Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aynen bu erkekler ağa paşa olarak yetişritiliyor ve ceremesini biz çekiyoruz anaları yüzünden
Cinsiyetcilikten nefret ederim.oyuzden bi tarafin surekli torpilli gecinmesi uyuz eder beni.evliligimde de adalet uzerinedir.oyle cok aman kocam vah kocam modunda biri degilimdir.ben yapabiliyorsam o da yapabilir. Allaha sukurler olsun el vermis ayak vermis. Hepimiz kendimize bakabilecek insanlariz.oyuzden cocuk yetistirirken lutfen cinsiyetci olmayalim:)

Kendinize iyi bakin kizlar.son 5 6 kilo benim icin. Artik yoruldum cunku. 1.69 boy 71.5kilodaym. 65olmak bana iyi gelir diye dusunuyorum.arada rahatsiz ederim grubu artik:)
Hoscakalin sevgiyle kalin

Ne tasadüf bende cinsiyetçilikten nefret ederim ama hep karşıma böylesi denk geliyor demek kii

Kendinize iyi bakin kizlar.son 5 6 kilo benim icin. Artik yoruldum cunku. 1.69 boy 71.5kilodaym. 65olmak bana iyi gelir diye dusunuyorum.arada rahatsiz ederim grubu artik:)
Hoscakalin sevgiyle kalin

Rahatsızlık ne demek canım hep gel iyi oluyor

kaptanim hayirdir. Neyin ceremesini cekiyorsun de hele..

Aslında cereme demeyelim de ortada bişey yokken çok cinsiyetçi laflar duyabiliyorum kafam biraz karışık şu günlerde hata yapmak istemiyorum ama bir yandan da emin olamıyorum

Zaten bende sorunumu bir çözsem sorun mu değil mi onu da bilmiyorum sadece düşünceler içinde boğuluyorum ya kendimi çekip kurtarıcam ya da çekicem ortadayım sanırımm
Sagligindan onemli hicbisey olamaZ bu hayatta oyle dusun canim benim

***3. Takım 504.Etap***

chentiq: (63,9/64/+0,1/%-0,16)
Zety: (70,9///%)
Kahverengi211: (73,4/70,2/3,2/%4,36) yeni üye başl trh 14.01.2017 başl kg 74,5 hedef kg 60

3.Takım ortalaması : %

Zety nerelerdesin cnm

***3. Takım 504.Etap***

chentiq: (63,9/64/+0,1/%-0,16)
Zety: (70,9///%) bildirimsiz kendi isteği ile ayrıldı
Kahverengi211: (73,4/70,2/3,2/%4,36) yeni üye başl trh 14.01.2017 başl kg 74,5 hedef kg 60

3.Takım ortalaması : % 1,400

Bu hafta her yerden elendim vallaha :))))kaynanam amaliyat oldu maalesef bi geceleri girdim oda yorgun değilsem kusura bakma canım ele beni:))))

Günaydın kızlar nasıl gidiyor grubumuzda az kişi kaldık biliyorsunuz yeni üyelerde kaçıyor devamlı motive olamayız diye grubu canlandıralm biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…