Sabah ve akşam ne yiycem belli bi program var mı. Şimdi alıştım ya artık diyete uzun süre aç kalabilirim gibi geliyo mantıklı aslında pazartesi bunu yapayım dayanırsam öyle devam edeyim ben2 öğün beslenmeye çalış
8/16 kuralı ile.
Sabah akşam arası 8 saat
Akşam sabah arası 16 saat
Leptin salgılansn diye.
Allah'ıma çok şükür abisi de var ama bu başka küçük olduğuna bakmayın her işimi o yapar evi bile süpürüyor Allah bağışlasın cümlemizinkiniNe mutlu sana annesi böyle güzel mutlu bi prensin var beraber mamalar yaptığın :))
Yoruldummmmmmmmail yazmaktan bunaldiiiim. Turkceyle ingilizce birbirine girdi. Hello ayşe hanim yazmisligim var. Yeteeeeer
Ama bulgur konusunda çok haklıydınız bilsem yemezdim :)) listeye baktım çok güzel verenler olmuş :))
canım sen kendini daha iyi tanırsınEki Görüntüle 1958519 Hepinize afiyet olsun bişey sormak istiyorum ben şuan hiç aç değilim ama öğün atlayınca da sağlıklı olmuyor mecburitten yiyorum ama yemesem mesela olur mu dengeli beslenmek istiyorum amacım hızlı kilo vermek değil kalıcı ve sağlam adımlarla ilerlemek. Ne önerirsiniz
Kaç kez dedim sana aksatma ara öğünü kuzum sen daha çok enerji kaybediyorsun kuruyemişler ve peynirli diyet bi sandviç maydanoz roka dereotu bol bol ye süt de yapıyo hemde hiç aç bırakma kendini kuzumBen bugün çok kötü oldum ya felaket baş ağrısı birden diyete başlayınca vücudum kaldırmadı dunde vardı ama bugün daha kötü ara öğünlere daha önem vermeliyim emziriyorum ondan mı bilmem
Birden gaza geldim diyete başlayınca yemiyeyim dedim ama arada atistirmaya yapmalıyım
Kaç kez dedim sana aksatma ara öğünü kuzum sen daha çok enerji kaybediyorsun kuruyemişler ve peynirli diyet bi sandviç maydanoz roka dereotu bol bol ye süt de yapıyo hemde hiç aç bırakma kendini kuzum
Cig badem kuru uzum falan yiyin.super oluyor. Cig bademinde zayiflamaya etkisi varmisBirden gaza geldim diyete başlayınca yemiyeyim dedim ama arada atistirmaya yapmalıyım
Aminn:)Allah'ıma çok şükür abisi de var ama bu başka küçük olduğuna bakmayın her işimi o yapar evi bile süpürüyor Allah bağışlasın cümlemizinkini
Kuru üzüm ceviz yemeye gayret ediyorum fındık çok yemiyorum yağlı diye bademi de deneyeyim hurma alacağım birdeCig badem kuru uzum falan yiyin.super oluyor. Cig bademinde zayiflamaya etkisi varmis
gönüllerinizin 1.olmuş daha ne isterim506.ETAP TAKIM İÇİ DERECELER
1. @Gencanne68 ---------->>> %4,89
2. Y Yasnira --------->>> %3,29
3.OnDeryaa --------->>> %3,03
VEEE GÖNÜLLERİMİZİN ŞAMPİYONU MEZUN ÇITIRIMIZZZ
Fitt_anne -------- >>>> %5,62
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?