Pazı içinde bulgurlu lor var bayburt yemegi
sen suçunu bitmişsin zaten üstüne gitmiyorum ovakitKızlar bugün çok koşturmacalı olduğundan bide regl malum azcık kaçamaklı oldu ama cezalandırdım kendimi
Kahvaltı 11.00
1 domates
1 salata
Avuç içi kadaör peynir
1 haşlanmış yumurta
Veee çeyrek dilim yani kibrit kutusu kadar ekmeğe çikolata sürüp yedim
15.30 ara
Lokum yedim yaa regl beni mahvetti bugün çikolata diye oturup ağlayasım var
Akşam 18.00
Bana ceza sadece pul biberli yoğurt
2 litre su
Leslie 1 mil
45 dakika yürüyüş
Bi daha çikelata yemicem tamam
İnşallah ya valla bakıyorum herhafta 1 kilo versem nisana anca istediğim kiloya iniyorumm. Off çok uzak geliyor
Evet canım bana az geliyor bile hamilelik ve emzirmee donemlerimde çokça yedigim içinAnladım canım o zaman miktar çok mu oldu acaba ne 5 tane mi yemiştin :)
Sabah kahvaltısı saat 10 00 domates salatalık hiç tuz atmadım biraz peynir ve bi tane yağda yumurta yedim ara öğün 1 tane elma öğlen bı tane küçük lahmacun akşam zeytinyagli barbunya bi kaşık yoğurt ve bi yemek kaşığı pilav yedim ve kapanışı yaptım biliosunuz spor yapamiorum ama bol bol emziriyorum ve fırsat buldukça oynuorum:) diyet kardesim nerelerdesin
Bukunku menum;
Sabah bir haslanmis yumurta iki lokma ekmek peynir domates sekersiz cay
Oglen; tavuklu slaata yogurt yarim dilim ekmek (karbonhidrat lazim deyince yarim dilim yiyeyim dedim normalde oglen ekmek yemiyordum)
Aksam; tum sebzelerden olusan sebze corbam bir kase
İki kasik firin mantarli tavuk
1,5 lt su sade turk kahvesi gun icinde
Afiyet olsun
- 1.öğün :sade Türk kahvesi,5/6badem ,5/6ceviz ,7/8 zeytin , 1bardak kefir 2.öğün : tilya kürü(bitki çayı),yoğurt kürü 4kaşık,şekersiz nescafe. 3.öğün :Ispanak,yoğurt,makarna,patlıcan hepsinden toplasanız 1 tabak eder. Şekersiz çay. Kinoa ,toplamda 2lt su,tibet hareketleri, Yapacaklarım:leslie ,bi set daha tibet,2lt ye yakın su ,(erken yatmadığımdan mümkün)bir de yeşilçaya başlayamadım ondan yaparım
Cnm listeye girebilmek için 2 cuma geçmesi gerekiyor yani 3. Cuma girebiliyorsunSevgilisahgull sanki ilk listeye girme tarihleri mailinde listeye girme tarihim 3 marttı dünkü listede 10 mart olmuş doğru mu ? 2 hafta sonra listede giriyor veya kalıyorduk diye hatırlıyorum ben 19/02 de katıldım 10/03 bir aya 9gün kala demek :))) yanlış okuduysam veya anladıysam da kusurumabakma :))
afiyet olsun cnmBenim Menüm sabah(7:50) 1 dilim ekmek. 1 ince dilim light kasar. 5 adet yeşil zeytin. 1 adet salatalik. 1 bardak su ara (10:00) 5 adet fındık öğle(12:00) 2 dilim ekmek 5-6 parça ciğer. 2 dilim domates 1 bardak su ara (16;30) activia akşam(18:00) 6 yemek kaşığı z yağlı pırasa yemeği 5 adet fırın mantar roka salatalık 1 adet çubuk peynir+1 ince galeta tarçınlı süt iccem birazdan 3 litre suyumu da tamamlayıp günü tamamlicam spor olarak da dansssss
Süpersin cnm gayet güzelselam kızlar teyzem geldi uğrayamadım..
