- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
isin zor arkadasimGünaydın hanımlar bugün günüm var ama ben neyapacağım?
maşallah kizBu güzelliğim ı görmezden gelemez benim öküz dimi ama :)
o nasıl yapılıyo canimSabahtan beri sadece su ve 1 bardak ayran içtim. Bugün ayran detoksu yapcm
Okuduğun birşey değil canım dün akşam yemek zorunda kaldığım için bugün sadece ayran içicem birşey yemicem. Önce sadece su içeyim dedim ama proteinleri yakarken enerji harcıyor vücut. Oyüzden ayran içiyorum.o nasıl yapılıyo canim
Boğazına vicks sür sar canm. Sürekli yap bunu geçecektir. Bir de ayaklarına sür kalın yünlü çorap giy.Gunaydinnn bende kızla uğraşıyorum herşeye vizirdaniyor sabah sabah stres oldum. Bogazim kötü benimde ya bir çay kaşığı bal ve limon aldım çayla yutkunamiyorum
Sağol kuzum maşallah bide ah zayiflasam şöyle 55 olsan ohhhmaşallah kiz
Doktor gibisin maşallah :)Boğazına vicks sür sar canm. Sürekli yap bunu geçecektir. Bir de ayaklarına sür kalın yünlü çorap giy.
Bal limonu karıştır şurup gibi yap koy bir kaba. Kaşık kaşık yut. Yutarken o balın boğaznın her yanına değmesini sağla üzerine de su içme. Burnuna soğuk su çek sümkür tuzlu su da çekebilirsin.
Miktarı 1 su bardağı suya 1 silme çay kaşığı tuz.
Çabucak geçer inşallah.
Ozaman pasta borek yiyerek menu paylasip beni sinir eden arkadaslara tesekkur ediyim baska napim yani:)chemistry_eng cnm malesef liste işi olmuyor
dikalifiye olan üyeler için oylamayla dönüş olabilir ama kendi isteğinle ayıldığın için 6 ay sonra yeni üye gibi girebiliyorsun
ancak bu senin motivasyonunu bozmasın bizimle devammm
3. takım olarak mezun edicez sen tamam mı
Sağol canım deneyeyim..Boğazına vicks sür sar canm. Sürekli yap bunu geçecektir. Bir de ayaklarına sür kalın yünlü çorap giy.
Bal limonu karıştır şurup gibi yap koy bir kaba. Kaşık kaşık yut. Yutarken o balın boğaznın her yanına değmesini sağla üzerine de su içme. Burnuna soğuk su çek sümkür tuzlu su da çekebilirsin.
Miktarı 1 su bardağı suya 1 silme çay kaşığı tuz.
Çabucak geçer inşallah.
ne demek cnmOzaman pasta borek yiyerek menu paylasip beni sinir eden arkadaslara tesekkur ediyim baska napim yani:)
Yinede ugrastigin icin sagol canim ilgin icin tesekkur ederim.
Acikcasi ben bu aylarda cesaret edebilirsem folik asit kullanmaya baslamak istiyorm. 6Aya belki buralarda olmayabilirm.ama bellide olmaz. Neyse yasayip gorucez:)
Bebek mi düşünüyorsun canım çok folik asit te kullanma bebisler yerinde durmuyor sonra kıpır kıpırOzaman pasta borek yiyerek menu paylasip beni sinir eden arkadaslara tesekkur ediyim baska napim yani:)
Yinede ugrastigin icin sagol canim ilgin icin tesekkur ederim.
Acikcasi ben bu aylarda cesaret edebilirsem folik asit kullanmaya baslamak istiyorm. 6Aya belki buralarda olmayabilirm.ama bellide olmaz. Neyse yasayip gorucez:)
Evet dusunuyoruz canim. Yani doktora gittik.hic bir engel yok dedi. Sdce 6ay onceden folik asit kullanmaya baslayin dedi. Bende 65li rakamlari gornek istiyorm.kafa olarak tam o moda giremedim. 3yil olacak ama biz hala o kafalarda degiliZ:)Bebek mi düşünüyorsun canım çok folik asit te kullanma bebisler yerinde durmuyor sonra kıpır kıpır
Diyettasim işin zor Allah yardimcin olsun yaparken doyarsinGünaydın hanımlar bugün günüm var ama ben neyapacağım?
şirinem bendw seni seviyorumKIZLAAAAAR GÜNAYDIN.
bugün daha iyiyim. iyi dilekleriniz için hepinizden allah razı olsun.
mide koruyucu ilaç vermişti doktor bi de grip ilacı, ayaklandım. bu patronlarda hiç vicdan yok kolumda serumla geldim çalıştım
amaaa açımbildiğiniz sadece öğlen çorba akşam çorba sabah yok. 4 gündür bu şekil. cuma tartı gününe yetişicem yani
ayrıca midem sanırım küçüldü. abanmayacağım yemeğe ki, daha rahat kontrol edebileyim. hepinizi ara ara takipledim.
sahgull katılım daha fazla sağlarız canım mesele değil :)
Fitt_anne dilekkuşum :) seviyorum seni kız
kız tansıyonun duser canımOkuduğun birşey değil canım dün akşam yemek zorunda kaldığım için bugün sadece ayran içicem birşey yemicem. Önce sadece su içeyim dedim ama proteinleri yakarken enerji harcıyor vücut. Oyüzden ayran içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?