OLSUN TATLIM ALALIM ARTIK BU HAFTANIN GÜNAHI YOKGünaydınn kızlar bol eksili yni bir haftamız olsun
kaptanım bence beni bu hafta alma listeye niye anlamadım ama ben 56,9 çıktım bugün geceki sporlar mı ödem yaptı erken mi tartıldım anlamadım bende
HARİKASIN BİTANEM SÜPERRHenüz 2.günümu bitirmiştim, adet döneminde olmama rağmen -800 Gr, yani 73,8 i gördüm sabah tartıda, -%1,07
bu hafta benimlesin tatlım birlikte yıkıcaz ortalığı varmısınGünaydın kızlar maalesef sabit kilom
Varım tabiki:)ama pazartesiden itibaren spor yapamam artık. h.sonuna yaparım yıne eskısı gibibu hafta benimlesin tatlım birlikte yıkıcaz ortalığı varmısın
KIZLAR İŞTEYİM BİRAZ YOĞUN
ZEROCUM SEN KENDİNİ EKLE BEBĞİM LİSTEYE
UĞRARIRIM BEN GENE
OLSUN CNM ZATEN LİSTE İÇ AÇICI DEĞİLEe artıda eklemese miydim
TAMAM CNM HAFTAYA DAHA İYİ OLACAK BEN GÜVENİYORUM SANAMerhaba, bu hafta da 70.2 kiloyum. İki gundur wcye de cikamiyorum uzgunum
olsun bende yoğunum iki arada derede yaparız bişeylerVarım tabiki:)ama pazartesiden itibaren spor yapamam artık. h.sonuna yaparım yıne eskısı gibi
hayırlı cumalar canımhayırlı cumalar kızlar
umarım tartı yüzünüze gülmüştür
Ben yeni kalktım gece hastalandım midem mahvetti beni ya iyi üşütmüşüm yada yediklerim dokundu
şimdi daha iyiyim.
bende tartıldım amma regl den fazla çıktığımı düşünüyorum şişliği hissediyorum vücudumda
An itibariyle 67.6
hedef cumaya 64.5
kesinlikle kaptanımhayırlı cumalar canım
sen halledersin artıları
kuzu artıyı atmışsın ne güzel işte.. asıl bu hafta coşuyoruzMerhaba, bu hafta da 70.2 kiloyum. İki gundur wcye de cikamiyorum uzgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?