Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İzne ayrıldığımdan beri ilk defa tartılıcam yarın ve çok korkuyorum çünkü fena kaçamaklar yaptım buraya gelmeden önce inşallah çok almamısımdırda biranönce dönerim listeye
Gülşah kaptaniçem fazlalığı atman en fazla 1hafta sürer haftaya listeye girersin sen

Benim yatma vaktim geldi
Hepinize iyi geceler
Sabah biraz daha erken kalkıcam malum tartı var biraz ödem atayım
Listede olan olmayan herkes kilosunu bildirsin sabah olur mu
iyi geceler kaptanım bende erken kalkıcam spora gidecem öğlen, gezmelerden iş yapamadım kaç gündür çamaşır atıyım iki toparlayım evi

evettt ilk bildirim benden gelsin

66,7 ile izne ayrılmıştım

bu sabah 68,8 kilo geldim malesef

yani 2,100 gr almışım

bidaha izne ayrılmak mı tövbeeeee

inşallah biranönce toparlar dönerim listeye

canım hoşgeldin takımımızı renklendirelim dedik biraz seninle tanışmadık galiba ben dilek çiçeği burnunda çıtır mezun da diyebilirsin:)
Günaydın kızlar hemencik tanışalım ben ceylan izmir liyim burdur gelinim. Guzelligimden bahsetmeme gerek yok sanırım izmir liyim deyince anlaşılıyordur83 kilo bi siskoyum hala bu takımın en kilolu üyesiyim 160 boyunda hedef kilom 55 belki 50 yaparım bu psikolojime bağlı :) ayrıca bu haftaki kilom 83

menun oldum ceylancım
anlaşılmaz mı
bende gülşah cnm
olsun canım ziyanı yok itinayla zayıflatırız
bende ıspartada okudum üni burdura gelip gitmiştim

3.TAKIM FREE LİSTE
tudeel: (64///%) 472.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü
ssirun: (74,5/74,1/0,4/%0,54) yeni üye, başlangıç tarihi 14/02/2017, başlangıç kilosu 74,5, hedef kilosu 65
hedefyeniben: (74,6///%) yeni üye, başlangıç tarihi 15/02/2017, başlangıç kilosu 74,6, hedef kilosu 62

Beyzaa demirr: (63///%) yeni üye, başlangıç tarihi 15/02/2017, başlangıç kilosu 63, hedef 56
zerosima: (56,5///%)daha önce mezun olmuş yeni üye, başlama tarihi, başlama kilosu, hedef kilosu 50
sahgull: (68,8///%) 504. etapta izne ayrılan üye, 9.takımdan transfer oldu (66,7 le listeye giriş)
cylnslymn: (84/83/1/%1,19) 499.etapta diskalifiye olan üye geri döndü
ayulduz: (64,8///%) mezun çıtırımız kilosunu koruyor

Son düzenleme:
***3. Takım 505.Etap***

chentiq: (64///%)
Kahverengi211: (70,2///%)

3.Takım ortalaması : %

menun oldum ceylancım
anlaşılmaz mı
bende gülşah cnm
olsun canım ziyanı yok itinayla zayıflatırız
bende ıspartada okudum üni burdura gelip gitmiştim
Bende burdur da okudum gelmişken bikoca bulayım dedim canım ama mezun olmama 2 ay kala buldum kocayı da 2.5 sene sonrada gelin olarak geldim bu sehre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…