Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Gun

Ne kadar az yiyorsun yaa ben böyle yessem varyaa süper olur tabi şuan emziriyorum o yüzden duramam böyle

Geçen hafta iştahım yoktu dikkat ettiysen akşamların çoğu yoktu yemek yemeye bile takatim yok gibi hissediyorum :)

S.Aleyküm. kardeşler
Ben geldim evime döndüm çok şükür. @ayyulduz
Gelir gelmez tartıldim 61.900.
100 gr almışım yarından itibaren basliyorum menü paylasimina ve spora inşallah.
Selametle kalin

Merhaba kızlar
Menümü yazayım günü kapadım artık

Sabah
hiç iştahım yoktu hiçbirşey yemedim

16.00 16.30 gibi
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 içli köfte
2 kuru köfte
Salata

2.5 lt su içtim daha da içerim.
Spor yaparsam bildiririm henüz o enerji yok ben de:)

Gunaydin kizlar. Dun o kadar yedim, spor yapmadim.200gr az ciktim saka yemin ederim
Hahaa çok komik
Bak sana şaşırcağını söylemiştim artık kırdın yaa gerisi gelir bence.

Kızlar mrb.moralım çok bozuk babama anjıo yapılacakmış.rutin kontrole gitmişti.üstelik bugun dogum günü..inş bi problem çıkmaz pek ugrayamıcam k.bakmayın şimdiden.
canım çok çok geçmiş olsun Canını sıkma

bitanem yürüyüş gibisi varmı doğru yoldasın hem ne oldu senin sonuçlar ameliyatlık bi durum varmıymış
yazmıştım aslında gözünden kaçmış sanırım. Röntgen temiz çıktı. 3fıtık ve düzleşme var ama doktorum dayan diyo üç kez ameliyat oldun bidaha kesmeyelim seni diye. Fizik ve ilaçlarla iyi etmeye çalışıcaz dedi. Ama fiziğe gitmiycem. Hergün yürüyüşle iyi olacağımı düşünüyorum.
Kilo da verince Allah'ın izniyle bişeyim kalmaz inşallah.
Bitek ilaçlardan korkuyorum. Çok kilo aldırcak diye bakalım cuma görcez fark etcek mi ki

12.Gün

Sabah: 8:00. Ilık limonlu su
Kahvaltı: 10:30 & 11:00 1 haşlanmış yumurta bi yudum chialı süt 1 litre detoks suyu

Öğle: 14:00 & 17:00 arası 1yeşil elma
1haşlanmış yumurta
3çatal et
3 litre su 4.5 km (yavaş-normal) yürüyüş
sahgull @ayulduzz Zerosima
Bugünü kapattım

canım evden çıktım saat 3te eve geldim saat 18.30 kaç kilometre yapıyo hesaplamadım
Hee öyle diyosun. Yürüme amaçlı değil gezme amaçlı. Bende çarşıya gittim ya bugün 12'de çıktım 16'da geldim ama gezme amaçlı olduğundan 5 km anca olmuş yoksa yürüsem 1 km 12 dk sürüyo

Bugünkü menüm Sabah
peynirli omlet 4tane zeytin yesıl cay
Akşam Kıymalı türlü bir kase yoğurt 2litre su 3saat yuruyus gecede yoğurt kürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…