Akıllı kadınsın vesselam diyorumNe düşündüm biliyonuz mu
Biz şimdi Yen'i başladık bol bol ve hızlı kilo verebiliyoruz.
Takıma girince bu bu hız düşecektir hedefe az kaldıkça daha da zorlaşıyor 3. Takımı iyi derecelere taşımak adına şimdi çok kasmıyim takıma girince full yapayım diye düşündüm ne diyonuz
@Ropdesambir takim icin bile olsa kasacagini kas ve ne kadar verebiliyorsan biranonce ver derim. Sıkılabilirsin. Sen elinden geleni yapmaya calis biranonce derim ben. Yine de sen bilirsinAkıllı kadınsın vesselam diyorum
s.aleykum.
Ne düşündüm biliyonuz mu
Biz şimdi Yen'i başladık bol bol ve hızlı kilo verebiliyoruz.
Takıma girince bu bu hız düşecektir hedefe az kaldıkça daha da zorlaşıyor 3. Takımı iyi derecelere taşımak adına şimdi çok kasmıyim takıma girince full yapayım diye düşündüm ne diyonuz
ben daha önce yazdım 5 gün için izin istedim. Annemle re gidiyorum diye. Ptesi donuyorum. Çarşamba günü tartıldım 61.800 dum. Buradan ayrılmak istemiyorum. Ayrıca telfonum bozuk garantiye gönderdim şu an başka telden yazıyorum. Ondan günlük yazamadim kusura bakmayın.@Furha63 ve @ozgekuaforr
ilk haftadan bildirim yapmadınız
inşallah gecerli bi sebebiniz vardır kızlarr
açıkcası tartı bildirim heycanı olmayan üyelerle devam etmek çok mantıklı değil ama genede sebebini merak ediyorum
Afiyet bal olsun9.30
Bir yumurta
Salatalık domates biber maydanoz dereotu
3 dilim peynir
13.00
Biraz kuru üzüm ceviz fındık
15.00
Bir kase kisir
19.30
Yarım porsiyon mantı
Bugün biraz cokmu bilemedim
[/QUOTENe güzel :)) Herkese tebriklerCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 506. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
( 17 şubat - 24 şubat)
TAKİM DERECELERİ
10. Takım..............%1,772
3.Takım.................%1,690
9. Takım..................%0,940
BİREYSEL DERECELER
1. Nesli Han (10.takım) ........%3,01
2. Zerosima (3. Takım).........%2,81
3. Firslayd (10.takım) .........% 2,44
Cnm 3 gün değilmiydi oben daha önce yazdım 5 gün için izin istedim. Annemle re gidiyorum diye. Ptesi donuyorum. Çarşamba günü tartıldım 61.800 dum. Buradan ayrılmak istemiyorum. Ayrıca telfonum bozuk garantiye gönderdim şu an başka telden yazıyorum. Ondan günlük yazamadim kusura bakmayın.
Ablacım teşekkürler2.liğinizi tebrik ederim sevgili kardeş takımcım
Zerosima sana ayrı tebrik gelsin kuzum
9.takımdan sevgilerle...
İş çıkışı sokakta yürürken o bozulmuş Türkçe tokat gibi yüzüne çarpar tüm dilleri unutur rahatlarsın merak etme :))Yoruldummmmmmmmail yazmaktan bunaldiiiim. Turkceyle ingilizce birbirine girdi. Hello ayşe hanim yazmisligim var. Yeteeeeer
Ayyy 1. Olmuşum çok sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?