herkese bol eksili günler
burada sabah geç kalkıyor ev ahalisi, ben de tabi bekliyorum mecburen. 12den önce kahvaltı yapamıyorum
sabah yufka ekmeği, köy peyniri ve az yağlı muammara yanında bir bardak süt. çok acıkmıştım duyana kadar yedim malesef
Slm kızlar sabah;bir haşlanmış yumurta, çok az peynir,ıkı ceviz,4 zeytin,yarım muz
Öğle;bir tabak pırasa,bir kase yogurt
Ara;iki gün kurusu,bir ceviz
Bugunku menum; sabah yagsiz tavada salamli yumurta domates tuzsuz lor ekmek yemedim
Oglen bir kasik kuskus salatasi yogurt
Aksamustu; nesfitin bir 90kalorilik gofret gibi biseyi var. İki lokma ondan yedim. Tamami 90 kalori ise ben ondan 40kalori falan almisimdir :)
Aksam haslanmis karnabahar buruksel lahanasi sarimsakli yogurt
Leslie ile 1 mil yurudum.
Gunaydin kizlar. Nasiliz bugun? Ben hastaligi iyiden iyiye atlattim sukur. Gerci dün dondum ama yeniden olmam diye umud ediyorum.
Ruyamda takimimizi gordum. Aglayacaktim. Sadece ben gozukuyordum listede. Digerlerinin yaninda kirmizi kirmixi ayrildi yaziyordu
Kaptan... su nestle nesfite bu kadar dusmen iyi mim yani guje saglikli baslamak amenna ama oglen de ondan yiyorsun...
Neeeyyyy. Tudel kahverengi tytz nickleri de ceviremiyorum ki.. onlari da al ya... ben musteri bulamadim daha. Simdi transfer teklifleriyle takimlari mi gezsem acabaZaten şu an listede sen varsın doğru
Neeeyyyy. Tudel kahverengi tytz nickleri de ceviremiyorum ki.. onlari da al ya... ben musteri bulamadim daha. Simdi transfer teklifleriyle takimlari mi gezsem acaba
en listede degil miyim ki anlamadim ben :)Kahverengi bu hafta ya da diğer hafta girecek listeye tudeel de izne ayrıldığı kiloya gelerek girebilir zety de bu hafta sanırım bilmiyorm bakıcam belki bende girerim listeye :)
3. Takima gel :) bir kaptanlari var. Cok iyi..:)Kahverengi bu hafta ya da diğer hafta girecek listeye tudeel de izne ayrıldığı kiloya gelerek girebilir zety de bu hafta sanırım bilmiyorm bakıcam belki bende girerim listeye :)
ben de geldim ne yapacam şimdi şu saat olmuş daha kahvaltı yapmadım3. Takima gel :) bir kaptanlari var. Cok iyi..:)
Sen dogur yorgun annaneler 2 ye katlanacak. Hamilelikten once gitsin su kilolarinben de geldim ne yapacam şimdi şu saat olmuş daha kahvaltı yapmadımevime azda olsa düzen getirdiniz bayan anneanne kılık lı , şu yeme işine de getirseniz hmmm ne dersiniz
Evet gitsin gitsinSen dogur yorgun annaneler 2 ye katlanacak. Hamilelikten once gitsin su kilolarin
Cok iyiKızlar slm nasılsınız sabah;bir haşlanmış yumurta,çok küçük tulum peyniri, ıkı zeytın,yarım muz
Öğle;bir kase mercimek çorbası,yarım dılım ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?