Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

2 öğün beslenmeye çalış
8/16 kuralı ile.
Sabah akşam arası 8 saat
Akşam sabah arası 16 saat
Leptin salgılansn diye.
Sabah ve akşam ne yiycem belli bi program var mı. Şimdi alıştım ya artık diyete uzun süre aç kalabilirim gibi geliyo mantıklı aslında pazartesi bunu yapayım dayanırsam öyle devam edeyim ben

Ne mutlu sana annesi böyle güzel mutlu bi prensin var beraber mamalar yaptığın :))
Allah'ıma çok şükür abisi de var ama bu başka küçük olduğuna bakmayın her işimi o yapar evi bile süpürüyor Allah bağışlasın cümlemizinkini

canım sen kendini daha iyi tanırsın
kimine sık sık yemek iyi gelir
kiminede iki öğün
mesela ben karatayda denedim ama kilo veremedim
diyetisyen menüsüyle yani 3 ana öğün 3 ara öğünle çok güzel veriyorum
kişiden kişiye değişir bence

Ne düşündüm biliyonuz mu
Biz şimdi Yen'i başladık bol bol ve hızlı kilo verebiliyoruz.
Takıma girince bu bu hız düşecektir hedefe az kaldıkça daha da zorlaşıyor 3. Takımı iyi derecelere taşımak adına şimdi çok kasmıyim takıma girince full yapayım diye düşündüm ne diyonuz

Ekürüm le ben inşallah takıma girince de bu performans ı sergileriz Y Yasnira
Herkesi kutluyorum tek tek
Ben bugün çok kötü oldum ya felaket baş ağrısı birden diyete başlayınca vücudum kaldırmadı dunde vardı ama bugün daha kötü ara öğünlere daha önem vermeliyim emziriyorum ondan mı bilmem

Ben bugün çok kötü oldum ya felaket baş ağrısı birden diyete başlayınca vücudum kaldırmadı dunde vardı ama bugün daha kötü ara öğünlere daha önem vermeliyim emziriyorum ondan mı bilmem
Kaç kez dedim sana aksatma ara öğünü kuzum sen daha çok enerji kaybediyorsun kuruyemişler ve peynirli diyet bi sandviç maydanoz roka dereotu bol bol ye süt de yapıyo hemde hiç aç bırakma kendini kuzum

Kaç kez dedim sana aksatma ara öğünü kuzum sen daha çok enerji kaybediyorsun kuruyemişler ve peynirli diyet bi sandviç maydanoz roka dereotu bol bol ye süt de yapıyo hemde hiç aç bırakma kendini kuzum
Birden gaza geldim diyete başlayınca yemiyeyim dedim ama arada atistirmaya yapmalıyım

kahvaltı
10. 00 mantar
Domates
Salata
Az peynir

Yolda bir tane topkek yedim
16.30 kuru fasülye 2 kaşık pilav
Su içmeye çalışıyorum yolda içmedim

gönüllerinizin 1.olmuş daha ne isterim burdaki yerimi kimseye vermem ona göre :)

Ayrıca öncelikle derece alan arkadaşlarımı ve bütün takımımı tebrik ederim gerçekten emek verdiğimiz bir hafta oldu ve karşılığını aldık ne diyoruz bu daha başlangıç mücadeleye devam durmak yok yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…