Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım afiyet olsun çok güzel görünüyor tabak menun iyi sosis hariç

vavvv spor harika menu de gayet güzel

Ben de önceden çay içmezdim. Millet kendi kendime çay demleyip içiyorum derdi. Garip gelirdi. Çocuk olduktan sonra farkettim ki ben yorulmuyormuşum. Yorulunca kendimi çay demlerken buluyorum. :)
çay kahve sigara vazgeçilmezim, helede yoruldıysam yemek aramam çay olsun yeterki

Sağlıklı kalorilerle doyana kadar yersen 2 öğün yaparsan ayda 4 kilo verirsin.spor yapmasan da.
canım karataya görw galiba bu düşüncen.. Bende sağlıklı ara öğünlerle metoyu çalıştırırsan ayda garanti 5 verirsin diyorum :)

Canım başına @ bunu koyup yazarsan olur
Diyet kardeşim aynı anda annelere gittik dönüşümüz muhteşem olur inşallah

sağol canım Allah razi olsun

Evet ben haftasonu evde olacam inşallah yine biseyler çıkmazsa tabi. Hayırlısı

İnşallah canım muhteşem olur ama kendi adıma pek zannetmiyorum. Dikkat ediyorum ama, annem malum kızıyor

bizim ülkede olsa böyle bi skandal kıçlarıyla güler 40gün konuşurlardı

offf ya ne bu diyetleri mizin misafirden anadan çektiği:) bizi bize bıraksalar ne güzel zayıflarız aslında

offf ya ne bu diyetleri mizin misafirden anadan çektiği:) bizi bize bıraksalar ne güzel zayıflarız aslında
aynen ya su an anneme dedimki dışarda yuruyecem kızdı bana. Bende eve gidecem dedim. Baktım uzuldu, bir kızım var diyor oda annesine gelmiyor. Diye
Yapacak. Bisey yok eve gidince anca başlarım insallah

Sabah;

Bir dilim tereyagli kepekli ekmek bir dilim suzme peynir sekersiz cay (vaktim yoktu kahvalti bu kadarcik cantama atip ciktim)

Oglen; 5 yaprak sarma bir kase light yogurt (sarmadan baska yemek yoktu)

Aksam; yumurtali ispanak bruksel lahana o da fotolu :)

Bir bucuk lt su daha da icerim 2,5 tamamlicam

Eklentiler

• IMG_2501.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 26
evet ,o simit yarım yenecekti :/
o sarma pirinç sebebiyle hiç yenmeyecekti :/
Rose dediğim şarap,e peynir tabağının yanında misafire çay mı verseydik :)) hihi
:)) kızım sen kimlerdensin biz mütevazi kendi çapında bi gurubuz :) godamansın belide kimlerden olduğunu çıkaramadım..
sabancıgillerden olabilirsin yazı dilin andırıyor sanki hadi itiraf et:))

aynen ya su an anneme dedimki dışarda yuruyecem kızdı bana. Bende eve gidecem dedim. Baktım uzuldu, bir kızım var diyor oda annesine gelmiyor. Diye
Yapacak. Bisey yok eve gidince anca başlarım insallah
kuzum kilo almadan gel yeter bize listeye girince sıkarız artık, anacığına üzme

panpa afiyet olsun gayet iyi hedef ne bu hafta

Menumu yazayım kızlar sabah8:30; ise geç kalmamak için hiçbişey yiyemedim 1 avuç badem ve fındık,su öğlen12;00; 1 kase mercimek çorbası 5 fındık 3 badem(kuruyemişler çiğ) ve ayran akşam18;30:4 yemek kaşığı mantar sote 2 yemek kaşığı bulgur pilavı yoğurt muz 3 ceviz bide şimdi cay içiyoruz da esim bisküvi yiyodu bende 1 tanecik form bisküvi yedim ceza olarak 3 mil leslie yapıcam su; 1.5 litre oldu 2.5 a tamamlicm gece de yoğurt kürü ve gün bitti

Gayet güzel cnm

Afiyet olsun
Şu kaçamak yapıcam fikrini aklından çıkar bence
Hep böyle sağlıklı beslen

Simit olmamış cnm

Harika
Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…