğimi düşünmüyorum spora daha çok ağırlık veriyorum ki şu an az yapıyorum havalar ısınsın daha çok yapıcam düzeni bırakmayayım yeter :)

Suya gelince biraz havalar ılısın 3 litre bile içerim şimdi çok zorlanıyorum :)

Ve sende yapmalısın tabiki sporsuz kilo verilmiyor biliyorsunn hem vücut şekle girer :) yaz geliyor yazz

Bende cnm sıkkınken çok yerim artık kendimi onları yememk için evde bulundurmamayı seçtim

çok basit aslında söylrim ama takımdan atmak yok ,içli köftenin hamuru varya işte onu yuvarlak yapıp yumurtada kızartıyorsın yanına salata ve ayran

Ohh ohh maşallah :) bundan sonra dikkat ediyoruz tabiki

Selam..

Bugun yogun bir gundu;

Sabah iki sosis yumurta bir lokma esmer ekmek domates salatalik

Oglen az mercimek corbasi ve tavuklu salata

Aksam iki tane kasarli firin mantar haslanmis bruksel lahanasi

Aralarda da leblebi atistirdim.

Kizlar regl oldum olacam hala yok. Tatli krizinin dibine vurdum. İki cay kasigi tahin pekmez yedim. Bana misin demiyo. Nutella kavanozuna dusmek istiyorum

73.4 5 gundur wc cikamiyorum regl olcam olamiyorum. İste sonuc bu. Bozmayacağım moralimi aslina bakarsaniz aglamak üzereyim ise gidiyorum. Gerginim kiloya moralim bozuk regl stresi. Evet aglayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…