Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sen suçunu bitmişsin zaten üstüne gitmiyorum ovakit regl krizini hurma veya meyve ile bastırsan olmamı

Canım aynı gün pilav lahmacun bi arada olmamış
Miktar az ama biraz daha dikkat edersen sevinirim

Afiyet olsun cnm güzel

Afiyet olsun
Cnm listeye girebilmek için 2 cuma geçmesi gerekiyor yani 3. Cuma girebiliyorsun
19 unda başladın 24 ü 1. Cuma 3'ü 2. Cuma 10'uda 3. Cuma oluyor
Yani en erken 10 unda girebilirsin cnm

afiyet olsun cnm

Süpersin cnm gayet güzel

Küstüm ben sana

Hiç olmuş mu cnm bak tartıyada çok az kalmış
Yarın telafi sıfır kaçamak
Ekstra yarım saat spor cezan var cnm

Fitt_anne dilek'iiiimm :)

Bir kase brokoli çorbası ve beş altı kaşık fasulye zaten tabldot geliyor ya fazla bi şansım yok

2.5 litre falan su içtim. Yeşilçay mı içseeem yoğurt mu yapsam dileğim ne yapsam?

Güzel cnm

Merhaba ben şu an yapıyorum , yanında tilya kürü de yapıyorum ikisinden biri ya da ikisi de işe yarıyor ben hiç veremeyip üzeirne yavaş yavaş alırdım normalde ama veriyorum bu kez yavaş ta olsa .Yalnız zeytinyağı da koyuluyor yağda çözünüp öyle daha fazla faydası oluyor-muş.Ben yaklaşık 2 çay kaşığı koyuyorum baharatlardan 5 kaşık ta yoğurt kullanıyorum.sanırım yarın 1 hafta olacak .

Ellerine sağlık cnm

Tilya kürü nedir?

Baksın baksın yeme sen :)

Gayet güzel

Bende çok mutsuzum şuan gerçekten çok canım istedi yoksa eşim hergün yer çikolata lokum cips kötü adam ama ben hiç yemem su içerim karşısında bugün yedim ki yapcam canım spor tamamdır çok üzgünüm

Süper her zaman ki gibi

sen suçunu bitmişsin zaten üstüne gitmiyorum ovakit regl krizini hurma veya meyve ile bastırsan olmamı
Bitti artık regl istesede ben istemem çikolata bugün çok yaramazlık yaptım yarın sıfır kaçamak bol spor cumaya eksiler inşallah

Ne diyelim canım biz kadınların çekilmez çilesi sen Zaten vermişsin cezanı gayet iyi

Çok duydum ama ben genelde pulbiber ve zencefil katar yerim gayet faydası olduğunu düşünüyorum

Ne diyelim canım biz kadınların çekilmez çilesi sen Zaten vermişsin cezanı gayet iyi
3 gündür içimde bir sıkıntı sebebi de yok herşey yolunda ama canım çıkacak sanki yesem mutlu olcam gibi geldi attım iki parça lokum yok iyi gelmiyormuş hala içim sıkılıyor hehe burdan sosyal mesaj vereyim canınız sıkılınca yemeyin geçmiyor

Aynen canım ya sıkılınca yemek kilo aldırıyor Zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…