bilmiyordum canım uyarın için tesekur ederımAfiyet olsun da bal ısınınca zehirleyici etki yapıyor sıcak bişeyle karıştırıp tüketmemek ısıtmamak pişirmemek gerekiyor ben de bilim adamlarının yalancısıyım günahı onların boynuna arzu edersen arama motorundan bi araştır arkadaşım ,sevgiler
arkadaşım menun harikaEvet benim menü
Sabah
2 yumurta haşlama
3 tane çeri domates
6 tane zeytin
Biraz köy pyniri
Öğlen
1 bardak tarçınlı süt
Akşam
1 tabak kurufasülye
Morlahana havuç ve yogurtla yaptigim salata
Su 2 litreye yaklaştı
Spor stepper aletim geldi ilk gün 150 adım attim akşamda 200 adım atacagim
@Nurumcan94. Sen neyaptin cnm
bitanem ben takıma başlayınca kızlar ikisi bir arada kahvemi ve nesfit ürünlerini kullanmamamı tavsiye ettiler bendw girerken takıma yağım sizin kasım benim mantığı başladığım için :) bütün uyarılarını dikkate aldım, ikisi bi arada yerine Türk kahvesi, nesfit yerine yulaf ezmesi koydum buda bana tartıda eksilerle döndüTesekkür ederim cnm. Dün aksam biraz fazla yorumları aldım. Bugün ama azalttim
kız chia tohumu puding içinmi tatlıdır diyosun, öyleyse tatlı değil ben kuru üzümle tatlandırıyırum ama, sadece şişince puding kıvamında oluyorPudingini duymadım ama illa ki tatlıdır etme :))
Eveet bn de günü kapattım kızlar neler yedim onu yazayım
10.00 10.30 gbi
1 dolu kase mercimek çorbası içine peynir doğradım.
Akşam
18.00 18.30 gibi
Az çorba (kızımın yemediği)
Zeytinyağlı limonlu salata
Balık
harika bir menüSaol cnm
İçtiğim sular 2 lt yi geçiyor
Bi de 50 squat yapmştm onu unuttm
bazen yarış yaparız kendi aramızda o hırsla iki bile verirsin canımİnşallah ya valla bakıyorum herhafta 1 kilo versem nisana anca istediğim kiloya iniyorumm. Off çok uzak geliyor
güzel canımSaat 9 gibi 1tane elma sonra uyumusum
Saat iki gibi kahvaltı
Omlet 5tane zeytin peynir domates
Arada 3 tane cay şekersiz ama 1cay kaşığı balla
Akşam
1parca et bır kase lahana yemeyi
çok kilo vermekte ayrı bir gurur amssenin yine kilon çok az ya benim basını almış gıdıyodu
canım gayet iyiSabah kahvaltısı saat 10 00 domates salatalık hiç tuz atmadım biraz peynir ve bi tane yağda yumurta yedim ara öğün 1 tane elma öğlen bı tane küçük lahmacun akşam zeytinyagli barbunya bi kaşık yoğurt ve bi yemek kaşığı pilav yedim ve kapanışı yaptım biliosunuz spor yapamiorum ama bol bol emziriyorum ve fırsat buldukça oynuorum:) diyet kardesim nerelerdesin
Bende beslenemiyorum iki öğün yaTavsiyelerin icin cok tesekkur ederim :) hayir cocugum yok evli degilim. İki ogun beslenebilecegimi sanmiyorum. İsyerinde herkes yerken ben yemiyorum diyemem malesef. Sabahlari bir tane haslanmis yumurta da yiyorum mutlaka
Suyu çoğaltırsan süperBukunku menum;
Sabah bir haslanmis yumurta iki lokma ekmek peynir domates sekersiz cay
Oglen; tavuklu slaata yogurt yarim dilim ekmek (karbonhidrat lazim deyince yarim dilim yiyeyim dedim normalde oglen ekmek yemiyordum)
Aksam; tum sebzelerden olusan sebze corbam bir kase
İki kasik firin mantarli tavuk
1,5 lt su sade turk kahvesi gun icinde
yeme demetim sen, ilk mezunumuz sen olucan ona göreBen olaydan habersizim bile etiketlenmişim:) şu an iş yerinde herkes döner yiyor ama ben yemiyorum
çünkü koyduk kafaya o 69 tartıya gelecek kaçarı yokNe guzel. Yemeyeceksin tabi .. benim de onumde gene baklava yendi, pogaca yendi ben yemedim:)
Nazom makarna az diyosun sorun yok ozaman on numara beş yıldız
- 1.öğün :sade Türk kahvesi,5/6badem ,5/6ceviz ,7/8 zeytin , 1bardak kefir 2.öğün : tilya kürü(bitki çayı),yoğurt kürü 4kaşık,şekersiz nescafe. 3.öğün :Ispanak,yoğurt,makarna,patlıcan hepsinden toplasanız 1 tabak eder. Şekersiz çay. Kinoa ,toplamda 2lt su,tibet hareketleri, Yapacaklarım:leslie ,bi set daha tibet,2lt ye yakın su ,(erken yatmadığımdan mümkün)bir de yeşilçaya başlayamadım ondan yaparım
