Canımsın ben 6 ocaktan beri dikkat ediyorum yediklerime diyet demiyorum adına daha azla doyabilirim diyorum bi tabak değil 3 kaşık 3 dilim kek değil bir dilim kek hiç bi yediğimi yememezlik etmedim sadece tıka basa değil midemin gereği kadar yarım ekmek yiyen ben şuan bir dilimle doyuyorum demek oluyormuş ben kendimi senelerce aç sanmışım bu süper bir şeyben artık biraz, fazla kaçırıyım rahatsız oluyorum helede yağlı şeyleri midem alt üst oldu ve karar verdim bidaha bu eziyeti yapmıycam kendime.. ne güzel artık midem küçülmüş ve ne güzel artık hafif beslenmek az yemek keyif veriyor ama işte ah eski alışkanlıklar ah yokmu bu beyin obezliğim illa tabak bitecek illa mide istemesede göz doyacak
yok yok yeni kararlar alma zamanım gelmiş gene benim:)
yeni kararım kızlar diyet olayını bırakıyorum veee normal zayıf insanlar gibi beslenmeyi hayatıms geçiriyorum..
şimdi şöyle bir koruma sistemi oluşturmuştum 5 gün diyet 2gun eş dostla ye iç lakinnn benim midem rahatsız bu durumdan tam az yemeye alışıyor sonra alıştığı düzeni bozunca bi günde olsa alt üst garibim, bunu ona yapmamam lazım
ne yapıcam evde de özel günlerde de her gün dengeli az, kaçamak yapılacaksa telafi ederim mantığıyla tüm tabak değil, iştahımın gözümün istediği kadar değil midemin istediği kadar yiycem.. midemin küçülmesi ve ağır yiyeceklerden rahatsız olmam büyük bir nimet bunu kaybetmemem lazım
diyetsiz kalıcı zayıflama vardı dkz onu araştırayım olmazsa
Canım başına @ bunu koyup yazarsan olurYa kızlar ben isim etiketleme yi bilmiyorum bana öğretin
Diyet kardeşim aynı anda annelere gittik dönüşümüz muhteşem olur inşallahtesekkur ederim. Allah razi olsun. Bende azcik hastalandim. İğne vuruldum simdilik geçti. İnşallah canım yarisiriz.
Benden de sevgiler
Cnm gözümden kaçmış özellikle geçmişe dönüp bakıcam tekrarMerhaba kaptanim. Bugun bir tek benim menuye yorm ypmadn. :)
Spor incilerinde ben dahil olabliyor muyum.yoksa sutten miym:)
Bende ataşehirdeyim cnmGebzede yasamiyorm canim tabiat parki var die gittik:)
Anadolu yakasnda oldgmz icn kolay gittik.superdi
Tamam fıstıkCanlar bugun kaptanimizdan izinliydim :)
Menum; kahvalti;12:00 uc dilim ekmek iki tatli kasigi cikolata kasarli yagsiz menemen
Aksam; 21:00 bir kase kisir iki lokma pastasahgull
Kaptanim vallahi azicik yedim.. uzerindeki kremalari yemedim bilee :) bakiniz su pastaya karsi koydum iki lokma ile biraktim..
Demistim annem feci yemek yapar diye
Süpersin cnmKızlar ben biraz geç yazdım az önce içeri gırdım
Sabah sütlü turk kavesı
9da 1saate yakın spor
Kahvaltı 12de
Peynir yumurta 5tane zeytin domates küçük bır dilim kepek ekme yı
Saat3gıbı1fincan neskafe 1tane yesıl elma
Bol salata 4beş parca kuşbaşı haşlanmış et
Dışarı yürüyüşe çıktım az önce geldim tam 2buçuk saat 2buçuk litre su
Cnm kahvaltıcıdan aldım acı değildi yiyebilirsinAyyy acuka dedin ağzımın suyunu zor topladımm acıyı çok sever ve yerdim ,öksürük krizlerini anlattığım bi kbb acıyı kes dedi kestik :/.
Afiyet olsun
Benimde bu günkü menüm
Sabah melemen
4 tane zeytin
Biraz peynir
Bir avuç içi kadar kuruyemiş
Akşam
1 kase kepçe yogurt çorbasi
1 tane karniyarik küçük
1 tahta kaşık bulgur pilavı
Su 1buçuk litre 2 litreyi geçer
Spor misafirim varda stepperla 500 adim
Kaptanim cok guzel ve mutevazi bir yer.insanlar ailesiyle geliyor kahvalti yada mangal fln yapiyor.yada daga tirmananlar var kamp yapanlar var.daglar etrfini kapattigi icin ruzgarda cok esmiyor.cok begendik biz. Ordekler flnda var:) kaymayan bir spor ayakkabiyla gidin.:)Cnm gözümden kaçmış özellikle geçmişe dönüp bakıcam tekrar
Bende ataşehirdeyim cnm
Gidicem mutlaka hiç bilmiyordum netten baktım baya güzel biyere benziyor
Tamam fıstık
Yarın itibari ile sağlıklı beslenmeye devam
Cnm biraz salata yoğurt arttır
Sebze ekle olur mu
Süpersin cnm
Cnm kahvaltıcıdan aldım acı değildi yiyebilirsin
Peynircibabadan
Cnm bulguru bilemedim karatayda korumada var diyebiliyorum ama azmış zaten
Afiyet olsun
Kizlar sabah yani saat 11 gibi:)
2 dilim tam tahilli
1 kk peynir
4 zeytin
2 sosis
Aksam yulaf ezmesi yicem 2 yemek kasigindan. O fazla tok tutoyor beni.
