Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam kızlar teyzem geldi uğrayamadım..
hemen menümü paylaşım

10,30 1haşlanmış yumurta
4 zeytin
bol yeşillik
çeri domates
Biraz peynir
kivi

5 :00 misafirlerime gözle pasta ikram ettim
ben yedimmi tabi hayır 1 dilim t.b ekmek biraz peynir domates yedim çayın yanında

7:00 salata, 1kaswden az şehriye çorbası, haşlanmış brokoli, karnabahar kısır

Filtre kahve içtim
2.25 su 1 büyük bardak yeşil çay spor yok Zerosima

bilmiyordum canım uyarın için tesekur ederım

arkadaşım menun harika canım tartı günü yaklaşınca şişlik yapıcak besinlerden uzak duruyoruz yarın dikkat et olurmu

Tesekkür ederim cnm. Dün aksam biraz fazla yorumları aldım. Bugün ama azalttim
bitanem ben takıma başlayınca kızlar ikisi bir arada kahvemi ve nesfit ürünlerini kullanmamamı tavsiye ettiler bendw girerken takıma yağım sizin kasım benim mantığı başladığım için :) bütün uyarılarını dikkate aldım, ikisi bi arada yerine Türk kahvesi, nesfit yerine yulaf ezmesi koydum buda bana tartıda eksilerle döndü diycem oki söylenenleri dikkate almakla inan okadar doğru bişey yaptığını zamanla göreceksin
Pudingini duymadım ama illa ki tatlıdır etme :))
kız chia tohumu puding içinmi tatlıdır diyosun, öyleyse tatlı değil ben kuru üzümle tatlandırıyırum ama, sadece şişince puding kıvamında oluyor

Saol cnm
İçtiğim sular 2 lt yi geçiyor
Bi de 50 squat yapmştm onu unuttm
harika bir menü

İnşallah ya valla bakıyorum herhafta 1 kilo versem nisana anca istediğim kiloya iniyorumm. Off çok uzak geliyor
bazen yarış yaparız kendi aramızda o hırsla iki bile verirsin canım

Saat 9 gibi 1tane elma sonra uyumusum
Saat iki gibi kahvaltı
Omlet 5tane zeytin peynir domates
Arada 3 tane cay şekersiz ama 1cay kaşığı balla
Akşam
1parca et bır kase lahana yemeyi
güzel canım
senin yine kilon çok az ya benim basını almış gıdıyodu
çok kilo vermekte ayrı bir gurur ams ben isterdim 25 kilo verdim 30 kilo verdim demeyi
canım gayet iyi

Tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim :) hayir cocugum yok evli degilim. İki ogun beslenebilecegimi sanmiyorum. İsyerinde herkes yerken ben yemiyorum diyemem malesef. Sabahlari bir tane haslanmis yumurta da yiyorum mutlaka
Bende beslenemiyorum iki öğün ya

Suyu çoğaltırsan süper

Ben olaydan habersizim bile etiketlenmişim:) şu an iş yerinde herkes döner yiyor ama ben yemiyorum
yeme demetim sen, ilk mezunumuz sen olucan ona göre
Ne guzel. Yemeyeceksin tabi .. benim de onumde gene baklava yendi, pogaca yendi ben yemedim:)
çünkü koyduk kafaya o 69 tartıya gelecek kaçarı yok
Nazom makarna az diyosun sorun yok ozaman on numara beş yıldız

bi karışıklık olmuş olabilir canım

bu cuma ödül olarak 1kasw yersin sütlaç tan bir gün daha sık dişini kuzum
bende duydum bu bilgiyi uzman banada dedi:)
Valla harikasınıZ

köpek gibi susatan bişey biliyorum ben sakızzzz yok böyle bişey benim kilo vermemin bir püf noktasında sakızdır su satır, ağza gereksiz bişey atmayı engeller sindirime yardımcı olur tavsiye ederim

7kiloyu 1 ay gibi bir surede verdim. Ancak malumunuz takildi artik veremiyorum :))
prenses bu duraklama dönemini SABIRLA atlatırsam kilo veremiyorum diye pes etmezsen 70den sonrada rahat verirsin gibi geliyor en azından bana öyle oldu gerçi ben detoksla destekledim son kiloları

Diyet kardeşim bende cuma gidip 9 gün memlekette olucam orda diyet zor malesef ama en az hasarla kurtarmaya çalışacağım
takımdan kopma sakın memlekete gidince, canım kaçamak yapmakta yok çaktırmadan en sağlıklı zararsız besinleri tüket lütfen

takımdan kopma sakın memlekete gidince, canım kaçamak yapmakta yok çaktırmadan en sağlıklı zararsız besinleri tüket lütfen
Yazarım canım kopmam en az hasarla atlatacağım inşallah biz 3 5 ayda gidince hazırlık yapıyorlar bide yemek yemeyi çok sevdiğimi bilirler diyetteyimi anlatmak uzun sürebilir

