Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Çok olmuş sanki biraz

Bugunku menum; sabah yagsiz tavada salamli yumurta domates tuzsuz lor ekmek yemedim

Oglen bir kasik kuskus salatasi yogurt

Aksamustu; nesfitin bir 90kalorilik gofret gibi biseyi var. İki lokma ondan yedim. Tamami 90 kalori ise ben ondan 40kalori falan almisimdir :)

Aksam haslanmis karnabahar buruksel lahanasi sarimsakli yogurt

Leslie ile 1 mil yurudum.

Gayet güzel cnm

Günaydın kızlar 2. günümü de çok şükür atlattım :)

Sabah 1 kase nestle nesfit

Ara 1 kupa tarçınlı karanfilli yeşil çay

Ara 1 kupa sade nescafe

Saat 2 gibi 1 kase nestle nesfit

Ara 1 kupa şekersiz çay

Akşam 1 kase pulbiberli zencefilli yoğurt 2 haşlanmış yumurta

Ara 1 bardak ayran

Su çok şükür bugün düne göre iyiydim 1,5 ltre

Spor

20 mekik
30 dk yürüyüş
150 bisiklet hareketi
80 twister hareketi

Gunaydin kizlar. Nasiliz bugun? Ben hastaligi iyiden iyiye atlattim sukur. Gerci dün dondum ama yeniden olmam diye umud ediyorum.

Ruyamda takimimizi gordum. Aglayacaktim. Sadece ben gozukuyordum listede. Digerlerinin yaninda kirmizi kirmixi ayrildi yaziyordu

Kaptan... su nestle nesfite bu kadar dusmen iyi mim yani guje saglikli baslamak amenna ama oglen de ondan yiyorsun...

Zaten şu an listede sen varsın doğru

Kaptan... su nestle nesfite bu kadar dusmen iyi mim yani guje saglikli baslamak amenna ama oglen de ondan yiyorsun...

Sadece bu hafta öyle bugün kahvaltıya onla başlamadım mesela hani yiyeceğim şeyleri ayarlayana kdar günü kurtarıyor ayrıca tadı çok güzel :)

Zaten şu an listede sen varsın doğru
Neeeyyyy. Tudel kahverengi tytz nickleri de ceviremiyorum ki.. onlari da al ya... ben musteri bulamadim daha. Simdi transfer teklifleriyle takimlari mi gezsem acaba

Neeeyyyy. Tudel kahverengi tytz nickleri de ceviremiyorum ki.. onlari da al ya... ben musteri bulamadim daha. Simdi transfer teklifleriyle takimlari mi gezsem acaba

Kahverengi bu hafta ya da diğer hafta girecek listeye tudeel de izne ayrıldığı kiloya gelerek girebilir zety de bu hafta sanırım bilmiyorm bakıcam belki bende girerim listeye :)

Zat
Kahverengi bu hafta ya da diğer hafta girecek listeye tudeel de izne ayrıldığı kiloya gelerek girebilir zety de bu hafta sanırım bilmiyorm bakıcam belki bende girerim listeye :)
en listede degil miyim ki anlamadim ben :)

3. Takima gel :) bir kaptanlari var. Cok iyi..:)

3. Takima gel :) bir kaptanlari var. Cok iyi..:)
ben de geldim ne yapacam şimdi şu saat olmuş daha kahvaltı yapmadımevime azda olsa düzen getirdiniz bayan anneanne kılık lı, şu yeme işine de getirseniz hmmm ne dersiniz

ben de geldim ne yapacam şimdi şu saat olmuş daha kahvaltı yapmadımevime azda olsa düzen getirdiniz bayan anneanne kılık lı, şu yeme işine de getirseniz hmmm ne dersiniz
Sen dogur yorgun annaneler 2 ye katlanacak. Hamilelikten once gitsin su kilolarin

Sen dogur yorgun annaneler 2 ye katlanacak. Hamilelikten once gitsin su kilolarin
Evet gitsin gitsinbi ara diyetisyene gidip dört kilo vermiştim ayyy ne güzeldi o gün bu gün değil de cuma bildirim yapıp başlayayım kızı yine sübyana yollama çalışması yapacam inşallah gider bu defa bende yürüyüş yaparım bu vasıtayla

Kızlar slm nasılsınız sabah;bir haşlanmış yumurta,çok küçük tulum peyniri, ıkı zeytın,yarım muz
Öğle;bir kase mercimek çorbası,yarım dılım ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…