Afiyet olsun cnm güzelBugünkü menüm sabah2tane cay kuru üzüm biraz çerez
Kahvaltı
Sucuklu omlet 4 çatal küçük bır parca peynir 6tane zeytun yarım küçük domates
Öğlen
Şekersiz turk kahvesi 1tane elma
Saat5gıbı 1tane küçük muz
Akşam
Kıymalı havuçlu pırasalı sebze yemeyi yogurt
Spor yok 2litrede su
tesekur ederim canım bacağında biraz daha ağrı olduğu için pek fazla spor yapamiyorum sabah 15 dakika gibi yurusus yapabildim spordan saymadığım için yazmadimAfiyet olsun cnm güzel
Akşamda hafif olmuş
Tamam cnm dinlen sen geçene kadar ağrı zorlamatesekur ederim canım bacağında biraz daha ağrı olduğu için pek fazla spor yapamiyorum sabah 15 dakika gibi yurusus yapabildim spordan saymadığım için yazmadim
Tamam cnmsahgull ben tartilamicam yarin, annemler de tartı yok. Ama inşallah p.tesi tartısını bildirecem
tesekkur ederimTamam cnm
Olsun insan rahatlığı bırakmak istemiyor hep hazır değilmiş gibi hissediliyor.Allah isteyene versin mükemmel bir duyguEvet dusunuyoruz canim. Yani doktora gittik.hic bir engel yok dedi. Sdce 6ay onceden folik asit kullanmaya baslayin dedi. Bende 65li rakamlari gornek istiyorm.kafa olarak tam o moda giremedim. 3yil olacak ama biz hala o kafalarda degiliZ:)
Smdi kullanmaya baslasam eylulu bulur bitmesi.bnde heralde anca hazir olrm:)
Kipir kipir mi oluyorlar hmmm.ayy yerim ya. Minnos onlar minnos:)))
Sporların çok iyi yaa.vucudun baya sıkıdir.menunde güzel tam tartilikSabah
4 bardak su
1 h.yumurta
2 zeytin
Biraz peynir
1dilim tam tahilli
Oglen
1kepce mercimek
3kasik nohut
Yagsiz salata
3Kasik yogur
Ara
Sekersiz Turk kahvesi
Aksam
Ceyrk ton baligi
2zeytin
1dilim tam tahilli
Su
2.5lite
Spor
25dk 3km hizli tempo yuruyus
30dk interval yatay bisiklet @ayulduzz
Sagol canim benim.vucudum ck degisti. Cidden ck buyuk artisini gordm.Sporların çok iyi yaa.vucudun baya sıkıdir.menunde güzel tam tartilik
Yok canm iyiym şuan. Sabah biraz skntı olabilir belki ama aç yatan tok kalkar sözüne güveniyorumkız tansıyonun duser canım
İnş güzel bi sonuç çıkar bakalm.Kahverengi211 @Gencanne68 N Nurumcan94 BtRt Zerosima Kaydasay77 Y Yasnira @Anterior @Furha63 cylnslymn chemistry_eng @shimarik T tudeel S ssirun @ciwan_annesi kızlarrr hazırmıyız tartıya hadi menüleri görelim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?