Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

balım her fırsatı değerlendiriyorsunuz ne güzel işte

geldim kaptanım
Bende bu hafta pek dikkat edemedim regl etkisiyle artıyım lakin önemli olan yol yakınken aldıklarımızı vermek
yarın menulerimle sporumla başlıyorum

prenses başlangıca göre süper

Nohut dedigim bir kahve fincanini gecmez. Kuru nohut cerez yani

wc çıkmana sevinmelisin canım, bu ödemi yağı attığına işaret.. okulda çıkanlarda da en masum olanını seçtimi sıkıntı yok bitanem

Kaptanım kurufasulye turp olmamış gerisi gayet iyi

Sevgli diyettaşlarim gününm diyetisyenimin verdiği listeye göre uyguladim az buçuk sporda yapmaya çalistim Gün içerisinde memnun kaldğınız yağ yakici ne tür çaylar içeblrm yesil çay hariçç
selam güzellik
bitki çayı ben kiraz sapı mate yaprağı biberiye kullandım faydası olduğuna inanıyorum

liste güzel, bununla güzel kilo verilir acıkıyorsan aralarda kahve süt tüketebilirsin hem tok tutuyor hem metoya faydası var

Ay ıspanak bende bayılırımm
bende yarın az bi ıspanak vardı onu kavurayım en iyisi
O çok şükür çıktı şu an fizik tedaviye devam ediyor inşallah daha iyi olacak
Allahım daha iyi etsin inşallah zerom
Bu Sabah ilk günümü tamamladığım için 800 Dr daha az çıktım En sevdiğim gün ilk gündür de
süper bi rakam bu güzellik daha ne eksiler görücez burda seninle
daha ne olsun demetim tebrikler
Teşekkürler bebeğimde biz misafir değiliz :))
2.evimiz artık burası
siz olunca arkamızda mefkurem evelallah 3.takımda nice insanları mezun eder hayellerine kavuştururuz biz

İzne ayrıldığımdan beri ilk defa tartılıcam yarın ve çok korkuyorum çünkü fena kaçamaklar yaptım buraya gelmeden önce inşallah çok almamısımdırda biranönce dönerim listeye

Benim yatma vaktim geldi
Hepinize iyi geceler
Sabah biraz daha erken kalkıcam malum tartı var biraz ödem atayım
Listede olan olmayan herkes kilosunu bildirsin sabah olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…