Merhaba kizlar nasilsiniz :)
Is guc kaptanim. Bir yandan evlilik bir yandan diyet spor. 71.5i gordum sonunda. Biraz psikolojik olarak verememeye baslamsm onu gordm.burda sanirim kendimi bir yarista olarak gorunce ve ille de basarili olcam die kendime baski yapinca.vucut etkilenmis bundan.Merhaba cnm çok şükür iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor
Is guc kaptanim. Bir yandan evlilik bir yandan diyet spor. 71.5i gordum sonunda. Biraz psikolojik olarak verememeye baslamsm onu gordm.burda sanirim kendimi bir yarista olarak gorunce ve ille de basarili olcam die kendime baski yapinca.vucut etkilenmis bundan.
Sen nasilsin.sanki moralin bozuk gibi.hersey yolunda mi. Yapabilcegim birsey var mi.
Kiyamam ya.neler oldu sana oyle.anlatmak istersen her zaman dinleriz kaptanimBen demiştim sana psikolojik olarak veremiyorsun diye :) güzel sonuçlar gördüğüne sevindim :)
Bana gelince bilmiyorum moralim bozuk mu değil mi karmaşık bir kaos içindeyim bu hafta inşallah düzene girer
Kizlar ben yulaf ezmesi yiyorum bazen.tavsiye ederim sizede.eger ogle yemeginde beni artiya gtrecek seyler varsa. Cekmecemde yulaf ezmesi biraktm biras.yogurdun icine koyuyorm oglen.biraz cig badem ve kuru kayisi.onu yiyorm.tok tutuyor.ve bagirsaklara faydali.
Birde sabahlari hamurisi yemek istemezseniz.
2adet marul biraz maydoniz biraz dereotu ince ince dograyin.1kasik lor peyniri atin icine.hafif pulbiber. Icine 2 3 adet zeytin atin.saklama kabinda isyerine gtrebilirsnz.
Kiyamam ya.neler oldu sana oyle.anlatmak istersen her zaman dinleriz kaptanim
Bazen daha fazladir hersey bir esikten atlar insan demis sezen aksu.cok dogru soylemis. Bu donemlerde biraz disaridan bakmak lazim.derin bir nefes almak lazim.bu cikmazlar oluyor malesef. Inisler cikislar. Kendini mutlu edecek birseyler yap kendine zaman ayir.mesela guzel bir yabanci diziye baslayabilirsin.kafani dagitir hem. Hemde bizim diziler gibi aci dramdan baska bilimsel falan konularda oluyor.kafan dagilir.:)Zaten bende sorunumu bir çözsem sorun mu değil mi onu da bilmiyorum sadece düşünceler içinde boğuluyorum ya kendimi çekip kurtarıcam ya da çekicem ortadayım sanırımm
Bazen daha fazladir hersey bir esikten atlar insan demis sezen aksu.cok dogru soylemis. Bu donemlerde biraz disaridan bakmak lazim.derin bir nefes almak lazim.bu cikmazlar oluyor malesef. Inisler cikislar. Kendini mutlu edecek birseyler yap kendine zaman ayir.mesela guzel bir yabanci diziye baslayabilirsin.kafani dagitir hem. Hemde bizim diziler gibi aci dramdan baska bilimsel falan konularda oluyor.kafan dagilir.:)
hos geldin chem. Ayni biraktigin gibiyiz. Ne eksik ne fazla.. sen nasilsinMerhaba kizlar nasilsiniz :)
o zaman benim agri ondan demekki. Ise basladim daha cok insan daha cok sorun daha cok dusunce. Sonra evdeki durumlar. Ah insan nasil nefes alir. Bu kilo meselesini de taktim kafaya. Cok elzem gibi kendime is cikarip duruyorumTabi düşünceler çok ağrı yapar şu an bende olduğu gibi
hayirlisi olsun ya. Sendeki durum beni de yokluyor ara sira. Yapmak istediklerim benden yapmam istenenler ve olmasi gerekenlerin sebep oldugi bir kaos bu. Sana tavsiyem sadece mutlu oldugun seyleri yap. Evli ve cocukliyken bu pek mumkun olmuyor. Ama mumkun mertebe bunu yapabilirsun...Zaten bende sorunumu bir çözsem sorun mu değil mi onu da bilmiyorum sadece düşünceler içinde boğuluyorum ya kendimi çekip kurtarıcam ya da çekicem ortadayım sanırımm
Merhaba arkadaşlar üç gün önce yine burada bir takıma katilmak istediğini yazdım ve birine davet edildim. Fakat takimda hemen hemen hic kimse sohbet etmiyor menü yazıp yorumlamıyor. Ben ciddi manada motive olmuşken bunu kaybetmek istemiyorum. Aktif ve benim motivasyonunu daha da arttıracak ve menümü olumlu olumsuz yorumlayacak takıma katılmak istiyorum. Boyum 165, kilom77,5 hedefim 10 kilo vermek.
