- 8 Ocak 2017
- 722
- 1.023
- 28
- 35
Tesekkur ederim canim benim merkez ussunde degilim ama yakinim. Biz de saglam sallaniyoruz. 99depremzedesi olarak fobi sozkonusu. 3gundur uyku yokAllah beterinden korusun geçmiş olsun canım
Kahvalti icin iyi bir menu. Afiyet olsun.Günaydın kızlar:)
Kahvaltıda;bir haşlanmış yumurta,5 zeytin,50 gr beyaz peynir,iki gün kurusu,Yeşil çay,iki tane çekirdekli galeta (incecik olanlar var ya ondan)
Sadece onu yediysen ogle yemegi icin sutle hic fena bir menu olmaz. Bol vitaminli cunkuBen onu öğle yemeği niyetine yediğim için paketi bitirdim ama bayağı şekerli geldi bana süt içtim yanında o yüzden
Gecen tvde izlemiştim bu uyutma işini:)değişik bişeBugunku menum;
Standart kahvaltim
Oglen; karnabahar yemegi yogurt
Aksam; brokoli kucuk porsiyon ve iki yemek kasigi incir uyutmasi (incir uyutmasi sutun kuru incirle mayalandirilmasi :). )
Annem hep yapar keci sutu ile. Normalinde seker de koyuyordu ama benimkine koymadi bu sefer. Sadece incirin sekeri var. Tek yemelik kavanozlara minicik minicik yapiyor. Cok faydali tavsiye ederimGecen tvde izlemiştim bu uyutma işini:)değişik bişe
Guzel menuu :)Kızlar akşam;balık,salata,üç çatal karides güveç,zero
1 saat yürüyüş,5 dk eliptik,20 mekik
Zaten incirin kendi şekeri var iyi yapmışsın afiyet olsun:)Annem hep yapar keci sutu ile. Normalinde seker de koyuyordu ama benimkine koymadi bu sefer. Sadece incirin sekeri var. Tek yemelik kavanozlara minicik minicik yapiyor. Cok faydali tavsiye ederim
Nasil yapiyor? Benim de bar minik kavanozlarim. Bir de dag incirim var.Annem hep yapar keci sutu ile. Normalinde seker de koyuyordu ama benimkine koymadi bu sefer. Sadece incirin sekeri var. Tek yemelik kavanozlara minicik minicik yapiyor. Cok faydali tavsiye ederim
dusunceler cok evet. Sorumluluk cok. Ama dusunceler agri yapar mi ki?Ah sanki beni anlattın bir ara bende de böyleydi herkes doktora git diyordu bende aynı şeyi diyordum başım ağrıyor mu dicem diye ama benim ki 10 günden fazla sürmüştü aslında benk onu sadece kafam düşüncelerle dolu olduğu için psikolojik olduğunu biliyordum ama bunu kimseye diyemiyordum belki seninki de öyledir
Annem yapiyor bir sorayim yazarım :) nette de bircok tarif mevcut canim benim cok kolay gorunuyor:)Nasil yapiyor? Benim de bar minik kavanozlarim. Bir de dag incirim var.
Cidden kımse yokdusunceler cok evet. Sorumluluk cok. Ama dusunceler agri yapar mi ki?
Bu arada takim nasil kapanir? Ben korkuyorum takimi kaparlarsa diye... yeni gelenler de yazmamis hic...
Aaa askolsun ben hep burdayim :)Cidden kımse yok
Aaa askolsun ben hep burdayim :)
Sadece biz varız zaten biraz daha kalabalık olsak iyi olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?