Günaydın cancağızım haftasonu regl den dolayı çok ağrım vardı ona rağmen kendimi temizliğe verdim kuzum ondan giremedim ama cumartesi akşam 2 tane but ve yoğurt yedim dün 3 köfte ve domates yedim bugün sabah sadece limonlu şu içtim şu anda şekersiz çay iciyorum kuzum
Ay bilmiyorum. Bi kasılma bulantı kusma cumadan beri ter su içinde tuvaletle kanka oldumayy cnm geçmiş olsun
ne olduki
Gecmis olsuuun.regl sancisiyla temizlik yapmissin. Ahhh ah hic canimizin kiymetini blmiyoruz.Günaydın cancağızım haftasonu regl den dolayı çok ağrım vardı ona rağmen kendimi temizliğe verdim kuzum ondan giremedim ama cumartesi akşam 2 tane but ve yoğurt yedim dün 3 köfte ve domates yedim bugün sabah sadece limonlu şu içtim şu anda şekersiz çay iciyorum kuzum
Annemdeyim ya canım o yüzden evde tartım varcnm sabit bi tartı edinmen lazım
Gecmis olsuuun.regl sancisiyla temizlik yapmissin. Ahhh ah hic canimizin kiymetini blmiyoruz.
Sabah kahvaltini fln oaylasmismiydin. Ben senin menuleride yorumlayalim::)
Haftasonunu ozmn guzel gecirmissin canim. Kacamak yapmamissin ne guzelAnam kızlar ben bugün tartım ayı unuttum sabah bi sinirle kalkıp işe geldim
Kuzum haftaiçi pek kahvaltı yapmiyorum genelde ağzıma 2 ceviz atıp ise geliyorum ama pazar günleri kahvaltımı güzel yapıyorum 1 dilim çavdar ekmeği
Domates salatalık peynir zeytin yumurta yiyorum
cumaya eksi 1yaparsın sen onuGunaydin.
sahgull kaptanim cuma 71.1di.
Cumartesi 70.8di
Bu sabah 71.0 geldim.ama uyanir uyanmaz tartldm.ise gittgmden dolayi odem bkleyemedm:)
yarın tartıl bakalım ne durumdasınAnam kızlar ben bugün tartım ayı unuttum sabah bi sinirle kalkıp işe geldim
Kuzum haftaiçi pek kahvaltı yapmiyorum genelde ağzıma 2 ceviz atıp ise geliyorum ama pazar günleri kahvaltımı güzel yapıyorum 1 dilim çavdar ekmeği
Domates salatalık peynir zeytin yumurta yiyorum
Kek buzlukta duruyor mu.vayyy
Ben sigara borrgi sarip atiom buzluga.baklagil atiyorm.baska da bsy atmiyrom:)
Bnde bu haftanin ymklerini bugnden pisircem. Ozmn rht oluyor.isten grlince isitiyoruz sdce. Her gune 1 ana yeemek yapiyoruz. Bakalm bugn ne cikarirm blmiyorm. Evi dunden temizlemstm.ozaman bugun dansssss modundaym:)
Kahvaltidan snra spora incem. Eger esim gezelm mezelm demezse:))
şirinem çok geçmiş olsun zehirlenme felan olmasınAy bilmiyorum. Bi kasılma bulantı kusma cumadan beri ter su içinde tuvaletle kanka oldum
Tamam cancağızım yarın sabah tartilir yazayimyarın tartıl bakalım ne durumdasın
Kızlar artık şu keklerle böreklerle bi vedalaşın lütfen
Sık görmeye başladım menülerde
Üst üste kaçamak yapana tolerans göstermem baştan uyarayım
Zerosima cnm menü takibi için bi çizelge yapabilirmisin
Kızlar yarın itibari ile herkes menü yazdıktan sonraZerosima etiketlesin
Zehram kaçamakalarıda belirtisen sevinirim listede
Kızlar günaydın. İşyerindeyim ama eve geri gideceğim sanırım. 2 gündür acillerdeyim serum alıyorum. Midem inanılmaz kötü
Cuma kilo;92.5 pazartesi ; 91.5 fark; 1 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?