Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Akıllı kadınsın vesselam diyorum

Canım yolumuz uzun ne versek kar
Sen hız kesmeden devam
Listeye girincede aynı hızla devam yaza ne kaldı hepimiz mezun olcaz
Hep full enerji kasmak kısmak yok
Daha vercek kilomuzz çok

ben daha önce yazdım 5 gün için izin istedim. Annemle re gidiyorum diye. Ptesi donuyorum. Çarşamba günü tartıldım 61.800 dum. Buradan ayrılmak istemiyorum. Ayrıca telfonum bozuk garantiye gönderdim şu an başka telden yazıyorum. Ondan günlük yazamadim kusura bakmayın.

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 506. ETAP SONUÇ LİSTELERİ

( 17 şubat - 24 şubat)

TAKİM DERECELERİ

10. Takım..............%1,772
3.Takım.................%1,690
9. Takım..................%0,940

BİREYSEL DERECELER

1. Nesli Han (10.takım) ........%3,01

2. Zerosima (3. Takım).........%2,81

3. Firslayd (10.takım)
.........% 2,44

Cnm 3 gün değilmiydi o
Yanlış hatırladım demekki
Tamam canım ben döndüğünü düşünmüştüm
Ama cumalar çok önemli artık ekstra özen

İyı aksamlar kızlar bugünkü menum
Sütlü turk kahvesi iki kasık yumurtalı ıspanak 1tane küçük havuç
Öğlen tavuk sote salata közlenmiş kırmızı biber
Aksam
1turk kahvesi küçük 2parca çikolatayla
İki çatal da burma kadayıf
3saattir yürüyorum suyumu da unutmadım

R Rossss68 kuzum cokk tebrik ederim seniii böyle bir takımda sizinle olmaktan gerçekten çok mutluyum keşke daha önce katilsaydim da bu kilolardan erkenden kurtulsaydim ama geç değil inşallah vericem bu azimle... Zerosima Y Yasnira @Ropdesambir hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim basarilarmizin devamını dilerim güzel bi grup olduğumuza inaniyorum arada bi gaz vermeyi unutmayın ben ilk haftaya göre az verdim ama artacak insallahhhh)

Bugünkü menüm 11de
Sabah 2 yumurta omlet
Biber azyağli kavurma
6 zeytin
Biraz peynir
Ara su
Saat6 aksam
2 kepce mercimek çorbası
1 tabak etli bamya yemegi
Spor stepperla 400 adım
Su 2 litreyi geçti.

*** 13.30 Türk kahvesi (şekersiz) 5badem 5ceviz Tilya çayı *** 16.30 1adet kaşarlı hamburger köftesi(katkısız) kinoa çayı *** 20.30 1adet hamburger köftesi,2bardak mandra sütü,çay(şekersiz). *** Toplamda 2 lt su, maden suyu Leptin zavallım uyurken çalışacak artık amaaa 3 saat yürüdüm patilerim ağrıyor. *** Tibet hareketleri yoğurt kürü birdaha tilya ve 2 lt daha su Uyuyana kadar yapacaklarım tabi sabaha karşı uyuyacağım , *** çok kilo veren arkadaşların hepsine çooook sevindim darısı başıma :)). *** kızkurusu bıraktı gitti tektabanca beni ama ben böyle ortada herkese mavi boncuk kamu malı konumunda mutluyum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…