Gülşah kaptaniçem fazlalığı atman en fazla 1hafta sürer haftaya listeye girersin senİzne ayrıldığımdan beri ilk defa tartılıcam yarın ve çok korkuyorum çünkü fena kaçamaklar yaptım buraya gelmeden önce inşallah çok almamısımdırda biranönce dönerim listeye
iyi geceler kaptanım bende erken kalkıcam spora gidecem öğlen, gezmelerden iş yapamadım kaç gündür çamaşır atıyım iki toparlayım eviBenim yatma vaktim geldi
Hepinize iyi geceler
Sabah biraz daha erken kalkıcam malum tartı var biraz ödem atayım
Listede olan olmayan herkes kilosunu bildirsin sabah olur mu
günaydın tatlımgıslaaaaar günaydınhayırlı cumalar olsun
ben tartıldım siz ne yaptınız?
ne zaman yazıcaz
Günaydın kızlar hemencik tanışalım ben ceylan izmir liyim burdur gelinim. Guzelligimden bahsetmeme gerek yok sanırım izmir liyim deyince anlaşılıyordurcanım hoşgeldin takımımızı renklendirelim dedik birazseninle tanışmadık galiba ben dilek çiçeği burnunda çıtır mezun da diyebilirsin:)
evet cnm regli dönemine göre gayet iyi74,1
adetliyim ve sadece 3 gündür dikkat ediyorum bence gayet iyi :)
menun oldum ceylancımGünaydın kızlar hemencik tanışalım ben ceylan izmir liyim burdur gelinim. Guzelligimden bahsetmeme gerek yok sanırım izmir liyim deyince anlaşılıyordur83 kilo bi siskoyum hala bu takımın en kilolu üyesiyim 160 boyunda hedef kilom 55 belki 50 yaparım bu psikolojime bağlı :) ayrıca bu haftaki kilom 83
Bende burdur da okudum gelmişken bikoca bulayım dedim canım ama mezun olmama 2 ay kala buldum kocayı da 2.5 sene sonrada gelin olarak geldim bu sehremenun oldum ceylancım
anlaşılmaz mı
bende gülşah cnm
olsun canım ziyanı yok itinayla zayıflatırız
bende ıspartada okudum üni burdura gelip gitmiştim
Allahım daha iyi etsin inşallah zerom
bende yarın az bi ıspanak vardı onu kavurayım en iyisi
Zerosima fıstığım yarın alıyoruz senide demi listeye
evettt ilk bildirim benden gelsin
66,7 ile izne ayrılmıştım
bu sabah 68,8 kilo geldim malesef
yani 2,100 gr almışım
bidaha izne ayrılmak mı tövbeeeee
inşallah biranönce toparlar dönerim listeye
Çok iyi:)tebriklerHenüz 2.günümu bitirmiştim, adet döneminde olmama rağmen -800 Gr, yani 73,8 i gördüm sabah tartıda, -%1,07
Günaydın kızlar maalesef sabit kilom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?