bi karışıklık olmuş olabilir canımSevgili @sahgull sanki ilk listeye girme tarihleri mailinde listeye girme tarihim 3 marttı dünkü listede 10 mart olmuş doğru mu ? 2 hafta sonra listede giriyor veya kalıyorduk diye hatırlıyorum ben 19/02 de katıldım 10/03 bir aya 9gün kala demek :))) yanlış okuduysam veya anladıysam da kusurumabakma :))
bu cuma ödül olarak 1kasw yersin sütlaç tan bir gün daha sık dişini kuzumSabah
Dereotlu kaşarlı yumurta
Domates salatalık biber
İki dilim peynir
Bir dilim tam buğday ekmeği
Ara
Bir ceviz 5findik biraz kuru üzüm
Öğle
Buğdaylı yoğurt çorbası bir kase
Aks
Bir kase yoğurt çorbası
Bir dolu tabak kıymalı ıspanak
Bir kase cacık
2litre su.spor olarak emzirme sadece dolapta 11 kase sütlaç bana bakıyor yemiyorummmm
bende duydum bu bilgiyi uzman banada dedi:)Afiyet olsun da bal ısınınca zehirleyici etki yapıyor sıcak bişeyle karıştırıp tüketmemek ısıtmamak pişirmemek gerekiyor ben de bilim adamlarının yalancısıyım günahı onların boynuna arzu edersen arama motorundan bi araştır arkadaşım ,sevgiler
Valla harikasınıZBenim Menüm sabah(7:50) 1 dilim ekmek. 1 ince dilim light kasar. 5 adet yeşil zeytin. 1 adet salatalik. 1 bardak su ara (10:00) 5 adet fındık öğle(12:00) 2 dilim ekmek 5-6 parça ciğer. 2 dilim domates 1 bardak su ara (16;30) activia akşam(18:00) 6 yemek kaşığı z yağlı pırasa yemeği 5 adet fırın mantar roka salatalık 1 adet çubuk peynir+1 ince galeta tarçınlı süt iccem birazdan 3 litre suyumu da tamamlayıp günü tamamlicam spor olarak da dansssss
köpek gibi susatan bişey biliyorum benKilo verdirme konusunda iddialı olmayabilir ama besin vitamin değeri açısından çok yüksek diye bilgi almıştım vücut sağlıklı olsun da varsın verdirmesin napalım :))) herbalife yaramayan bi benim galiba :)) bu arada köpek gibi susatıp tok tutup zayıflatan tek şey bugüne kadar deneyip sonuç aldığım ,maalesef bir gıda takviyesiydi tabi bu etkileri gizlice içine konulan sibutramin yaratıyodu bu maddenin olduğu yakalandığı her türlü şey çıktıkça yasaklandı daha sonra (kalbe yüklendiği ve sağlam olmayanda ciddi sorunlara yol açtığı için ) o yüzden ben kk da sürekli forumda çıkan reklamlardaki şeyler dahil hiçbirine inanmıyorum
prenses bu duraklama dönemini SABIRLA atlatırsam kilo veremiyorum diye pes etmezsen 70den sonrada rahat verirsin gibi geliyor en azından bana öyle oldu gerçi ben detoksla destekledim son kiloları7kiloyu 1 ay gibi bir surede verdim. Ancak malumunuz takildi artik veremiyorum :))
takımdan kopma sakın memlekete gidince, canım kaçamak yapmakta yok çaktırmadan en sağlıklı zararsız besinleri tüket lütfenDiyet kardeşim bende cuma gidip 9 gün memlekette olucam orda diyet zor malesef ama en az hasarla kurtarmaya çalışacağım
bende tebrik ederim seni@sahgull cancağızım bugün şanslı günümdeyim. Yemekte neler yokki helva yoğurtlu makarna kizartma çorba mantar pilav cacık tabii ben ne yaptım içinden çorba mantar cacık yedim tebrik ediyorum kendimi :)
Yazarım canım kopmam en az hasarla atlatacağım inşallah biz 3 5 ayda gidince hazırlık yapıyorlar bide yemek yemeyi çok sevdiğimi bilirler diyetteyimi anlatmak uzun sürebilirtakımdan kopma sakın memlekete gidince, canım kaçamak yapmakta yok çaktırmadan en sağlıklı zararsız besinleri tüket lütfen
Bugünü baştan sona okurken şimdi gördüm ancak şeklini de tadını da çok severim de hiç aklıma gelmemişti besin değerine bakmak çok teşekkürlerkızlar sizinle bişey paylaşayım hadi.
