Bende adanalıyım:)Nerdesinayy
kaptanım ben azmü cezm eyledim kilo vercem diye ama adana dayız, düğün yemekleri yapılıyor, saatler tutmuyor,menüleri tutturamıyorum ama yine de belli bir saatten sonra yememeye çalışıyorum. bu hafta sanırım hedef kilomu görememeyeceğim çok üzgünümtatilden sonra daha iyi olaca kadar inşallah.
Hadi bakalım inşallah başarıcazz hedefimi 48 tutmak istiyorum da beceremem bence yaa
ayy
kaptanım ben azmü cezm eyledim kilo vercem diye ama adana dayız, düğün yemekleri yapılıyor, saatler tutmuyor,menüleri tutturamıyorum ama yine de belli bir saatten sonra yememeye çalışıyorum. bu hafta sanırım hedef kilomu görememeyeceğim çok üzgünümtatilden sonra daha iyi olaca kadar inşallah.
ayy
Sabahki menum;bir haşlanmış yumurta, çok az peynir,ıkı zeytın,bir ceviz
Ögle;bir dilim ekmek,bir kase mercimek çorbası
48mii :) boyun kac ki
48mii :) boyun kac ki
Evet haklısın ama annem yapınca dayanamıyorumBence guzel ama yine de pilav yiyeceksen de aksam ogunune birakmamani tavsiye ederim
Benım kilo vermem durdu mu acaba ya boyum 1.73. 62 olmak istiyorum ama
Bugun sabah kuru erik kayisi hosafi ictim. Bir saat sonra Bir minicik esmer ekmek kosesi ile sandvic yedim.
Oglen izgara ciger ve yogurt yedim
Aksam 5 6 kasik sebze corbamdan ictim. Pek canim istemedi. Bugunu boyle kapatirim muhtemelen...
Kızlar akşam uc kaşık tavuk sote,ıkı kaşık bulvur pilavı,bir kepçe mercimek çorbası içtim
Bence menude hicbir sıkıntı yok. Spor da yapamadim demissin ama bence yapmissin. Ben hic yapamadim dun. Sanirim regl olacagim diye her yerim agriyor ve cok yorgun hissediyorum.Günaydın kızlar dünü zar zor atlattım çok şükür kaçamaksızz
Sabah 1 kupa sade nescafe
Kahvaltı 1 kase nestle nesfit ballı bademli
Saat 2 gibi 1 kase nestle nesfit ballı bademli
Akşam 2 kepçe ekşili ufak köfte ama köftesi az tuzu ve ekşisi de hiç yoktu desem yeridir suyu ve nohutu fazla olacak şekilde ekmeksiz yedim
Ara 1 bardak şekersiz çay
Su yarım litre bile içemedim malesef boğazım şiş sular soğuk ona da çözüm bugün suyu kaynatıp ılıtıp içeceğim
Spor olarak misafirlikteydik çok bişey yapamadım ama az da olsa var
20 mekik
100 bisiklet hareketi
10 tane squat
30 dk yürüyüş
5 dk leslie
Bence menude hicbir sıkıntı yok. Spor da yapamadim demissin ama bence yapmissin. Ben hic yapamadim dun. Sanirim regl olacagim diye her yerim agriyor ve cok yorgun hissediyorum.
Massallah sana :))Çünkü ben spora başlayınca bayağı yapıyorum ya az geldi bana o yüzden
valla pek bilmiyorum adanayı ama Çukurova ilçesi onu biliyorum :) 2Bende adanalıyım:)Nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?