- 8 Ocak 2017
- 722
- 1.023
- 28
- 35
İyi geceler @ayulduzz ruhu genc bayaann :)iyi geceler hanımlar yarın misafirim var sabah erken kalkıp alışverişe gitmem hazırlık yapmam lazım.. bol eksilerle uyanin inşallah
inşallah iyi geceleriyi geceler hanımlar yarın misafirim var sabah erken kalkıp alışverişe gitmem hazırlık yapmam lazım.. bol eksilerle uyanin inşallah
Kızım için aldığım kiloları sağolsun kızım sayesinde verdim emzirmek harika gerçekten ben o duygusal bağı çok seviyordum Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versinYa yemin ederim emziresim geldi
Amim hepimize :)Kızım için aldığım kiloları sağolsun kızım sayesinde verdim emzirmek harika gerçekten ben o duygusal bağı çok seviyordum Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin
Canım ben ne zaman gece tartılsam çok yediğim zamanlarda 4 kg fark bile gördüm 3 kg çok ama normal de benim sabah ve akşam arasında hep 2.5. - 3 kg fark oluyodu zaten hiç 1 görmedim doğrusu tartım bi senedir aynı dijital tartı doğru tartıyo test ettim. Sağlık ocağı ve eczaneyle karşılaştırdım aynı çıkıyo.Gun icinde 3kilo fark bana pek normal gelmiyor. Yani odem desem.arkadas bu nsl odem.regl fln olmasi gerekir.gecende bir arkadas yazmisti gobrktr 11kg odem varms die. Bilmiyorm bilimsel bir bilgi mi de. Bana degisik bir bilgi gelmisti.ozaman hic birimizde kilo yok.onlar odem. Yagsiz pelinsu muyuz arkadaslar biz:)
Sabahla aksam arasinda 1 kilo fln oynar genelde. Yani anlatmak istedgmi anlatamiyorm ama. Asiri tuzlu fln beslenmis olmaniz gerekir die dusunuyorm bukdr vucudun abartmasi icin.aksamdan sabaha 2kilo verebiliyorsaniz bu muhtesem otesi fln bsy.benim en fazla 1 kilo fark ediyor. Ne tembel ne tuhaf bedenim var:)
Siz benim gibi spor yapsaniz dmkko eriyip gideceksiniz.ben kasimdan beri bu seruvendeym.ama ben minimum seviyede fln beslenme yapmiyorm.normal besleniyorm yani
Aynen bende çok vahim olarak adletmiyorum. Canımın çektiğinden tadına bakmalıyım haftada bir iki de olsa yoksa bu zayıflama işi sıkıcı ve baskıcı olacak stres olucam gitmiycek kilolar. O yüzden ilk önce mutlu olmam gerek.Canim tartilmakla hata etmissin. Tarti yanlis gostermistir.vucut bu.hani fabrikadaki makina deilki.bi taraftan hammaddeyi ver obur taraftan urunu al. Aldigin gida midede sindieimi oluyor.ise yarayanlar hucrelere gonderiliyor.yaramayan bosaltim sistemiyle atiliyor. Ama bir tuvalete gittin die vucut hepsini atti mi yani:) daha kendinede enerji ayirdi o.telas olma olumsuz olma.ayyy dunyanin sonu geldi sanki ya:)
ayy cnm geçmiş olsunKızlar günaydın. İşyerindeyim ama eve geri gideceğim sanırım. 2 gündür acillerdeyim serum alıyorum. Midem inanılmaz kötü
cnm sabit bi tartı edinmen lazımKızlar bugün tartılamıyorum çünkü tartı yok cuma günü bi yerde bulup tartılcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?