Grip olmuşum canim yaa heryerim ağrıyor.Geçmiş olsun kuzum neyin var
Menün bana göre iyi canim10.30
2has yumurta salatası
4dilim peynir
1 tatlı kaşığı bal
1 dilim tbugday
3fincn çay
13.30
Biraz kuruyemiş
1 muz
15.30
2 kepçe tarhana çorbası
19.30
1 tabak kıymalı karnabahar
3 kaşık bulgur pilavı
1 kae salatalıkli yoğurt
3 litre su
Bugün yine misafir va
Çok geçmiş olsun kuzum dikkat et kendineGrip olmuşum canim yaa heryerim ağrıyor.
tamam canım adam kendınce ve haklı kardesımde oturmaya geldi dıyoki sohpetıne doyulmuyoEşim kızdı telefon elinde hep diye bıraktım. Yazamadım
super bır menuBenim.menü
Sabah
Peynirli omlet
6 tane zeytin
Biraz peynir
Akşam
Balik
Salata
Roka
Yarim kase tarhana çorbasi
Su. 2 litre
Spor yok grip oldum heryerim ağriyor.
iyigecelerr canım bu arada yemeyedee dıkkatİyi geceler herkese yarın pikniğe gidiyoz. Hakkımızda hayırlısı bol bol hoplayıp zıplayıp yürürüm spor olur telafi olur diye düşünüyorum
az yemişsin canım acıkmayasınKızlar bugun kahvaltı yapamadım.oglen 2 3 catal penir 3 tane zeytın aksam ustu 4 parca sucuk 1 buyuk ayran 2 dılım muz 2 lıtre su
Evet canm ama kuculteyım mıdemı dıye ugrasıom canm cok tatlı ıstıoaz yemişsin canım acıkmayasın
üçü bir arada tüketme canım hem şeker bakımından hemde içindeki süt topunun çok zararlı olduğunu duydum sade neskafe en güzeli sütle de tatlandırabilirsin, ekleri yemeseydin iyiymişMenu
7.30 3 biarada
11. 1 h.y çeyrek simit
14. Bi kepçe buğdaylı yoğurt çorbası yağsız tuzsuz. 2 kaşık et sote. 2 kereviz salatası. 1 dilim çavdar ekmeği minik birdilim prasalı börek. Misafirlikteydim.
15. 1 ekler
20. 1 portakal.
Spor 450 ip atladım.Fitt_anne
Ogretmenmısın ne guzelselam gençler anamdan geldim erken yatıcam artık kararlıyım sabah erkenden avm gidicem 23 Nisan gösterisi için kıyafet almak için
şayet kan şekerini düşürmrsse az yemek olabilir ama birde şöyle bi durum var şimdi az yersen ilerde meton zayıflar son kilolar zor gidebilirEvet canm ama kuculteyım mıdemı dıye ugrasıom canm cok tatlı ıstıo
yok canım kızım için gidicemOgretmenmısın ne guzel
inşallah havada güzel olur tadını çıkarın gününİyi geceler herkese yarın pikniğe gidiyoz. Hakkımızda hayırlısı bol bol hoplayıp zıplayıp yürürüm spor olur telafi olur diye düşünüyorum
iyi dayanmışsın ben uykusuzluğa hiç gelemiyorumKızlar oğlan uyudu kız 1.5 saat uğraştırdı uyumadı eşimde dışarda. Sabah 6 dan beri ayaktayım.
güzel canım afiyet olsun10.30
2has yumurta salatası
4dilim peynir
1 tatlı kaşığı bal
1 dilim tbugday
3fincn çay
13.30
Biraz kuruyemiş
1 muz
15.30
2 kepçe tarhana çorbası
19.30
1 tabak kıymalı karnabahar
3 kaşık bulgur pilavı
1 kae salatalıkli yoğurt
3 litre su
Bugün yine misafir va
börek buhar olmuştur inşallahKizlar sabahleyin kahvalti yapamadk.direkt ciktik.disarida kucucuk bi borek yemek zornda kaldm. Yarim porsiyon bsydi.mecbur kaldm arkdslra yetisnek icin.
Oglen aksam diye bisey olmadi.
Aksam
Izgara kuzu şiş
Izgara 4tane kofte
Haslanmis brokoli
Patlican salatasi 2 kasik
Su
1.5litre anca olmstr.
geçmiş olsun canımGrip olmuşum canim yaa heryerim ağrıyor.
bende sabahları erken kalkıp dahs fazla vakit ayrıcam takımımaAy çok şükür geçmişi bitirdim bir yandan iş bir yandan burayı aksatmamya çalışıcam bu hafta :)
kaçamak yapsaydın reglken heledw sabit çıkman mümkünmü canısıBen geçen hafta menülerimi yazmadım sakın kaçamak yaptım sanmayın şimdi bir haftalık menümü yazacam buraya yazamasam da not aldım yanıma hepsini şimdi biraz fırsatım varken yazayım sonra bulamıyorum :)
bak bu kaçamaklı olmuş ama:)24 şubat cuma dan beri yazmadım başlıyorum tarih tarih :)
Sabah 9:30
1 katkat
1 kupa sade nescafe (güzel kilo verince kaçamak yaptım)
Saat 14:30
Yarım yağsız tost
1 bardak şekersiz çay
Akşam yok
1,5 litre su
1 saat yürüyüş
15 dk karışık egzersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?