Afiyet olsun cnm hem doyurucu hem sağlıklı :)
Saolun canlar bi önceki mesajımda alıntılamaya çalştım ama olmadı şimdi oluyor sanırımafıyet olsun canım çok güzel gorunuyo
Çok saol kuzumm inşallah bakalım detoks suyu yaptım kendime onu içiyorum. Ödemlerimi atamadim dahaben eminim cnm vereceğine maşallah süper gidiyorsunuz
Muhtesemmmm tebriklerrrrkızlarr çoook kk mutluyum ben şok
bu kadarını beklemiyordum gerçekten
açıklıyorum
Cuma 67.6
bugün 63.8
dün yaptığı detoks 1.2 gitmesine sebeb olmış
ve ben ilk defa tartıda 63 rakamını gördüm
KİLO BİLDİRMEYEN SİZ KALDINIZ DEMEK CNMMerhaba şimdi girdim etiketlendiğim için 11 deki bi gönderiyi gördüm 2 kişi ve bana kaldı di yazıyordu kaldı ne demek ?
tebriklerr gayet güzelMesajları şimdi okuyacağım kilom 77,4
maşallah pek tatlıEki Görüntüle 1958506 Oğlumla benim öğle yemeğimiz pişiyor tost makinesinde baharatlı tavuk
Ama bulgur konusunda çok haklıydınız bilsem yemezdim :)) listeye baktım çok güzel verenler olmuş :))tebriklerr gayet güzel
Eki Görüntüle 1958506 Oğlumla benim öğle yemeğimiz pişiyor tost makinesinde baharatlı tavuk
Maşallah çok tatlı oğlun bende kızımın büyüdüğü günleri sabırsızlıkla bekliyorumEki Görüntüle 1958506 Oğlumla benim öğle yemeğimiz pişiyor tost makinesinde baharatlı tavuk
2 öğün beslenmeye çalışEki Görüntüle 1958519 Hepinize afiyet olsun bişey sormak istiyorum ben şuan hiç aç değilim ama öğün atlayınca da sağlıklı olmuyor mecburitten yiyorum ama yemesem mesela olur mu dengeli beslenmek istiyorum amacım hızlı kilo vermek değil kalıcı ve sağlam adımlarla ilerlemek. Ne önerirsiniz
Ne mutlu sana annesi böyle güzel mutlu bi prensin var beraber mamalar yaptığın :))Eki Görüntüle 1958506 Oğlumla benim öğle yemeğimiz pişiyor tost makinesinde baharatlı tavuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?