hemen menümü paylaşım
10,30 1haşlanmış yumurta
4 zeytin
bol yeşillik
çeri domates
Biraz peynir
kivi
5 :00 misafirlerime gözle pasta ikram ettim
ben yedimmi tabi hayır1 dilim t.b ekmek biraz peynir domates yedim çayın yanında
7:00 salata, 1kaswden az şehriye çorbası, haşlanmış brokoli, karnabahar kısır
Filtre kahve içtim
2.25 su 1 büyük bardak yeşil çay spor yokZerosima
Kızlar bugün çok koşturmacalı olduğundan bide regl malum azcık kaçamaklı oldu ama cezalandırdım kendimi
Kahvaltı 11.00
1 domates
1 salata
Avuç içi kadaör peynir
1 haşlanmış yumurta
15.30 ara
Akşam 18.00
2 litre su
Leslie 1 mil
45 dakika yürüyüş
Gıslaaaar selamunaleyküm :)
Sabah kocaman bir bardak süt ve haşlanmış yumurta
Öğlen brokoli çorbası taze fasulye bir portakal
Akşam da iki dilim çiya ekmeği ile kahvalto vardı evde kahvaltı ettim ama normalden az yedim.
Bugün beyannameler kdvler derken yeşilçay olsun kaçamak olsun hal getire.
Yalnız bir yoğurt mayaladım kızlaaaaar
Delirirsiniz subhanallah öyle güzel tuttu ki.
Gece yatmadan yoğurt zencefil zerdeçal tarçın yapıciiim.
Bu kürü deneyen varsa yazarsa sevindirik olurum
Bukunku menum;
Sabah bir haslanmis yumurta iki lokma ekmek peynir domates sekersiz cay
Oglen; tavuklu slaata yogurt yarim dilim ekmek (karbonhidrat lazim deyince yarim dilim yiyeyim dedim normalde oglen ekmek yemiyordum)
Aksam; tum sebzelerden olusan sebze corbam bir kase
İki kasik firin mantarli tavuk
1,5 lt su sade turk kahvesi gun icinde
Merhaba ben şu an yapıyorum , yanında tilya kürü de yapıyorum ikisinden biri ya da ikisi de işe yarıyor ben hiç veremeyip üzeirne yavaş yavaş alırdım normalde ama veriyorum bu kez yavaş ta olsa .Yalnız zeytinyağı da koyuluyor yağda çözünüp öyle daha fazla faydası oluyor-muş.Ben yaklaşık 2 çay kaşığı koyuyorum baharatlardan 5 kaşık ta yoğurt kullanıyorum.sanırım yarın 1 hafta olacak .Gıslaaaar selamunaleyküm :)
Akşam da iki dilim çiya ekmeği ile kahvalto vardı evde kahvaltı ettim ama normalden az yedim.
Ellerine sağlık cnmGıslaaaar selamunaleyküm :)
Tilya kürü nedir?Merhaba ben şu an yapıyorum , yanında tilya kürü de yapıyorum ikisinden biri ya da ikisi de işe yarıyor ben hiç veremeyip üzeirne yavaş yavaş alırdım normalde ama veriyorum bu kez yavaş ta olsa .Yalnız zeytinyağı da koyuluyor yağda çözünüp öyle daha fazla faydası oluyor-muş.Ben yaklaşık 2 çay kaşığı koyuyorum baharatlardan 5 kaşık ta yoğurt kullanıyorum.sanırım yarın 1 hafta olacak .
