- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Cinsiyetcilikten nefret ederim.oyuzden bi tarafin surekli torpilli gecinmesi uyuz eder beni.evliligimde de adalet uzerinedir.oyle cok aman kocam vah kocam modunda biri degilimdir.ben yapabiliyorsam o da yapabilir. Allaha sukurler olsun el vermis ayak vermis. Hepimiz kendimize bakabilecek insanlariz.oyuzden cocuk yetistirirken lutfen cinsiyetci olmayalim:)Aynen bu erkekler ağa paşa olarak yetişritiliyor ve ceremesini biz çekiyoruz anaları yüzünden
Cinsiyetcilikten nefret ederim.oyuzden bi tarafin surekli torpilli gecinmesi uyuz eder beni.evliligimde de adalet uzerinedir.oyle cok aman kocam vah kocam modunda biri degilimdir.ben yapabiliyorsam o da yapabilir. Allaha sukurler olsun el vermis ayak vermis. Hepimiz kendimize bakabilecek insanlariz.oyuzden cocuk yetistirirken lutfen cinsiyetci olmayalim:)
Kendinize iyi bakin kizlar.son 5 6 kilo benim icin. Artik yoruldum cunku. 1.69 boy 71.5kilodaym. 65olmak bana iyi gelir diye dusunuyorum.arada rahatsiz ederim grubu artik:)
Hoscakalin sevgiyle kalin
kaptanim hayirdir. Neyin ceremesini cekiyorsun de hele..
Sagligindan onemli hicbisey olamaZ bu hayatta oyle dusun canim benimZaten bende sorunumu bir çözsem sorun mu değil mi onu da bilmiyorum sadece düşünceler içinde boğuluyorum ya kendimi çekip kurtarıcam ya da çekicem ortadayım sanırımm
Sagligindan onemli hicbisey olamaZ bu hayatta oyle dusun canim benim
Bu hafta her yerden elendim vallaha :))))kaynanam amaliyat oldu maalesef bi geceleri girdim oda yorgun değilsem kusura bakma canım ele beni:))))@eatmeat @roslee @Sevimasi @Flygkts kızlar sizleri hiç göremiyorum aktif değilsiniz sonra da grup aktif değil diyorsunuz önce siz bir çaba gösterin de ondan sonra aktif olup olmadığına karar verin inş istediğiniz sonuçlara ulaşırsınız
NAVLEE sende bütün hafta yoktun bugün varsın daha özen gösterirsen sevinirim yoksa seni de elemek zorunda kalacağım
Eki Görüntüle 1951832
Çok fena yoruldum bugun.2.5 saat yürüdüm
Eki Görüntüle 1951832
Çok fena yoruldum bugun.2.5 saat yürüdüm
Bu hafta her yerden elendim vallaha :))))kaynanam amaliyat oldu maalesef bi geceleri girdim oda yorgun değilsem kusura bakma canım ele beni:))))
Yasasin o zaman! :)Süper oldu cnm bu :)
Bu arada artık listedesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?