Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bugunku menum;
Standart kahvaltim

Oglen; karnabahar yemegi yogurt

Aksam; brokoli kucuk porsiyon ve iki yemek kasigi incir uyutmasi (incir uyutmasi sutun kuru incirle mayalandirilmasi :). )

Gecen tvde izlemiştim bu uyutma işini:)değişik bişe
Annem hep yapar keci sutu ile. Normalinde seker de koyuyordu ama benimkine koymadi bu sefer. Sadece incirin sekeri var. Tek yemelik kavanozlara minicik minicik yapiyor. Cok faydali tavsiye ederim

Gunaydinnn zayiflama grubuu!! Gunaydin bir kac ay sonra cok guzel gorunecek kizlarr bayanlarr :) nasilsiniz bakalim!!

Benim tartim kotu ptesi sabah 63.2 yi gordum. Hatta bir yigin hedef yaptim. Ama bu sabah 64. Ciktim. Siskinligim var malum sebepten. Tartida dusuk cikaracak bir yontem biliyor musunuz

Annem hep yapar keci sutu ile. Normalinde seker de koyuyordu ama benimkine koymadi bu sefer. Sadece incirin sekeri var. Tek yemelik kavanozlara minicik minicik yapiyor. Cok faydali tavsiye ederim
Nasil yapiyor? Benim de bar minik kavanozlarim. Bir de dag incirim var.

Slm kızlar sabah;yarım haşlanmış yumurta,ıkı t.k tahin,avuç içi kadar pide,tulum peyniri,iki ceviz
Ögle;gezmedeydım kızlar kaçırdım biraz,üç çatal havuçlu salata,üç çatal patates salatası,bir buçuk börek
1 saat yürüyüş,20 mekik

dusunceler cok evet. Sorumluluk cok. Ama dusunceler agri yapar mi ki?

Bu arada takim nasil kapanir? Ben korkuyorum takimi kaparlarsa diye... yeni gelenler de yazmamis hic...

İncir uyutmasi

Bir kilo sut (yogurt mayalama sicakligi. Serce parmaginizi soktugunuzda parmaginiz hafif yanacak) 10 12 tane incir sicak suda yarim saat bekletilecek.

İncirler minik minik dogranir incirin yarisi sutun yarisiyla birlestirilir el blendiri ile ezilir. Sonra hepsi birden karistirilir. Kucuk kavonozlara ya da kaselere paylastirilir uzerinde azıcık bosluk birakilarak koyulur. Hepsi bir tepsiye dizilir ustune baska bir tepsi kapatilip yogurt mayalar gibi sarilir. 5 6 saat bekletilir. Buzdolabina konur bir gece de buzdolabinda bekletilir. Sonra afiyetle yeniirr :)

chentiq

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…