canım afiyet olsun çok güzel görünüyor tabakMerhaba kızlar
Menümü paylaşayım
Sabah 10.00-10.30
3 kaşık menemen
5 zeytin
2 parmak peynir
1 ufak boy sosis
1 haşlanmış içli köfte
Akşam 18.00-18.30
Maydanoz limon kürü
Salata
Kurufasülye
2 bardak ayran
2.5 lt su
Spor henüz yok.
kaçamak mı tamda yeni başlamışkenBugün bişey yemiycektim güyaa
Menüm nasıl kızlar bu haftanın gelecek kaçamakları için kıstım baya
vavvv spor harika menu de gayet güzel7.Gün
Sabah: 08:00 limonlu su
8:40 100 ml milkshake
Öğle: 14:15 bir kase haşlanmış yeşil mercimek bir kaşık yoğurt ve boool baharatlı
Ara: 16: 2-3 yemek kaşığı kadar yarım kase bol baharatlı yeşillikli yumurta salatası
2- kupa yeşil çay
Akşam: 18:45 biryumurtalı bol baharatlı maydanozlu omlet bi ısırık simit
Bi iki saat sonra bi şekersiz kahve içerim.
3 lt su
5.5 km yürüyüş 2.5'u tempolu
At isareti yaptiktan sonra nicki yaziyorsun @fur... gibi
çok tesekkur ederim sagolunTatlım önce @ işareti yapıp yanına o nicki yazmayı başlayınca sistem o harflerle başlayan nickleri gösteriyo @in yanına nick i yazınca etiketlenmiş oluyo
çay kahve sigara vazgeçilmezim, helede yoruldıysam yemek aramam çay olsun yeterkiBen de önceden çay içmezdim. Millet kendi kendime çay demleyip içiyorum derdi. Garip gelirdi. Çocuk olduktan sonra farkettim ki ben yorulmuyormuşum. Yorulunca kendimi çay demlerken buluyorum. :)
canım karataya görw galiba bu düşüncen.. Bende sağlıklı ara öğünlerle metoyu çalıştırırsan ayda garanti 5 verirsin diyorum :)Sağlıklı kalorilerle doyana kadar yersen 2 öğün yaparsan ayda 4 kilo verirsin.spor yapmasan da.
harikaaasEki Görüntüle 1959792 Akşam yemeğim bol baharatlı maydanozlu yumurta 1 yumurtadan
kovulurmu senin gibi ideal üyeHocanın dediğine göre 7 ay daha sizinleyim
Kovarsınız siz beni iki üç aya
evet ,o simit yarım yenecekti :/kız yarım yeseydin o simiti keşkeRose ne olaki
Canım başına @ bunu koyup yazarsan olur
Diyet kardeşim aynı anda annelere gittik dönüşümüz muhteşem olur inşallah
bizim ülkede olsa böyle bi skandal kıçlarıyla güler 40gün konuşurlardıTrump a geçirdiler geçirdiler çok abarttılar hatta (ülkedeki düşünce özgürlüğüne hayran kaldım ,irrite ediciydi bkunu çıkardılar) en son oscar ödülünü yanlış zarf açıp yanlış filmi açıkladılar oscarlar verildi geri toplandı ,başka zarf geldi oscar ona verildi fakat bu yanlış açılan zarfa hiçbir ödül gitmedi sırf trump karşıtı olsun diye hileyle seçilen filmi değiştirdikleri de ortaya çıkmış oldu :)) Bu arada ben Trump çıyım :))
offf ya ne bu diyetleri mizin misafirden anadan çektiği:) bizi bize bıraksalar ne güzel zayıflarız aslındasağol canım Allah razi olsun
Evet ben haftasonu evde olacam inşallah yine biseyler çıkmazsa tabi. Hayırlısı
İnşallah canım muhteşem olur ama kendi adıma pek zannetmiyorum. Dikkat ediyorum ama, annem malum kızıyor
aynen ya su an anneme dedimki dışarda yuruyecem kızdı bana. Bende eve gidecem dedim. Baktım uzuldu, bir kızım var diyor oda annesine gelmiyor. Diyeofff ya ne bu diyetleri mizin misafirden anadan çektiği:) bizi bize bıraksalar ne güzel zayıflarız aslında
:)) kızım sen kimlerdensin biz mütevazi kendi çapında bi gurubuz :) godamansın belide kimlerden olduğunu çıkaramadım..evet ,o simit yarım yenecekti :/
o sarma pirinç sebebiyle hiç yenmeyecekti :/
Rose dediğim şarap,e peynir tabağının yanında misafire çay mı verseydik :)) hihi
kuzum kilo almadan gel yeter bize listeye girince sıkarız artık, anacığına üzmeaynen ya su an anneme dedimki dışarda yuruyecem kızdı bana. Bende eve gidecem dedim. Baktım uzuldu, bir kızım var diyor oda annesine gelmiyor. Diye
Yapacak. Bisey yok eve gidince anca başlarım insallah
panpa afiyet olsun gayet iyi hedef ne bu haftaSabah;
Bir dilim tereyagli kepekli ekmek bir dilim suzme peynir sekersiz cay (vaktim yoktu kahvalti bu kadarcik cantama atip ciktim)
Oglen; 5 yaprak sarma bir kase light yogurt (sarmadan baska yemek yoktu)
Aksam; yumurtali ispanak bruksel lahana o da fotolu :)
Bir bucuk lt su daha da icerim 2,5 tamamlicam
Merhaba kızlar
Menümü paylaşayım
Sabah 10.00-10.30
3 kaşık menemen
5 zeytin
2 parmak peynir
1 ufak boy sosis
1 haşlanmış içli köfte
Akşam 18.00-18.30
Maydanoz limon kürü
Salata
Kurufasülye
2 bardak ayran
2.5 lt su
Spor henüz yok.
7.Gün
Sabah: 08:00 limonlu su
8:40 100 ml milkshake
Öğle: 14:15 bir kase haşlanmış yeşil mercimek bir kaşık yoğurt ve boool baharatlı
Ara: 16: 2-3 yemek kaşığı kadar yarım kase bol baharatlı yeşillikli yumurta salatası
2- kupa yeşil çay
Akşam: 18:45 biryumurtalı bol baharatlı maydanozlu omlet bi ısırık simit
Bi iki saat sonra bi şekersiz kahve içerim.
3 lt su
5.5 km yürüyüş 2.5'u tempolu
Simit olmamış cnmArkadaşlar merhabalar yazamıyorum misafirden,
bugün bir öğün yedim misafirle ama 1 simit ve 2 sarma var içinde ilk ve son kaçamağım olsun yarın tartıya pil alacağım bugün çıkamadım
Sabah Türk kahvesi ,tilya çayı,1 simit
Öğlen 2 sarma,peynir tabağı,2 rose
Akşam sadece yoğurt kürü yiyeceğim ve 21 set tibet
Sabah;
Bir dilim tereyagli kepekli ekmek bir dilim suzme peynir sekersiz cay (vaktim yoktu kahvalti bu kadarcik cantama atip ciktim)
Oglen; 5 yaprak sarma bir kase light yogurt (sarmadan baska yemek yoktu)
Aksam; yumurtali ispanak bruksel lahana o da fotolu :)
Bir bucuk lt su daha da icerim 2,5 tamamlicam
dur hemen bakıyım tam benlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?