Mercimeği canım bulgurla çok yakışıyor aynı kısır yapar gibi mercimekte katılıyorKızlar bende
Leslie 1 mil
15 dk zumba
350 ip atladım
30 suqart
Birazda mekik çektim
Benim bu satte açlık çok oluyo surekli bişiler istiyor cnm.
Kayısı çayı içiyorum şimdi
Ceylanım kendine küçük saklama kabı alsansahgull cancağızım öğle yemegim 1 kepçe ezogelin çorbası o kadar
cnm bunlar hayatımızda hep olucakBu hafta hiç iddialı değilim
Yarın arkadaşla çarşıya gitçez
Çarşamba doktor
Perşembe misafir var
Cuma okulun kahvaltısı
Alışcam inşallah.cnm bunlar hayatımızda hep olucak
önemli olan bu durumlarda en uygun şeyleri yiyebilmek
Afiyet şifa olsun süt olsun yağ olmasınGül boregiyle elmalı kurabiyeyi goturmus bulunmaktayım vah vah
Evet inşallah bugünkü kalorilerim fenaaAfiyet şifa olsun süt olsun yağ olmasın
Kızlar bende
Leslie 1 mil
15 dk zumba
350 ip atladım
30 suqart
Birazda mekik çektim
Benim bu satte açlık çok oluyo surekli bişiler istiyor cnm.
Kayısı çayı içiyorum şimdi
Gül boregiyle elmalı kurabiyeyi goturmus bulunmaktayım vah vah
Canim öğle yemeğinde salata oluyor hergün ama benim canim istemiyor ondan yemiyorum akşama yemek yemeği düşünmüyorum biraz önce 5 tane Antep fıstığı yedimCeylanım kendine küçük saklama kabı alsan
saltanı yanında taşısan
minik yoğurtlardan alsan
çekmecene ton balığı koyabilrisin acil durumlar için
hem aç kalmazsın yemek uygun olmadığında
oOO Süper
Eki Görüntüle 1959724 Bugün de yeşil çay içeyim.
Biri tarçınlı biri limonlu
Yanlis anlama ama menulerin hic vucudunu besleyici degil. Normal bir seyirde gitmiyorsun. Bu da sana kas kaybi olarak donecegini dusunuyorum. Kendini nie bukdr kasıyorsunkiCanim öğle yemeğinde salata oluyor hergün ama benim canim istemiyor ondan yemiyorum akşama yemek yemeği düşünmüyorum biraz önce 5 tane Antep fıstığı yedim
Oscar toreni skandalms codden.ben o siralar pireler ucusuyordu ama:))) sabah okudum.Ayrıca dün gece hem Daytona500 (nascar) hem de oscar töreni vardı skandala dönüşen eşimle onları izledik zaten sabah yatmıştım bikaçsaatlik uykuylayım akşama uyuyakalabilirim
Bende sevmiyorum aslında ben çay sevmiyorum ne hali olursa olsun ama içiliyor işte nefesimi tutup içiyom İnan kiBen hiç sevemiyorum şu yeşil çayı
Bunu üstüme alınıp çeki düzen vericem kendimeYanlis anlama ama menulerin hic vucudunu besleyici degil. Normal bir seyirde gitmiyorsun. Bu da sana kas kaybi olarak donecegini dusunuyorum. Kendini nie bukdr kasıyorsunki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?