Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar menümü paylasayım

Sabah 07.15
Bir galeta,üç çatal peynir,birhaşlanmış yumurta, üç yeşil zeytin,bir ç.k reçel

Öğle 12.30
Üç kaşık et kavurma,yogurtlu haşlanmış brokoli karnabahar

Ara 17.30
Yarım elma

Akşam 20.00
Bir kase şehriye çorbası,çeyrek dilim ekmek

1.5 lt su,spor yok

Kızlar ben çok mu yıyorum ya neden veremiyorum

Yine mi tartıldın canım gayet iyi yemen sadece akşam yemeğini daha erkene alma şansın var mı? Akşam yemeği çok etkiliyor

Yine mi tartıldın canım gayet iyi yemen sadece akşam yemeğini daha erkene alma şansın var mı? Akşam yemeği çok etkiliyor
Daha erken yiyemem çünkü işten eve anca bu saatlerde oluyorum maalesef.ögle yemegim 12.30 düşün artık akşam kurta dönüşüyorum

havalsrdandır canım mesaj alınmıştıt

Benim de ama boyle gitmeyecek. İnaniyorum. Sabrediyorum cabaliyorum.. basaricaz. Bu hayat artik sisman devam etmeyecek
Canım aslında bakınca şişman değilim ben,bekar sanıp soran var beni:)ama ben iki kilo daha versem daha mutlu olacam.ama yok gitmiyor.ilk gruba girdiğimdede 63.5 ta kalmış sıkılmış ara vermiştim kilo alarak geri döndüm.sonuç hüsran yani..

Daha erken yiyemem çünkü işten eve anca bu saatlerde oluyorum maalesef.ögle yemegim 12.30 düşün artık akşam kurta dönüşüyorum
17.30 da daha kuvvetli yeme şansın yok dimi canım akşam mecburen evde yiyorsun sanırım

Yok ben onu kendim icin soyledim hahah :)

17.30 da daha kuvvetli yeme şansın yok dimi canım akşam mecburen evde yiyorsun sanırım
Kızıma annem bakıyor.annemlere gidip yemegımızı yiyıp eve geçiyoruz.annem döktürüyor damat gelecek dıye o ayrı konu.yemesem zorluyor,yogun çalışıosun dıyıp üzülüyor kıyamıyorumda o kadar emek verınce.bende söyledim hafif şeyler yap dıe ama iki gün yapıo üçüncü gün aynı börekler havada uçuyor:)yemesem paket edip elime tutuşturuyor kaçamıyorum:)kısaca o yemek akşam annemın önunde yenecek

Tatli krizleriniz icin evde sakiz bulundurun. Evde paket paket sakiz tutuyorum ben. Daha once de soylemistim. Karpuzlusu ananaslisi cileklisi bogurtlenlisi hepsi var. Tatli krizim geldiginde atıyorum agzima hemen bazen 3-4 tane. Tatlandiricili olanlari seciyoruz tabi. Tatlandiricili sakizlar cok saglikli demiyorum ama cok ise yariyor..

Ne güzel keşke annem yapsada bende yemicem diye tuttursam malesef biz gurbetteyiz canım kilon boyun harika aslında acaba sporla veya detoksla desteklesen inadı kırılır belki o 2 kilonun

Süper fikir ben sakız çiğnemiyorum ama oyalayıp unutturabilir yarın alayım meyveli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…