Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bende adanalıyım:)Nerdesin

Sabahki menum;bir haşlanmış yumurta, çok az peynir,ıkı zeytın,bir ceviz
Ögle;bir dilim ekmek,bir kase mercimek çorbası

İnşallah cnm sen az yemeye çalış yine de

Gayet iyi cnm

Bugun sabah kuru erik kayisi hosafi ictim. Bir saat sonra Bir minicik esmer ekmek kosesi ile sandvic yedim.

Oglen izgara ciger ve yogurt yedim

Aksam 5 6 kasik sebze corbamdan ictim. Pek canim istemedi. Bugunu boyle kapatirim muhtemelen...

Bence guzel ama yine de pilav yiyeceksen de aksam ogunune birakmamani tavsiye ederim

Bugun sabah kuru erik kayisi hosafi ictim. Bir saat sonra Bir minicik esmer ekmek kosesi ile sandvic yedim.

Oglen izgara ciger ve yogurt yedim

Aksam 5 6 kasik sebze corbamdan ictim. Pek canim istemedi. Bugunu boyle kapatirim muhtemelen...

Kızlar akşam uc kaşık tavuk sote,ıkı kaşık bulvur pilavı,bir kepçe mercimek çorbası içtim

Gayet güzel kapanmış günler kızlar

Pilavda ekmek yemediği için çok olmamış

Günaydın kızlar dünü zar zor atlattım çok şükür kaçamaksızz

Sabah 1 kupa sade nescafe

Kahvaltı 1 kase nestle nesfit ballı bademli

Saat 2 gibi 1 kase nestle nesfit ballı bademli

Akşam 2 kepçe ekşili ufak köfte ama köftesi az tuzu ve ekşisi de hiç yoktu desem yeridir suyu ve nohutu fazla olacak şekilde ekmeksiz yedim

Ara 1 bardak şekersiz çay

Su yarım litre bile içemedim malesef boğazım şiş sular soğuk ona da çözüm bugün suyu kaynatıp ılıtıp içeceğim

Spor olarak misafirlikteydik çok bişey yapamadım ama az da olsa var

20 mekik
100 bisiklet hareketi
10 tane squat
30 dk yürüyüş
5 dk leslie

Bence menude hicbir sıkıntı yok. Spor da yapamadim demissin ama bence yapmissin. Ben hic yapamadim dun. Sanirim regl olacagim diye her yerim agriyor ve cok yorgun hissediyorum.

herkese bol eksili günler

burada sabah geç kalkıyor ev ahalisi, ben de tabi bekliyorum mecburen. 12den önce kahvaltı yapamıyorum

sabah yufka ekmeği, köy peyniri ve az yağlı muammara yanında bir bardak süt. çok acıkmıştım duyana kadar yedim malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…