Gecede yatmadan yogurt kurumu yerim.
Spor
30Dk 3km hizli tempo yuruyus
21dk 10km interval prog. Yatay bisiklet
10Dk 1km interval prog. Eliptik bisiklet
50 mekik
Bu kiloya bu kadar kısa suredemi geldinCanımsın ben 6 ocaktan beri dikkat ediyorum yediklerime diyet demiyorum adına daha azla doyabilirim diyorum bi tabak değil 3 kaşık 3 dilim kek değil bir dilim kek hiç bi yediğimi yememezlik etmedim sadece tıka basa değil midemin gereği kadar yarım ekmek yiyen ben şuan bir dilimle doyuyorum demek oluyormuş ben kendimi senelerce aç sanmışım bu süper bir şey
sen yemedin dimi amaÇok teşekkür ederim canım milföyleri çıkarıyorum buzluktan
Yumurta salatası ve patates püresinin üstüne sucukları dizip fırına koycam bide üstüne kaşar.
Bende az önce atıştırdım biraz onlar 10:30 da gelseler açlıktan bayılırım. Yumurta salatasından yiycem ben de
TamamCnm gözümden kaçmış özellikle geçmişe dönüp bakıcam tekrar
Bende ataşehirdeyim cnm
Gidicem mutlaka hiç bilmiyordum netten baktım baya güzel biyere benziyor
Tamam fıstık
Yarın itibari ile sağlıklı beslenmeye devam
Cnm biraz salata yoğurt arttır
Sebze ekle olur mu
Süpersin cnm
Cnm kahvaltıcıdan aldım acı değildi yiyebilirsin
Peynircibabadan
Cnm bulguru bilemedim karatayda korumada var diyebiliyorum ama azmış zaten
Afiyet olsun
ya gülüşüm puanlamada sistemini dk üzerinden yapalım sanki daha adil olur egzersiz yapan kızlarda dk üzerinden yapsın olmamıKızlar spor yapanlardaFitt_anne etiketlesin
Etiket yapmayanların sporu puanlanmaz çünkü kalabalık bi takımız tek tek bakılması zor olur dilek içinde
canım benim olmasa iyiymiş ama telafi ettiğini düşünüyorumKizlar dun dogadaydk.
Yazamadm ozr dilerm.aksamda arkadastydk gece gldk.
Kahvalti 12de oldu. Malum gidene kdr anca
1 kk peynir
4 zeytin
Salatalik
3 4 bardak cay
1 simit
Aksam 19.00
4 izgata kofte
Su
1Litre falan
Spor yapmadm ama. Yuruduk dogada. Engebeli yerlerden gectk.sularin ustunden atladik. Arkdsn cocuguyla top oynadm onunla kostum.
Simit olmadi bliyorm ama kalabalkktaydik ve ekmegimi unutmstm
Canim aksam yiyemedm ztn.brokoli haslayip limonladm. Yazcm yazcm diyip unutmstm:)Kız erkenden yazarsan tabi görmem menüyü
Akşam az olmuş cnm
Bol salatanın hiç zararı yok en azından salata ekleyin
Sport mükemmellll
Ve tabıkı katılabilirsin spor yarısına
anam sendede ne tarifler varmışGunaydin canim.
Krep yapablrsn. Seviliyor o. Mantarin varsa. Firinlayip yada hafidten sote edip ustune kasar rendeleyebilrsn.
Firinda. Ekmek dilimlerinin uzerine peynir maydonoz pulbiber karabiver yumurta harci yapip ekmekdilimlerininustune koyup firina atablrsn.
Evde tost ekmegin varsa yada normal ekmekte olr.ustune brz domates sosu ve hafif salcadan.ustune sürüp siyah zeytin sosis hafif misir kasar koyup firinlayablrsn.
Milfoyun varsa 1karesini 4e bolup icind ssiyah zeytin ve peynir harci yapip tek lokmalik borekler yapablrsn.
Sigara boregi ypabilirzn.
Soslu sosis yapablrsn.
Hellim peynirn varsa kizartip koyablrsn.
Patatesleri dograyip baharatlayip firina vereblrsn.
Aklima bunlr gldi:)
Yok canım hamilelikte 25 kilo almıştım sadece emzirerek 20 kg gitti 2 yıl emzirdikten sonra 64.5 la 6 ocakta başladımBu kiloya bu kadar kısa suredemi geldin
Oo supermis bende uğraşmasam mi acaba ama ben acele ediyorumYok canım hamilelikte 25 kilo almıştım sadece emzirerek 20 kg gitti 2 yıl emzirdikten sonra 64.5 la 6 ocakta başladım
Malatyalılar çok yapar onu çok severim protein başıma vurdu ne okusam canım istiyo :))Yok canim biz buğdayla yapariz. Içine normalde nohit mercimekte atariz ama ben buna atmadim.
Uğraş uğraş bak ebru şallı doğum yaptıktan sonra nasıl inceydi :)) ohoo kaç senede belki vericeksin belki üzerine alacaksın taş olucaz taş :))Oo supermis bende uğraşmasam mi acaba ama ben acele ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?