Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kimse yok derken bizden baska kimse yok. Yeni gelenler de geri gittiler. Bence az olmasi daha iyi ama. Insan gene de azim istiyor.. kalabalik gruplar da yoruyor beni..
Bende takıp edemıyorum aslında kım kımdı dıye ama yinede bi ses oluyor işte

Bende takıp edemıyorum aslında kım kımdı dıye ama yinede bi ses oluyor işte
Bizim gibi az olan iki grup birlesebilir. Ben de suresiz izne mi ciksam diye dusunuyorum. Hakkaten motive olamiyorum.

Bizim gibi az olan iki grup birlesebilir. Ben de suresiz izne mi ciksam diye dusunuyorum. Hakkaten motive olamiyorum.
Valla acikcasi burasi bi kalabaliklastiginda kime cevap verecegimi sasirdim. Kimseyi tanimadigimdan da bisey diyemedim. Biz bize yetelim ama yaa yapmayin oyle :) sen de gitme chentiq buradayiz iste. Diyetteyiz zayifliyoruz. Arada konusuyoruz. Hayatimizi buranin uzerinde de donduremeyiz. Yarin tarti gunu bosverin simdi bunlari :) kimler sevindirecek bakalim. Ben gecen haftaki kilomu hatirlamasam da iddaliyim :)))

Yarın bildirim günü ve baskülle karşılaşmak istemiyorum ya

Hiç özenmediğim kadar özendım bu hafta hergün salona gittim dikkatli yedim ama bilmiyorum çok az veriyorum artık.akşam yemegi bile yemedim öglen kaçamak yaptım dıye.acaba durdu mu vermem noldu anlamadımda
Moralini bozma sakin benim de yavasladigi hatta 1 kilo aldığım bile oldu. Hareket edip aksam az yediysen zayiflamaman mumkun bile degilll

Gunaydin kaptan.
Bu hafta surpriz hedeflemistim. Ptesi gunu 63.2 cikmistim. Ama sali gunu hastalaninca onun sisk8nligiyle 64 ciktum bugun malesef.

dusunceler cok evet. Sorumluluk cok. Ama dusunceler agri yapar mi ki?

Bu arada takim nasil kapanir? Ben korkuyorum takimi kaparlarsa diye... yeni gelenler de yazmamis hic...

Tabi düşünceler çok ağrı yapar şu an bende olduğu gibi

***3.takım 504.etap free listesi***

tudeel: (64,4/64/0,4/%0,62) 472.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü
cylnslymn: (84/84/0/%0) 499.etapta diskalifiye olan üye geri döndü

***3. Takım 504.Etap***

chentiq: (63,9/64/+0,1/%-0,16)
Zety: (70,9///%)

3.Takım ortalaması : %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…