Sabah
Dereotlu kaşarlı yumurta
Domates salatalık biber
İki dilim peynir
Bir dilim tam buğday ekmeği
Ara
Bir ceviz 5findik biraz kuru üzüm
Öğle
Buğdaylı yoğurt çorbası bir kase
Aks
Bir kase yoğurt çorbası
Bir dolu tabak kıymalı ıspanak
Bir kase cacık
2litre su.spor olarak emzirme sadece dolapta 11 kase sütlaç bana bakıyor yemiyorummmm
Benim Menüm sabah(7:50) 1 dilim ekmek. 1 ince dilim light kasar. 5 adet yeşil zeytin. 1 adet salatalik. 1 bardak su ara (10:00) 5 adet fındık öğle(12:00) 2 dilim ekmek 5-6 parça ciğer. 2 dilim domates 1 bardak su ara (16;30) activia akşam(18:00) 6 yemek kaşığı z yağlı pırasa yemeği 5 adet fırın mantar roka salatalık 1 adet çubuk peynir+1 ince galeta tarçınlı süt iccem birazdan 3 litre suyumu da tamamlayıp günü tamamlicam spor olarak da dansssss
Bende çok mutsuzum şuan gerçekten çok canım istedi yoksa eşim hergün yer çikolata lokum cips kötü adam ama ben hiç yemem su içerim karşısında bugün yedim ki yapcam canım spor tamamdır çok üzgünümCanım aynı gün pilav lahmacun bi arada olmamış
Miktar az ama biraz daha dikkat edersen sevinirim
Afiyet olsun cnm güzel
Afiyet olsun
Cnm listeye girebilmek için 2 cuma geçmesi gerekiyor yani 3. Cuma girebiliyorsun
19 unda başladın 24 ü 1. Cuma 3'ü 2. Cuma 10'uda 3. Cuma oluyor
Yani en erken 10 unda girebilirsin cnm
afiyet olsun cnm
Süpersin cnm gayet güzel
Küstüm ben sana
Hiç olmuş mu cnm bak tartıyada çok az kalmış
Yarın telefi sıfır kaçamak
Ekstra yarım saat spor cezan var cnm
selam kızlar teyzem geldi uğrayamadım..
hemen menümü paylaşım
10,30 1haşlanmış yumurta
4 zeytin
bol yeşillik
çeri domates
Biraz peynir
kivi
5 :00 misafirlerime gözle pasta ikram ettim
ben yedimmi tabi hayır1 dilim t.b ekmek biraz peynir domates yedim çayın yanında
7:00 salata, 1kaswden az şehriye çorbası, haşlanmış brokoli, karnabahar kısır
Filtre kahve içtim
2.25 su 1 büyük bardak yeşil çay spor yokZerosima
Bitti artık regl istesede ben istemem çikolata bugün çok yaramazlık yaptım yarın sıfır kaçamak bol spor cumaya eksiler inşallahsen suçunu bitmişsin zaten üstüne gitmiyorum ovakitregl krizini hurma veya meyve ile bastırsan olmamı
Kızlar bugün çok koşturmacalı olduğundan bide regl malum azcık kaçamaklı oldu ama cezalandırdım kendimi
Kahvaltı 11.00
1 domates
1 salata
Avuç içi kadaör peynir
1 haşlanmış yumurta
15.30 ara
Akşam 18.00
2 litre su
Leslie 1 mil
45 dakika yürüyüş
Gıslaaaar selamunaleyküm :)
3 gündür içimde bir sıkıntı sebebi de yok herşey yolunda ama canım çıkacak sanki yesem mutlu olcam gibi geldi attım iki parça lokum yok iyi gelmiyormuş hala içim sıkılıyor hehe burdan sosyal mesaj vereyim canınız sıkılınca yemeyin geçmiyorNe diyelim canım biz kadınların çekilmez çilesi sen Zaten vermişsin cezanı gayet iyi
3 gündür içimde bir sıkıntı sebebi de yok herşey yolunda ama canım çıkacak sanki yesem mutlu olcam gibi geldi attım iki parça lokum yok iyi gelmiyormuş hala içim sıkılıyor hehe burdan sosyal mesaj vereyim canınız sıkılınca yemeyin geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?