Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sabahtan beri sadece su ve 1 bardak ayran içtim. Bugün ayran detoksu yapcm

o nasıl yapılıyo canim
Okuduğun birşey değil canım dün akşam yemek zorunda kaldığım için bugün sadece ayran içicem birşey yemicem. Önce sadece su içeyim dedim ama proteinleri yakarken enerji harcıyor vücut. Oyüzden ayran içiyorum.

Gunaydinnn bende kızla uğraşıyorum herşeye vizirdaniyor sabah sabah stres oldum. Bogazim kötü benimde ya bir çay kaşığı bal ve limon aldım çayla yutkunamiyorum

Gunaydinnn bende kızla uğraşıyorum herşeye vizirdaniyor sabah sabah stres oldum. Bogazim kötü benimde ya bir çay kaşığı bal ve limon aldım çayla yutkunamiyorum
Boğazına vicks sür sar canm. Sürekli yap bunu geçecektir. Bir de ayaklarına sür kalın yünlü çorap giy.
Bal limonu karıştır şurup gibi yap koy bir kaba. Kaşık kaşık yut. Yutarken o balın boğaznın her yanına değmesini sağla üzerine de su içme. Burnuna soğuk su çek sümkür tuzlu su da çekebilirsin.
Miktarı 1 su bardağı suya 1 silme çay kaşığı tuz.
Çabucak geçer inşallah.

chemistry_eng cnm malesef liste işi olmuyor

dikalifiye olan üyeler için oylamayla dönüş olabilir ama kendi isteğinle ayıldığın için 6 ay sonra yeni üye gibi girebiliyorsun

ancak bu senin motivasyonunu bozmasın bizimle devammm
3. takım olarak mezun edicez sen tamam mı

Doktor gibisin maşallah :)

Ozaman pasta borek yiyerek menu paylasip beni sinir eden arkadaslara tesekkur ediyim baska napim yani:)
Yinede ugrastigin icin sagol canim ilgin icin tesekkur ederim.
Acikcasi ben bu aylarda cesaret edebilirsem folik asit kullanmaya baslamak istiyorm. 6Aya belki buralarda olmayabilirm.ama bellide olmaz. Neyse yasayip gorucez:)

Sağol canım deneyeyim..

ne demek cnm
ama değişen bişey yok sen gene takımımızın bi üyesisin aynen devam
takım içi listelerimizde olacaksın

Bebek mi düşünüyorsun canım çok folik asit te kullanma bebisler yerinde durmuyor sonra kıpır kıpır

Bebek mi düşünüyorsun canım çok folik asit te kullanma bebisler yerinde durmuyor sonra kıpır kıpır
Evet dusunuyoruz canim. Yani doktora gittik.hic bir engel yok dedi. Sdce 6ay onceden folik asit kullanmaya baslayin dedi. Bende 65li rakamlari gornek istiyorm.kafa olarak tam o moda giremedim. 3yil olacak ama biz hala o kafalarda degiliZ:)
Smdi kullanmaya baslasam eylulu bulur bitmesi.bnde heralde anca hazir olrm:)
Kipir kipir mi oluyorlar hmmm.ayy yerim ya. Minnos onlar minnos:)))

şirinem bendw seni seviyorum
şerden hayır çıkaralım ozaman hazır az yemeğe alışmışken sakın bu düzeni bozma

selam kızlar ben dışarlardayım banka işleri vardı onları halledeyim bugünde dedim.. bugünde perşembe ne çabuk geliyor tartı günü, yarın tüm haftanın EMEĞİNİN karşılığını aldığımız bir tartı günü olsun inşallah

kız tansıyonun duser canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…