Bugünü baştan sona okurken şimdi gördüm ancak şeklini de tadını da çok severim de hiç aklıma gelmemişti besin değerine bakmak çok teşekkürler

Kızlar bugün çok koşturmacalı olduğundan bide regl malum azcık kaçamaklı oldu ama cezalandırdım kendimi
Kahvaltı 11.00
1 domates
1 salata
Avuç içi kadaör peynir
1 haşlanmış yumurta
Veee çeyrek dilim yani kibrit kutusu kadar ekmeğe çikolata sürüp yedim

15.30 ara
Lokum yedim yaa regl beni mahvetti bugün çikolata diye oturup ağlayasım var

Akşam 18.00
Bana ceza sadece pul biberli yoğurt

2 litre su
Leslie 1 mil
45 dakika yürüyüş

Bi daha çikelata yemicem tamam

3.takımın çıtır olma yolunda ilerleyecek kızları
Maşallahınız var ya çoğunuz bilinçli farkındalığı olan hanımlarsınıZ

Yeni üyeler de genelde ilk zamanlar düzene sokana kadar havada uçuşur kaçamaklsr
ama şurada gördüğüm menuler bilgiler beni çok mutlu etti

Laf olsun diye kesinlikle demiyorum ama sizlerden aldığım enerji yanıltmıyorsa beni
siz bu işi biliyor ve pes edicek kızlara benzemiyorsunuz..
çok heyecanlandım ben şimdi sizler listeye girince ilk 3 den inmeyiz gibi geliyor bana

Şimdiden teşekkür ederim kızlar 3.takımıda hep birlikte çok güzel işler çıkarıcaz çok kişiyi mezun edicez burdan

3.takımın çıtır olma yolunda ilerleyecek kızları
Maşallahınız var ya çoğunuz bilinçli farkındalığı olan hanımlarsınıZ

Yeni üyeler de genelde ilk zamanlar düzene sokana kadar havada uçuşur kaçamaklsr
ama şurada gördüğüm menuler bilgiler beni çok mutlu etti

Laf olsun diye kesinlikle demiyorum ama sizlerden aldığım enerji yanıltmıyorsa beni
siz bu işi biliyor ve pes edicek kızlara benzemiyorsunuz..
çok heyecanlandım ben şimdi sizler listeye girince ilk 3 den inmeyiz gibi geliyor bana

Şimdiden teşekkür ederim kızlar 3.takımıda hep birlikte çok güzel işler çıkarıcaz çok kişiyi mezun edicez burdan

Gıslaaaar selamunaleyküm :)

Sabah kocaman bir bardak süt ve haşlanmış yumurta
Öğlen brokoli çorbası taze fasulye bir portakal
Akşam da iki dilim çiya ekmeği ile kahvalto vardı evde kahvaltı ettim ama normalden az yedim.

Bugün beyannameler kdvler derken yeşilçay olsun kaçamak olsun hal getire.

Yalnız bir yoğurt mayaladım kızlaaaaar
Delirirsiniz subhanallah öyle güzel tuttu ki.
Gece yatmadan yoğurt zencefil zerdeçal tarçın yapıciiim.

Bu kürü deneyen varsa yazarsa sevindirik olurum

Yazarım canım kopmam en az hasarla atlatacağım inşallah biz 3 5 ayda gidince hazırlık yapıyorlar bide yemek yemeyi çok sevdiğimi bilirler diyetteyimi anlatmak uzun sürebilir
canım benim kararlı olduğunu vurgularsan
inan bi yerden sonra israr dan vazgeçerler, senin yetmeyeceğini bildikleri için sana uygun yiyecek bile hazırlarlar

şirinem gelmiş bebiş yediklerinin miktarınşda yazsana belki bi tencere yeşil fasulye yedin nerden bilelim:)
ben o kürü değilde ayran soda kürünü yaptım göbeğe iyi geliyor gerçekten

Gayet güzel cnm
Spor aletin hayırlı olsun faydasını görürsen bana da söyle :)

canım benim kararlı olduğunu vurgularsan
inan bi yerden sonra israr dan vazgeçerler, senin yetmeyeceğini bildikleri için sana uygun yiyecek bile hazırlarlar
Ben ısrarla anlatacağım canım bi gitsek kızıma bakarlar bol bol spor yaparım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…