MANTAR
kızlar bu mantar manyak bişey.
şimdi malum protein diyetlerde önemli. tavuk yemek bayıyor et zaten çeyrek altından daha pahalı
burada mantar devreye giriyor gıslar.
yani benim için öyle oldu.
bir kere çeşit çeşit mantar var. ama yok anam ben güvenmem derseniz kültür mantarı var zebil gibi etten de uygun.
sabah kahvaltıda yumurtadan sıkıldın mı hoop yap bi mantarlı omlet
akşam yemekte soğan salça mantar hooop kavur yasla gitsin.
gece çok acıktın yemezsen öleceksin. hooop mantarlara azcık tuz azıcık limon damlat ver fırına veya mikrodalgaya.
pazar günü canın sıkıldı yine bişiler yemen lazım. yersen akşam saati yiyemezsin ama gece de acıkacaksın biliyosun. hooop ver iri mantarı fırına. çıkart fırından içinde light peynir maydanoz. mis gibi atıştırmalık.
kızlar mantar çok büyük bir protein kaynağı. vejeteryanlar ve veganlar protein ihtiyaçlarını mantarla karşılıyor o yüzden mantarı eksik etmeyelim
Ay süper bende bir ayda. Bukadr versem daha ugrasmam7kiloyu 1 ay gibi bir surede verdim. Ancak malumunuz takildi artik veremiyorum :))
Baştan sona mesajlara baktığım için şimdi gördüm teşekkür ederim uzak duracağım bişeymiş ama en azından ne oldupunu biliyorum artık sayende :)Yok cnm protein ekmeği olarak gecio yulaf ezmesi yumurtayla falan yapilio
canım benim kararlı olduğunu vurgularsanYazarım canım kopmam en az hasarla atlatacağım inşallah biz 3 5 ayda gidince hazırlık yapıyorlar bide yemek yemeyi çok sevdiğimi bilirler diyetteyimi anlatmak uzun sürebilir
Herkes bana az diyo seninki benden de az geldi
şirinem gelmişGıslaaaar selamunaleyküm :)
Sabah kocaman bir bardak süt ve haşlanmış yumurta
Öğlen brokoli çorbası taze fasulye bir portakal
Akşam da iki dilim çiya ekmeği ile kahvalto vardı evde kahvaltı ettim ama normalden az yedim.
Bugün beyannameler kdvler derken yeşilçay olsun kaçamak olsun hal getire.
Yalnız bir yoğurt mayaladım kızlaaaaar
Delirirsiniz subhanallah öyle güzel tuttu ki.
Gece yatmadan yoğurt zencefil zerdeçal tarçın yapıciiim.
Bu kürü deneyen varsa yazarsa sevindirik olurum
Evet benim menü
Sabah
2 yumurta haşlama
3 tane çeri domates
6 tane zeytin
Biraz köy pyniri
Öğlen
1 bardak tarçınlı süt
Akşam
1 tabak kurufasülye
Morlahana havuç ve yogurtla yaptigim salata
Su 2 litreye yaklaştı
Spor stepper aletim geldi ilk gün 150 adım attim akşamda 200 adım atacagim
@Nurumcan94. Sen neyaptin cnm
Banada az geldi nasıl acıkmıyor musun ?cnm
Ben ısrarla anlatacağım canım bi gitsek kızıma bakarlar bol bol spor yaparım inşallahcanım benim kararlı olduğunu vurgularsan
inan bi yerden sonra israr dan vazgeçerler, senin yetmeyeceğini bildikleri için sana uygun yiyecek bile hazırlarlar
vacib supersin kız
vavvvvvv demek istemiştim yan lis geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?