Bende takıp edemıyorum aslında kım kımdı dıye ama yinede bi ses oluyor işteKimse yok derken bizden baska kimse yok. Yeni gelenler de geri gittiler. Bence az olmasi daha iyi ama. Insan gene de azim istiyor.. kalabalik gruplar da yoruyor beni..
Bizim gibi az olan iki grup birlesebilir. Ben de suresiz izne mi ciksam diye dusunuyorum. Hakkaten motive olamiyorum.Bende takıp edemıyorum aslında kım kımdı dıye ama yinede bi ses oluyor işte
Valla acikcasi burasi bi kalabaliklastiginda kime cevap verecegimi sasirdim. Kimseyi tanimadigimdan da bisey diyemedim. Biz bize yetelim ama yaa yapmayin oyle :) sen de gitmeBizim gibi az olan iki grup birlesebilir. Ben de suresiz izne mi ciksam diye dusunuyorum. Hakkaten motive olamiyorum.
Hiç özenmediğim kadar özendım bu hafta hergün salona gittim dikkatli yedim ama bilmiyorum çok az veriyorum artık.akşam yemegi bile yemedim öglen kaçamak yaptım dıye.acaba durdu mu vermem noldu anlamadımda
Niye kiiiiYarın bildirim günü ve baskülle karşılaşmak istemiyorum ya
Moralini bozma sakin benim de yavasladigi hatta 1 kilo aldığım bile oldu. Hareket edip aksam az yediysen zayiflamaman mumkun bile degilllHiç özenmediğim kadar özendım bu hafta hergün salona gittim dikkatli yedim ama bilmiyorum çok az veriyorum artık.akşam yemegi bile yemedim öglen kaçamak yaptım dıye.acaba durdu mu vermem noldu anlamadımda
Hiç dikkat edemedim bu hafta hatta sinir bi haftaydı fazla bile yedimNiye kiiii
Hmmm. Belki tarti seni sasirtir :)Hiç dikkat edemedim bu hafta hatta sinir bi haftaydı fazla bile yedim
keşkeeeeHmmm. Belki tarti seni sasirtir :)
dusunceler cok evet. Sorumluluk cok. Ama dusunceler agri yapar mi ki?
Bu arada takim nasil kapanir? Ben korkuyorum takimi kaparlarsa diye... yeni gelenler de yazmamis hic...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?