Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın canlar

Kızlar bugün tartılamıyorum çünkü tartı yok cuma günü bi yerde bulup tartılcam

Canım ben ne zaman gece tartılsam çok yediğim zamanlarda 4 kg fark bile gördüm 3 kg çok ama normal de benim sabah ve akşam arasında hep 2.5. - 3 kg fark oluyodu zaten hiç 1 görmedim doğrusu tartım bi senedir aynı dijital tartı doğru tartıyo test ettim. Sağlık ocağı ve eczaneyle karşılaştırdım aynı çıkıyo.
Ödem olduğunu sanmıyorum zaten minimum tuz tüketiyorum. içtiğim su ve çaylarla ilgili diye düşünüyorum. Yatarken gece ve sabah wc çıkıyorum küçük abdest için orda atıyorum sabaha gidiyo hepsi benim dengede mi bi tuhaflık var bilemedim şimdi

Aynen bende çok vahim olarak adletmiyorum. Canımın çektiğinden tadına bakmalıyım haftada bir iki de olsa yoksa bu zayıflama işi sıkıcı ve baskıcı olacak stres olucam gitmiycek kilolar. O yüzden ilk önce mutlu olmam gerek.

Kızlar günaydın. İşyerindeyim ama eve geri gideceğim sanırım. 2 gündür acillerdeyim serum alıyorum. Midem inanılmaz kötü

kızlar artılar çok değil
bugun itibari ile dikkat edilirse eksiye döner
hadi bakalım sıfır kaçamak olsun

kızlar spor olayını dk lı yapalım

yani bu mekik vs çekenler telefonun kronometresini tutun

atıyorum 100 mekik 5 dk sürdü
dk la yazın öyle puuanlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…