- 21 Mayıs 2016
- 1.015
- 3.984
- 133
Belki yazan olmuştur görmemişimdir biber ve domates salçası sarımsak baharatlar ve ceviz dışında bişey yok içinde meze olarak ta kahvaltılık olarak da çok geçerli bi tat.acı yiyemiyosan acısız yaparsın nette tarifi vardır arda nın :))Acuka nasıl birşey,netten bakayım hemen
Kaptancim haftada bir kez 3 kaşığa izin var diye biliyorum bendeCnm gözümden kaçmış özellikle geçmişe dönüp bakıcam tekrar
Bende ataşehirdeyim cnm
Gidicem mutlaka hiç bilmiyordum netten baktım baya güzel biyere benziyor
Tamam fıstık
Yarın itibari ile sağlıklı beslenmeye devam
Cnm biraz salata yoğurt arttır
Sebze ekle olur mu
Süpersin cnm
Cnm kahvaltıcıdan aldım acı değildi yiyebilirsin
Peynircibabadan
Cnm bulguru bilemedim karatayda korumada var diyebiliyorum ama azmış zaten
Afiyet olsun
Eksi çıkmazsa balkondan aşağı atarımnazooo yarınki tartıyı merak ediyorum senin
Sagol canim sanada afiyet olsun.Anladim kuzum afiyet olsun
Saol kuzum hayirli gecelerSagol canim sanada afiyet olsun.
Şuan kilo konusunda tek keşke dediğim şey neden emzirirken yediklerime dikkat etmedim veya hamileyken inanılmaz büyük bir hataydı ama sen bunu benim yerime başarabilirsin bu kadar güzel bir takım ve imkan bulmuşken sakın fırsatı kaçırma benim şuan sporla yakmaya çalıştığımı sen sadece emzirerek yakıyorsun asla vazgeçme sonuna kadar bizden çok hızlı adımlarla ulaşacaksın eminimOo supermis bende uğraşmasam mi acaba ama ben acele ediyorum
Süpersin canım
Süpersin canım
Aaaa ben de maltepedeyim:)Kaptanim cok guzel ve mutevazi bir yer.insanlar ailesiyle geliyor kahvalti yada mangal fln yapiyor.yada daga tirmananlar var kamp yapanlar var.daglar etrfini kapattigi icin ruzgarda cok esmiyor.cok begendik biz. Ordekler flnda var:) kaymayan bir spor ayakkabiyla gidin.:)
Bnde maltepe sahil trfndym canim
İnşallah canım bu azimle gidersen evet olurum bakalım belki dayanamam bilemiyorum şuan iyiyim bir problem yok eşim geçende 58 kilo olduğun hal nasıldı unuttum çok merak ediyorum goruntunu dedi çok takıntılı kilo konusunda ona gostermek isterim ama gorucez
Ben ilk leslie yaptığımda 10 dakika bile yapamamıştım nefesim tıkandı kollarım bacaklarım tutulmuştu ama hergün daha iyiye gidiyor 1000 adım yaptığın günler yakın canım haftada veya 10 günde sayısını 100 100 artrır inşallahIlkkez tek seferde bu kadar yapabildim. Insan çok zorlaniyor.
Yapabilirsin ki şuan çok daha kolay azimlisin biz varız destek ama ben eşim dahi olsa başkası için bişey yapamıyorum hatta yap deyince yapacaksam bile vazgeçiyorum ben mutlu olmalıyım ki çevremdeki herkes mutlu olsunİnşallah canım bu azimle gidersen evet olurum bakalım belki dayanamam bilemiyorum şuan iyiyim bir problem yok eşim geçende 58 kilo olduğun hal nasıldı unuttum çok merak ediyorum goruntunu dedi çok takıntılı kilo konusunda ona gostermek isterim ama gorucez
Evet bende öyle düşünüyorum canim. Ama bu kadar adimda bili ter içinde kaldım. Insallah etkisini görürüm.Ben ilk leslie yaptığımda 10 dakika bile yapamamıştım nefesim tıkandı kollarım bacaklarım tutulmuştu ama hergün daha iyiye gidiyor 1000 adım yaptığın günler yakın canım haftada veya 10 günde sayısını 100 100 artrır inşallah
Evet o bana kilo almıssin dedikce daha çok yiyorum. İnşallah canım hep birlikte kurtulalım yaglardanYapabilirsin ki şuan çok daha kolay azimlisin biz varız destek ama ben eşim dahi olsa başkası için bişey yapamıyorum hatta yap deyince yapacaksam bile vazgeçiyorum ben mutlu olmalıyım ki çevremdeki herkes mutlu olsun
Mutlaka görürsün spor bambaşka diyet kilo verdirir spor şekillendirirEvet bende öyle düşünüyorum canim. Ama bu kadar adimda bili ter içinde kaldım. Insallah etkisini görürüm.
Haklısın canim. Iyi geceler.Mutlaka görürsün spor bambaşka diyet kilo verdirir spor şekillendirir
Ya yemin ederim emziresim geldiYok canım hamilelikte 25 kilo almıştım sadece emzirerek 20 kg gitti 2 yıl emzirdikten sonra 64.5 la 6 ocakta başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?