- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Canim sen belli bi kalori aliyorsun.yani vucut diyorki yehhhhuuu besin gelmis.hemen yakip organlarima iletmeliyim beynimi clstirmaliyim falan filan. Kalori kisitlamasi evet yapilmali.ama gunde toplasan 500kaloriyi bulmuyor arkadasimiznki. Bu cok abarti. Dogru besinden aldgnda kaloriyi bu sknti degil.onemli olan gunluk diyelimki 1500mu aliyorsun. 1200e indirirsin. Birde spor yaparsn.e vucudun kendi yaktigi miktarda var tabi.boyle boyle duzenli sekilde kilo verirsin. Icinizdeki yag kaldiktan.kastan kaybettikten sonra kilo vermisseniz bu sagliginiz icin hic bir faydasi olmazki.Bunu üstüme alınıp çeki düzen vericem kendime
Ama bugün değil
Bende sevmiyorum aslında ben çay sevmiyorum ne hali olursa olsun ama içiliyor işte nefesimi tutup içiyom İnan ki
Bencede kendine eziyet etmese az az yese bariYanlis anlama ama menulerin hic vucudunu besleyici degil. Normal bir seyirde gitmiyorsun. Bu da sana kas kaybi olarak donecegini dusunuyorum. Kendini nie bukdr kasıyorsunki
Ayda 1-2 kilo verin diyo bense haftada 2 kg gitsin diyodum yanlışmış meğer ;(https://www.google.com.tr/amp/m.mil...kkat--pembenar-detay-sagliklibeslenme-538144/
Kalori kisitlayan hatta hic almayan arkadaslar bastan sona bir okusun.
Trump a geçirdiler geçirdiler çok abarttılar hatta (ülkedeki düşünce özgürlüğüne hayran kaldım ,irrite ediciydi bkunu çıkardılar) en son oscar ödülünü yanlış zarf açıp yanlış filmi açıkladılar oscarlar verildi geri toplandı ,başka zarf geldi oscar ona verildi fakat bu yanlış açılan zarfa hiçbir ödül gitmedi sırf trump karşıtı olsun diye hileyle seçilen filmi değiştirdikleri de ortaya çıkmış oldu :)) Bu arada ben Trump çıyım :))Oscar toreni skandalms codden.ben o siralar pireler ucusuyordu ama:))) sabah okudum.
Kaynanam halâ alışamadı nasıl karadenizlisin diye dalga geçiyo kadın. Bana üç öğün kahve verin yeterAy ben çaycıyım severim ama bu yeşil çay bende zorla içiyorum
Sağlıklı kalorilerle doyana kadar yersen 2 öğün yaparsan ayda 4 kilo verirsin.spor yapmasan da.Hocanın dediğine göre 7 ay daha sizinleyim
Kovarsınız siz beni iki üç aya
Ben de önceden çay içmezdim. Millet kendi kendime çay demleyip içiyorum derdi. Garip gelirdi. Çocuk olduktan sonra farkettim ki ben yorulmuyormuşum. Yorulunca kendimi çay demlerken buluyorum. :)Kaynanam halâ alışamadı nasıl karadenizlisin diye dalga geçiyo kadın. Bana üç öğün kahve verin yeter
Güzel menü. Ara öğünleri ana öğünlere kaydırıp yemek aralarını açsan yağ yakan leptin hormonu salgılanır7.Gün
Sabah: 08:00 limonlu su
8:40 100 ml milkshake
Öğle: 14:15 bir kase haşlanmış yeşil mercimek bir kaşık yoğurt ve boool baharatlı
Ara: 16: 2-3 yemek kaşığı kadar yarım kase bol baharatlı yeşillikli yumurta salatası
2- kupa yeşil çay
Akşam: 18:45 biryumurtalı bol baharatlı maydanozlu omlet bi ısırık simit
Bi iki saat sonra bi şekersiz kahve içerim.
3 lt su
5.5 km yürüyüş 2.5'u tempolu
Yedikten sonra aklıma geldi. Birleştirseydim diye ama iş işten geçtiGüzel menü. Ara öğünleri ama öğünlere kaydırıp yemek aralarını açsan yağ yakan leptin hormonu salgılanır
Yarın denersin artıkYedikten sonra aklıma geldi. Birleştirseydim diye ama iş işten geçti
kız yarım yeseydin o simiti keşkeArkadaşlar merhabalar yazamıyorum misafirden,
bugün bir öğün yedim misafirle ama 1 simit ve 2 sarma var içinde ilk ve son kaçamağım olsun yarın tartıya pil alacağım bugün çıkamadım
Sabah Türk kahvesi ,tilya çayı,1 simit
Öğlen 2 sarma,peynir tabağı,2 rose
Akşam sadece yoğurt kürü yiyeceğim ve 21 set tibet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?