Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Acuka nasıl birşey,netten bakayım hemen
Belki yazan olmuştur görmemişimdir biber ve domates salçası sarımsak baharatlar ve ceviz dışında bişey yok içinde meze olarak ta kahvaltılık olarak da çok geçerli bi tat.acı yiyemiyosan acısız yaparsın nette tarifi vardır arda nın :))

Kaptancim haftada bir kez 3 kaşığa izin var diye biliyorum bende

Oo supermis bende uğraşmasam mi acaba ama ben acele ediyorum
Şuan kilo konusunda tek keşke dediğim şey neden emzirirken yediklerime dikkat etmedim veya hamileyken inanılmaz büyük bir hataydı ama sen bunu benim yerime başarabilirsin bu kadar güzel bir takım ve imkan bulmuşken sakın fırsatı kaçırma benim şuan sporla yakmaya çalıştığımı sen sadece emzirerek yakıyorsun asla vazgeçme sonuna kadar bizden çok hızlı adımlarla ulaşacaksın eminim

Aaaa ben de maltepedeyim:)

Y Yasnira canım daha bebeğin yedi aylıkmış minnak bir yaşına bastığında iddaa ediyorum 60 kg olursun benden tam destek
İnşallah canım bu azimle gidersen evet olurum bakalım belki dayanamam bilemiyorum şuan iyiyim bir problem yok eşim geçende 58 kilo olduğun hal nasıldı unuttum çok merak ediyorum goruntunu dedi çok takıntılı kilo konusunda ona gostermek isterim ama gorucez

Ilkkez tek seferde bu kadar yapabildim. Insan çok zorlaniyor.
Ben ilk leslie yaptığımda 10 dakika bile yapamamıştım nefesim tıkandı kollarım bacaklarım tutulmuştu ama hergün daha iyiye gidiyor 1000 adım yaptığın günler yakın canım haftada veya 10 günde sayısını 100 100 artrır inşallah

Yapabilirsin ki şuan çok daha kolay azimlisin biz varız destek ama ben eşim dahi olsa başkası için bişey yapamıyorum hatta yap deyince yapacaksam bile vazgeçiyorum ben mutlu olmalıyım ki çevremdeki herkes mutlu olsun

Evet bende öyle düşünüyorum canim. Ama bu kadar adimda bili ter içinde kaldım. Insallah etkisini görürüm.

Evet o bana kilo almıssin dedikce daha çok yiyorum. İnşallah canım hep birlikte kurtulalım yaglardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…