Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Arkadaşlar herkese günaydın iyi haftalar iyi öğlenler iyi akşamlar :)).
Sabah itibariyle habersiz misafirim geldi elime telefon almıyorum saygısızlık olmasın diye wc den yazıyorum en çok ta tartımın pili bitmişti dün pazar diye çıkmadım bugün alıp yazacaktkm ona üzüldüm üzgnüm

Ayrıca dün gece hem Daytona500 (nascar) hem de oscar töreni vardı skandala dönüşen eşimle onları izledik zaten sabah yatmıştım bikaçsaatlik uykuylayım akşama uyuyakalabilirim

Ceylanım kendine küçük saklama kabı alsan
saltanı yanında taşısan
minik yoğurtlardan alsan
çekmecene ton balığı koyabilrisin acil durumlar için
hem aç kalmazsın yemek uygun olmadığında
Canim öğle yemeğinde salata oluyor hergün ama benim canim istemiyor ondan yemiyorum akşama yemek yemeği düşünmüyorum biraz önce 5 tane Antep fıstığı yedim

Canim öğle yemeğinde salata oluyor hergün ama benim canim istemiyor ondan yemiyorum akşama yemek yemeği düşünmüyorum biraz önce 5 tane Antep fıstığı yedim
Yanlis anlama ama menulerin hic vucudunu besleyici degil. Normal bir seyirde gitmiyorsun. Bu da sana kas kaybi olarak donecegini dusunuyorum. Kendini nie bukdr kasıyorsunki

Ayrıca dün gece hem Daytona500 (nascar) hem de oscar töreni vardı skandala dönüşen eşimle onları izledik zaten sabah yatmıştım bikaçsaatlik uykuylayım akşama uyuyakalabilirim
Oscar toreni skandalms codden.ben o siralar pireler ucusuyordu ama:))) sabah okudum.

Yanlis anlama ama menulerin hic vucudunu besleyici degil. Normal bir seyirde gitmiyorsun. Bu da sana kas kaybi olarak donecegini dusunuyorum. Kendini nie bukdr kasıyorsunki
Bunu üstüme alınıp çeki düzen vericem kendime
Ama bugün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…