Hoşgeldin:)nasılsın canımGünaydın kızlar ben geldim :*
inşallah cnmmKızlar inş yarın güzel sonuçlar görürüz:)
hoşgeldinnn fıstıkGünaydın kızlar ben geldim :*
çok sevindim iyi olmana cnmKIZLAAAAAR GÜNAYDIN.
bugün daha iyiyim. iyi dilekleriniz için hepinizden allah razı olsun.
mide koruyucu ilaç vermişti doktor bi de grip ilacı, ayaklandım. bu patronlarda hiç vicdan yok kolumda serumla geldim çalıştım
amaaa açımbildiğiniz sadece öğlen çorba akşam çorba sabah yok. 4 gündür bu şekil. cuma tartı gününe yetişicem yani
ayrıca midem sanırım küçüldü. abanmayacağım yemeğe ki, daha rahat kontrol edebileyim. hepinizi ara ara takipledim.
sahgull katılım daha fazla sağlarız canım mesele değil :)
@ayulduzz dilekkuşum :) seviyorum seni kız
Benim menü
Sabah
2 yumurtali maydanozve peynirli omlet
6 tane zeytin
1 bardak süt
Bir avuç kuruyemiş
Ara bol su
Akşam
1buçuk kepçe mercimek çorbası
1 tabak fasülye
4 tane hamsi
Salata
Yoğurt
Su 2 litreyi geçti.
Spor bugün yapamadim çocuk hasta hiç susmuyor. Insallah yarin telafi edecegim.
Günaydın kızlar yepyeni bir gün yepyeni umutlar bizler olsun inşaallah ve tartida eksileri görmek nasip olsun insalllah
aynen öyle cnm umursamaBomba gibiyim kızlar zayifladikca kocami dert etmiyorum kurban olsun bana benim gibisini bulursa opupte başına koysun başını seccaden kaldırmasın :) bu akşam yememek hoşuma gitmeye başladı ama gece arkadaşlarım geldi gelirken kola almışlar mecbur 1 bardak içtim
Günaydın:)günaydınnnn
Aaa kuzum ben pazartesi günü yeni bir başlangıç yaptım 85.5 tan sabah tartildim 83.7 olmusum :)aynen öyle cnm umursama
erkekler üstüne düştükçe her söylediklerini taktıkça daha bi tuhaf oluyolar
seni bu şekilde üzemediğini görsün
neyse artık bu hafta toparlanda cuma itibari ile yeni güzel bi başlangıç olsun
Süpermiş canim.Aaa kuzum ben pazartesi günü yeni bir başlangıç yaptım 85.5 tan sabah tartildim 83.7 olmusum :)
Teşekkür ederim tatlişim eee izmir kızı olduğumu göstermem lazım artık :)Süpermiş canim.
FISTIK İŞTEYİM BEN YOĞUN BİRAZKızlar nerdesiniz bugün ben geldim siz yoksunuz bundan sonra hergün yoklama alıcam olmayan benden sopa yicek ona göre
kesinlikleBu güzelliğim ı görmezden gelemez benim öküz dimi ama :)
Bencede gelemez görmemezliktenBu güzelliğim ı görmezden gelemez benim öküz dimi ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?