Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Teşekkür ederim kuzum senin menun daha güzel gerçekten. Stepper+twister bende sipariş ettim bakalım nasıl olaçak kardan buzdan hiç yürüyüş yapamıyorum bu iyi olur inşallah sen memnun kaldın mi
Evet felaket terletiyor. Birde zorlandım ilk gündü ya insallah birlikte paylasiriz deneyimlerimizi

Ne güzel keşke annem yapsada bende yemicem diye tuttursam malesef biz gurbetteyiz canım kilon boyun harika aslında acaba sporla veya detoksla desteklesen inadı kırılır belki o 2 kilonun
Sıvı diyetı falan pek bana göre değil aslında.ben herşeyi yiyorum ama eskıye göre herşey yarım porsiyon.başka ne detoksu yapabilirim bilmiyorumda.

Sıvı diyetı falan pek bana göre değil aslında.ben herşeyi yiyorum ama eskıye göre herşey yarım porsiyon.başka ne detoksu yapabilirim bilmiyorumda.
Ben mesela çok yedim akşam hemen ertesi sabah yoğurtlu pul biber yiyorum veya tüm gün kötü geçmiş çok yemişsem 3 öğünde yoğurt yiyorum ertesi gün normal diyete dönüyorum yani yediklerim yer etmeden atıyorum vücuttan

Ben ilk 66,6 kg ile başlayıp 50 kg ile mezun oldum canım şimdi 5-6 kg geri aldım onun için başladım tekrar :)
Süpersin bende 6 ocakta 64.5 la başladım 7. Haftam inşallah 50 li rakamları göreceğiz

fec bir paylaşım okudum hoşuma gitti sizinle paylaşmak istedim cümle şu
ÇOK MEŞGUL OLMAK DİYE BİR ŞEY YOKTUR. MESELE ÖNCELİKLE İLGİLİDİR

ben çok yoğunum spor yapamam fırsatım yok diyet için özel şeyler hazırlıyamam
diye kandırma mak lazım kendimizi
önceliğimiz kilo vermek ve hayallere kavuşmaksa gece 1de olsa o spor yapılıyor evde size uygun yemek yoksa bile yorgunda olsanız o yemek yapılıyor
Başkalarını bilmem ben kendimden bahsedeyim kilo vermeyi çok istedim gece rüyalarıma girdi tartı günleri sabah diyetle kalktım akşam diyetle yaptım, kafaya koydum beyinde bitirdim bu işi 65 rakamı tartıya gelecek kaçarı yok, ve bunun için ne lazımsa bana sonuna kadar değerlendirdim, motive olmam lazımdı bu guruplarda kralını yaşadım bunun için vaktim yok diye siteye girmemezlik yapmadım, Gülşah zero bilir acayip de yoğun tempolu bir hayatım var haftanın 7 günü bana 8gün misafir gelir :) amma benim önceliğim kilo vermekti evde işlerinde durduğu, uykudan da vazgeçtim ama takıma girdim ihmal etmedim şuan eşimin benden yemek bekleyip de ben burda olduğum gibi:) spor ütü haftasını geçti hem koşu bandında yürüdüm hem kızımın ödevine yardım ettim ama o spor yaptım çünkü olmazsa olmazım dı artık sporsuz istediğim fiziğe kavuşamıyacağımı biliyordum, kendime yemek yaptım yeri geldi çocuklara ayrı eşime ayrı kendime ayrı yaptım.. Yani kızlar önceliğim kendim oldum şu 3ay zarfında ve bedenimde emeğimin karşılığını fazlasıyla verdi elhamdülillah

Çok şükür cnm tabiki önemli olan öncelik :) ki sen şimdi markete gitmiyorsun önceden daha marketteydin her gün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…