Kilo alma nedenim.
3 ay önce 5 aylık hamileyken bebeğimi kaybettim ve sıkıntı ve stresten fazla yedim. Simdi 10 kilo fazlam var. Nisana kadar hepsini vermek niyetindeyim inşallah.
Selam arkadaşlar,
Ben cuma günü 3. Grupta başladım ama orası pek aktif olmadığından pek motive olamadım ve buraya transfer oldum.
34 yaşındayım
66 kg
Hedef 55
1.58 boy
Bir bebeğim var (2,5)
Herkese hayırlı sabahlar. Davet edildim ve geldim. 4 gün önce başka bir takıma girdim ama aktif olmadiklari için ayrıldım. Bundan sonra inşallah burada sizlerle yoluma devam etmek istiyorum.
165 boy, 77,5 kilo hedef 10 kilo vermek
merhaba canım sende benimle ayni gurupta idin. İnşallah burada daha iyi motive oluruz.
E eatmeatroslee @Sevimasi @Flygkts kızlar sizleri hiç göremiyorum aktif değilsiniz sonra da grup aktif değil diyorsunuz önce siz bir çaba gösterin de ondan sonra aktif olup olmadığına karar verin inş istediğiniz sonuçlara ulaşırsınız
NAVLEE sende bütün hafta yoktun bugün varsın daha özen gösterirsen sevinirim yoksa seni de elemek zorunda kalacağım
hayirlisi olsun ya. Sendeki durum beni de yokluyor ara sira. Yapmak istediklerim benden yapmam istenenler ve olmasi gerekenlerin sebep oldugi bir kaos bu. Sana tavsiyem sadece mutlu oldugun seyleri yap. Evli ve cocukliyken bu pek mumkun olmuyor. Ama mumkun mertebe bunu yapabilirsun...
Kaptanim bosuna alintilama. Arkadaslar baska bir yere gecmisler. Ama keske gecmeden sana da haber verselerdi. Sen de buradalar diye dusunmezdin. Hayirlisi
Ben buraya yazmıştım başla gruba geçeceğimi 8. Gruptayım şimdi, 1,5 kg vermişim bile :))) sevimasi de orda
chentiq iyiyim sen nasilsin. Tespitlerin dogru.evliyken ve cocukluyken bazi seyler daha zor. Benim gozumde evlilik zaten kadinin yukunun carpi 2 olmasi.cunku ulkemizde erkekler kendi kendilerine yetebilen insan niteliginde yetistirilmiyor malesef.ve bir gun oglum olursa aala boyle yetistirmicem:)
cok guzel bilgiler paylasiyordun. Ben oraya yazdiklarini okumaya gelsem kaybolurum. Iyisimi takip edeyim. Makaleleriji cok begenmistim. Su terapisinde 4 bardak olmasa da 3 bardaga geldim.Ben buraya yazmıştım başla gruba geçeceğimi 8. Gruptayım şimdi, 1,5 kg vermişim bile :))) sevimasi de orda
iyi diyelim iyi olalim. Hem kiz hem erkek yapsin. Yorulmasin analarimiz.chentiq iyiyim sen nasilsin. Tespitlerin dogru.evliyken ve cocukluyken bazi seyler daha zor. Benim gozumde evlilik zaten kadinin yukunun carpi 2 olmasi.cunku ulkemizde erkekler kendi kendilerine yetebilen insan niteliginde yetistirilmiyor malesef.ve bir gun oglum olursa aala boyle yetistirmicem:)
kaptanim hayirdir. Neyin ceremesini cekiyorsun de hele..Aynen bu erkekler ağa paşa olarak yetişritiliyor ve ceremesini biz çekiyoruz anaları yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?