- 8 Ocak 2017
- 722
- 1.023
- 28
- 35
Kahverengi211 R Rossss68 @Nurumcan94 BtRt @Zerosima @Kaydasay77 Y Yasnira @Anterior @Furha63 @cylnslymn @chemistry_eng @shimarik @tudeel @ssirun @ciwan_annesi kızlarrr hazırmıyız tartıya hadi menüleri görelim bakalım
Evet daha az gosteriyorsundur olduğundan.bende unideyken pilates yapıyordum baya sekillenmistim. bebeğim ek gıdaya tam alışamadı sürekli emmek istiyor o yüzden biraz sut yapici seyler yiyorum ama iki haftadır tatlı yemedim bazen kriz geliyor diyorum 8aydir yediklerine say.okdr çok yiyordumki hakkaten emzirmek çok ise yarıyorSagol canim benim.vucudum ck degisti. Cidden ck buyuk artisini gordm.
Sende emziriosun oyzdn normal bu yemen aslnda. Sn benden dha ck kalori yakiosn:)
68leri görürsün ins yarın gayet güzelSabah bir dilim cavdar ekmegi bir haslanmis yumurta iki dilim salam bir dilim peynir
Oglen; tavuk sis az salata
Aksam; yogurtlu yesillik, bir kasik ispanak
2lt su. Daha da icerim
Gun icinde sade turk kahvesi bir fincan yesil cay
Cnm sadece çorba acıktırır salata ekleseydin yanına, bi kase yoğurt ye bariKizlar merhaba bugun ilk gunumdu sabah kahvaltida domates salatalik cok az beyaz peynir 2 bardak çay ictim.Saat 4 te işkembe çorbasi ictim çok az o kadar spor yapamadim biraz yurudum gun icerisinde ama cok degil suan cok acim bisey yemeyi dusunmuyorum.
Süper cnm tam perşembe menüsü olmuş harikaSabah bir dilim cavdar ekmegi bir haslanmis yumurta iki dilim salam bir dilim peynir
2lt su. Daha da icerim
Evet. 3 mil yapicam birazdan :)Süper cnm tam perşembe menüsü olmuş harika
Süper cnm tam perşembe menüsü olmuş harikaSabah bir dilim cavdar ekmegi bir haslanmis yumurta iki dilim salam bir dilim peynir
2lt su. Daha da icerim
sadece tartı öncesi mercimek nohut sişlik yapabilir ama az yemişsinSabah
4 bardak su
1 h.yumurta
2 zeytin
Biraz peynir
1dilim tam tahilli
Oglen
1kepce mercimek
3kasik nohut
Yagsiz salata
3Kasik yogur
Ara
Sekersiz Turk kahvesi
Aksam
Ceyrk ton baligi
2zeytin
1dilim tam tahilli
Su
2.5lite
Spor
25dk 3km hizli tempo yuruyus
30dk interval yatay bisiklet @ayulduzz
Pilav çok olmus cnm10.30
1 tereyağlı bir dilim sucuklu yumurta
Domates salatalık biber
4 dilim peynir
1cay kaşığı bal
1 kücuk dilim kavurma
1dilim tam buğday ekmeği
Ara 1 incir
15.00
1 kepçe mercimek çorbası
4kasik kiymali kabak
19.30
1 kepçe havuçlu yoğurt çorbası
3sis tavuk
6kasik bulgur pilavı
2litre su
Bugün akşam yemeğini eltim geldi yaptı doldurdu tabagida bulgur sut yapar diye sisircek benii yarın tartıda gorucez..
Pek vaktim yoktu onu bile zor yedim bu haftayi atlatirsam midem alışır diye düşünüyorum bugun gec oldu artk en gec saat 7 de aksam yemegimi yemeliyim.soda icerim belki o bastırırCnm sadece çorba acıktırır salata ekleseydin yanına, bi kase yoğurt ye bari
Midem iyi canım ben bu tarz diyetleri çok yaptım isveç olsun hurma olsun çorba oyüzden alışığım açlığa:)Mide durumun nasıl:)
Evt bulgur çok kaçtı Yaw kendim yapmayınca servisi böyle olduPilav çok olmus cnm
6 yk bulgur = 2 dlm ekmek
1 kepçe çorba = 1 dlm ekmek
Toplamda 3 dlm ekmek
Onun dışında güzel cnm
Tartı öncesi miAyy ben menümü yazmasam olmaz mı bugün. Çok cıss lı bir gün oldu
MaalesefTartı öncesi mi
Yazda cezanı verelim bariMaalesef
Ayranda içebilirsin cnmPek vaktim yoktu onu bile zor yedim bu haftayi atlatirsam midem alışır diye düşünüyorum bugun gec oldu artk en gec saat 7 de aksam yemegimi yemeliyim.soda icerim belki o bastırır
Sabah birşey yemedimYazda cezanı verelim bari
Kalabalık bi takımız ancak listede iki üyemiz varMerhaba kilar sonuc listesine baktim 2 kisimisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?