Gun
Ne kadar az yiyorsun yaa ben böyle yessem varyaa süper olur tabi şuan emziriyorum o yüzden duramam böyle
Anladım nekadar verdin böyle yiyerek çok gittimiGeçen hafta iştahım yoktu dikkat ettiysen akşamların çoğu yoktu yemek yemeye bile takatim yok gibi hissediyorum :)
Bence de bence deAy bende ya bence öğrencilik yılları çok güzeldii
Hahaa çok komikGunaydin kizlar. Dun o kadar yedim, spor yapmadim.200gr az ciktimsaka yemin ederim
canım çok çok geçmiş olsun Canını sıkmaKızlar mrb.moralım çok bozuk babama anjıo yapılacakmış.rutin kontrole gitmişti.üstelik bugun dogum günü..inş bi problem çıkmazpek ugrayamıcam k.bakmayın şimdiden.
yazmıştım aslında gözünden kaçmış sanırım. Röntgen temiz çıktı. 3fıtık ve düzleşme var ama doktorum dayan diyo üç kez ameliyat oldun bidaha kesmeyelim seni diye. Fizik ve ilaçlarla iyi etmeye çalışıcaz dedi. Ama fiziğe gitmiycem. Hergün yürüyüşle iyi olacağımı düşünüyorum.bitanem yürüyüş gibisi varmı doğru yoldasınhem ne oldu senin sonuçlar ameliyatlık bi durum varmıymış
Ben hala çalışıyorum canimNerde bu hatunlar yaa
Yaa geç oldu kaçta çıkıyorsun canım. Allah kolaylık versinBen hala çalışıyorum canim
@ayyulduz 3saat yuruyus yaptım yanı 180 dakikacanısı etiketlemeyi ve dk üzerinden yapmayı unutmasende güzel spor yapanlarda nın yaptımı
15-18 km mi yürüdün@ayyulduz 3saat yuruyus yaptım yanı 180 dakika
çok geçmiş olsun canımKızlar mrb.moralım çok bozuk babama anjıo yapılacakmış.rutin kontrole gitmişti.üstelik bugun dogum günü..inş bi problem çıkmazpek ugrayamıcam k.bakmayın şimdiden.
canım evden çıktım saat 3te eve geldim saat 18.30 kaç kilometre yapıyo hesaplamadım15-18 km mi yürüdün
Hee öyle diyosun. Yürüme amaçlı değil gezme amaçlı. Bende çarşıya gittim ya bugün 12'de çıktım 16'da geldim ama gezme amaçlı olduğundan 5 km anca olmuşcanım evden çıktım saat 3te eve geldim saat 18.30 kaç kilometre yapıyo hesaplamadım
canım yalovada oturuyom 1uçtan 1uca GittımHee öyle diyosun. Yürüme amaçlı değil gezme amaçlı. Bende çarşıya gittim ya bugün 12'de çıktım 16'da geldim ama gezme amaçlı olduğundan 5 km anca olmuşyoksa yürüsem 1 km 12 dk sürüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?