balım her fırsatı değerlendiriyorsunuz ne güzel işteSporu 30 gün fit programı ile yapiyorum, 30 günlük caylak plan 1i bitirdim geçtiğimiz ay, 2.ye başladım. Onun dışında zaten sabahtan akşama kadar okuldayım, sırada oturmak, koridorda yürümek falan yoruyor. Bir de yoğun programdan ötürü beynim de epey enerji tuketiyordurkampüsler arası yürüyorum, asansör kullanmamaya, merdivenle inip çıkmaya başladım :)
Aman Allahım spora bakkk süpersin zehramm
Menüde güzel
Harika oldu başlangıç
Suyuda tamamladın mı oldu bu iş
geldim kaptanımCnm bu hafta olan oldu artık
Herşeyi arkamızda bırakıp önümüze bakıyoruz
Menüne gelince perşembe olmasa güzel derdim ama bundan sonrası için söylüyorum tartıya yakın kurubaklagil tercih etmiyoruz çünkü şişkinlik yapıyor
Bende kurufasulye yedim ama listede olsaydım kesinlikle yemezdim
Dileğim misafirlikte ilerleyen saatlerde enerjisiyle gelirr
benimde yatağa atasım var kendimi dışarı buz buz. ama nerde daha kocişim gelicekAy inşallah içerim su an yataktan çıkasım Yok :)
benimde yatağa atasım var kendimi dışarı buz buz. ama nerde daha kocişim gelicek
prenses başlangıca göre süperKızlaaaar
Sabah kahvaltıya yetişemedim 2 mandalina yarım litre su
Saat 10:00da yeşilçay
Öğlen mercimek çorbası ve 3 kaşık karnıbahar yemeği
17:30 3 adet eti form bisküvi
Akşam tarhana çorbası ve haşlanmış tavuk göğsü
Toplamda 2 litre su içtim ve 2 durak geride inip eve yürüdüm başka spor yapamadım çünküüğ adet sancılarım dinmedi hala
Nohut dedigim bir kahve fincanini gecmez. Kuru nohut cerez yaniCnm bu hafta olan oldu artık
Herşeyi arkamızda bırakıp önümüze bakıyoruz
Menüne gelince perşembe olmasa güzel derdim ama bundan sonrası için söylüyorum tartıya yakın kurubaklagil tercih etmiyoruz çünkü şişkinlik yapıyor
Bende kurufasulye yedim ama listede olsaydım kesinlikle yemezdim
Dileğim misafirlikte ilerleyen saatlerde enerjisiyle gelirr
bekarlık sultanlık diye boşa dememişler canım :)At valla bekar olmanın faydası sanırım istediğim saatte yataktayım :)
bekarlık sultanlık diye boşa dememişler canım :)
wc çıkmana sevinmelisin canım, bu ödemi yağı attığına işaret.. okulda çıkanlarda da en masum olanını seçtimi sıkıntı yok bitanemSu galiba 2 litreye yakın oldu, okulun yemekhanesinde yemek yiyorum, tercih edebileceğim başka bir şey yoktu, makarna ve çorba vardı bir de sadeceO yüzden yediğim şeyler okula bağlı. Bir de her ders arasında tuvalete çıkıyorum su içmemden ötürü, bu düzelecek mi?
okadar da bişey etmez benceNohut dedigim bir kahve fincanini gecmez. Kuru nohut cerez yani
Kaptanım kurufasulye turp olmamış gerisi gayet iyiKahvaltı 8:45
2 haşlanmış yumurta
Ara
Elma aromalı yeşilçay
Öğle 12:00
Yarım tabak kurufasulye
1 kase cacık
Ara 16:30
1 tane activia
Akşam 18:00
1 tabak ıspanak kavurma
1 kase yoğurt
Yarım turp
2 lit su
Yarım saat yuruyus
Bunun gibi mesela gün içinde yediğin hersey ve içtiğin su, spor
selam güzellikSevgli diyettaşlarim gününm diyetisyenimin verdiği listeye göre uyguladim az buçuk sporda yapmaya çalistim Gün içerisinde memnun kaldğınız yağ yakici ne tür çaylar içeblrm yesil çay hariçç
liste güzel, bununla güzel kilo verilirDiyet listem bu sekilde ; Kahvaltida peynir zeytin 1 yumurta yesillik 1 dilim ekmek Öğlen 6 kasik sebze yemeği bi kase yoğurt Aksamda 2 parça izgara et ve salata Bazen öğlen ve aksam menuleri değiseblyr tek sikintim uzun süre aç kalamyrm sürekli atistrmak istyrm zorlanyrm maleseff
doktor civanım gelmişWawwww.ana ocağı senlenmis
bende yarın az bi ıspanak vardı onu kavurayım en iyisiAy ıspanak bende bayılırımm
Allahım daha iyi etsin inşallah zeromO çok şükür çıktı şu an fizik tedaviye devam ediyor inşallah daha iyi olacak
süper bi rakam bu güzellikBu Sabah ilk günümü tamamladığım için 800 Dr daha az çıktımEn sevdiğim gün ilk gündür de
daha ne olsun demetim tebriklerKızlar sabah 09.30
Çok az beyaz peynir,3 zeytin,iki çatal sahanda yumurta,yeşil çay
Ögle 12.30
Bir kase paçanın suyu (etini sevmiyorum)
Öğleden sonra 16.00
Yogurtlu dövmeli soguk çorba,iki kaşık pilav
1 saat yürüyüş,5 dk eliptik,75 iç bacak çalıştırma,50 mekik,50 bacak agırlık kaldırma,50 kol agırlık kaldırma
2 lt su,2 bardak yeşil çay
Benden bugunluk bu kadar:)
siz olunca arkamızda mefkurem evelallah 3.takımda nice insanları mezun eder hayellerine kavuştururuz bizTeşekkürler bebeğimde biz misafir değiliz :))
2.evimiz artık burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?